Snake_PL 1 Opublikowano 4 października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 października 2008 Dobre pytanie bo też trzema ta gre dla trofeów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masher 2 Opublikowano 4 października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 października 2008 Odpowiedź na to pytanie macie kilka postów wyżej ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
.... 2 Opublikowano 10 października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 października 2008 wie ktos czy w puzzle quest sa trofea? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 10 października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 października 2008 nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
Shakeawake 5 Opublikowano 14 października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 października 2008 Trophies definitely in Prince of Persia PS3 http://www.videogamer.com/news/14-10-2008-9650.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 15 października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 października 2008 NOWA LISTA TROPHIES: PENNY ARCADE ep1 i HIGH VELOCITY BOWLING... Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 289 Opublikowano 17 października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 października 2008 Wie ktoś co się stało z Trophy do PES2009 szumnie zapowiadano, że takowe się pojawią ale po odpaleniu gry nic takiego niema qwa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 17 października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 października 2008 Wie ktoś co się stało z Trophy do PES2009 szumnie zapowiadano, że takowe się pojawią ale po odpaleniu gry nic takiego niema qwa To Konami więc pewnie Trofea będą jako płatny dodatek (joke) Cytuj Odnośnik do komentarza
Ilona1973 6 Opublikowano 18 października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 października 2008 Czy ktoś ma pojęcie czy pojawią się kiedykolwiek trofea do COD4??? Słyszałam już dwie wersje więc nadal nie mam pewności.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 października 2008 Nie pojawią się. http://www.infinityward.com/forum/viewtopi...?f=9&t=2750 Cytuj Odnośnik do komentarza
.... 2 Opublikowano 20 października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 października 2008 A czy te "TROFEA" dadzą coś więcej oprócz satysfakcji? Jakieś bonusy są przewidywane albo jakieś punty i gratyfikacje? BTW: Strasznie to wciąga w SS:HD skoro strasznie wciaga to co bys jeszcze chcial?? bez obrazy, ale strasznie naiwne jest myslenie, ze za robienie czegos dla wlasnej przyjemnosci ktos ci bedzie placil/nagradzal Ej stary - o co Ci lata? Czy ja mam nadzieje? Rzuciłem tylko pytanie to raz. Dwa - wystarczyło odpisać że nie i kropka... Dżizas - już pytania zadać nie można z nadzieją że ktoś normalnie odpowie... BTW: Dla Twojej informacji myślałem raczej o jakiś bonusowych materiałach / trailerach / ekskluzywnych theme / dodatkach lub coś koło tego. Ewentualnie jakieś bonusy do HOME. Jest masa możliwości aby jeszcze bardziej ludzi zachęcić do zdobywania Trophies. Na XO jakoś nikt naiwny nie jest zdobywając Achievement points z nadzieją na coś więcej. http://polygamia.pl/sony-da-nam-cos-za-gra...ch-gry#comments zdziwili mnie ale poki nie zobacze nie uwierze wszak szukajac tego posta przeczytalem, ze pierwszy ratchet nie bedzie mial pucharkow, ale quest for booty juz tak Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 289 Opublikowano 21 października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 października 2008 Witam, Dopadł mnie francowaty error, który chyba jest najżadziej spotykanym na PS3 Nie spotkało to wiele osób ale jednak. Nie życzę nikomu tej lipy bo jak narazie nie da się z tym nic zrobić http://www.google.pl/search?hl=pl&q=PS...+Google&lr= Cały motyw polega na tym, że w grach Wipeout HD, Pain, Pixel Junk Eden i jeszcze jakiś nie wiem dokładnie jakich mam tylko z nimi problem. Nie synchronizuje trophy z serwerem i tym sposobem nie zdobędę wiecej trophy niż mam do tej pory. Nie wiem jeszcze czy dotyczy to tylko tych w/w gier czy ogólnie wszystkich (dzisiaj sprawdzę na LBP). http://boardsus.playstation.com/playstatio...sage.id=3406138 Najlepsze info dostałem po odpaleniu Edena: "Save na Twoim PS3 został stworzony przez innego użytkownika...zmaż sejva" super qwa To samo z Wipeoutem usunięcie sejva nic nie daje cała kampania poszła się ebać Wszystko oczywiście zaczeło się sypać po FW 2.50 Lipa na maksa jak przestanie mi naliczać trophy z wszystkich nowych gier Cytuj Odnośnik do komentarza
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 23 października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 października 2008 przykro mi ja nie wiem co sie dzieje nigdy z czyms takim sie nie spotkalem. Za to ja mam pytanie, swego czasu byla mowa o trofeach do heavenly sword ze MOGA zostac wydane. Wiadomo cos na ten temat??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wolak10 2 Opublikowano 23 października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 października 2008 Ninja Theory pracuję obecnie nad nową grą, a prawa do Heavenly Sword ma chyba teraz samo Sony czy coś w tym stylu, więc na patcha nie ma co liczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 24 października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 października 2008 szkoda ze nie bedzie do heavenly sworda, dobra giera. Ale jak beda do gta 4 to zacieszam trzeba sie bedzie poustawiac na spary i te misje z podkladaniem bomby na statku(ale to juz chyba omowimy w innym temacie ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 24 października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 października 2008 Kaczor, jakby co to ja jestem za...wiesz co robić (dodaj mnie do FL) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Gosc_zawiszakapy_* Opublikowano 26 października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 października 2008 Siemka czy do High Velocity Bowling pojawily sie juz trofea bo wlasnie kupilem ta gre i zadnego trybu online ani trofeow nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 26 października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 października 2008 Siemka czy do High Velocity Bowling pojawily sie juz trofea bo wlasnie kupilem ta gre i zadnego trybu online ani trofeow nie widze Pojawił się patch z trofeami. Cytuj Odnośnik do komentarza
zawiszakapy 2 Opublikowano 27 października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 października 2008 Siemka czy do High Velocity Bowling pojawily sie juz trofea bo wlasnie kupilem ta gre i zadnego trybu online ani trofeow nie widze Pojawił się patch z trofeami. Ale zaden patch mi sie nie sciagnal takze nie mam pojecia o co kaman <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Afroman 81 Opublikowano 28 października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 października 2008 Wie ktos czy BiA HH ma trofea? Jesli tak to czy sa one w "standardzie" czy trzeba patcha sciagnac? Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 28 października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 października 2008 Wie ktos czy BiA HH ma trofea? Jesli tak to czy sa one w "standardzie" czy trzeba patcha sciagnac? Nie ma, ale podobno ma wyjść patch, ale nie wiadomo kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 995 Opublikowano 31 października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 października 2008 A co z Falloutem 3?? Jest w planie chociaz jakis patch dodajacy trofea?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 31 października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 października 2008 poki co nie przewiduja... moze ale to moze pojawi sie kiedys patch. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiekielnyZ 6 Opublikowano 1 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2008 Wie ktoś może czy do Soul calibur 4 będą trofea ? Cytuj Odnośnik do komentarza
przegraj_kowal 0 Opublikowano 1 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2008 (edytowane) Lista trofeów w CoD:WaW http://www.ps3fanboy.com/2008/10/20/trophi...y-world-at-war/ Szkoda ze nie bedzie trofeów do zdobycia w meczach online,w sumie moglyby byc za robienie poszczegolnych chellenge'y Edytowane 1 listopada 2008 przez przegraj_kowal Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi