Musiol 188 Opublikowano 1 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2008 Wie ktoś może czy do Soul calibur 4 będą trofea ? Raczej nie bardzo, chyba, że Namco wyda to jako płatny dodatek ;ppp Cytuj Odnośnik do komentarza
.... 2 Opublikowano 4 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2008 http://polygamia.pl/trofea-w-falloucie-3-b...-kiedy#comments myslalem, ze kupie jak wyjdzie wersja pl, ale chyba jednak poczekam na patcha nie jest to w koncu jakas szybka gra przy ktorej po aktualizacji moglbym bez zalu usunac savea i grac od nowa by zdobywac pucharki Cytuj Odnośnik do komentarza
GrimReaperO 0 Opublikowano 11 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2008 Czy wiadomo już cokolwiek na temat trofeów do "The Last Remnant"? Czy ta gra wogóle będzie takowe miała? Będę wdzięczny za jakiekolwiek info w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 11 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2008 Czy wiadomo już cokolwiek na temat trofeów do "The Last Remnant"? Czy ta gra wogóle będzie takowe miała? Będę wdzięczny za jakiekolwiek info w tej sprawie Cisza, tak jak cisza o premierze, ale jeśli gra wyjdzie w 2009 to na 99% będzie miała trofea. Cytuj Odnośnik do komentarza
karol885 0 Opublikowano 14 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2008 an error has occurred (80022D11) nie moge zaktualizowac zadnych trophy ani odpalic niektorych gier, np Burnout , Dead Space, wyskakuje blad przy wczytywaniu trophy i kaze wyjsc z gry. WTF? spotkal sie ktos z tym? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 15 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2008 an error has occurred (80022D11) nie moge zaktualizowac zadnych trophy ani odpalic niektorych gier, np Burnout , Dead Space, wyskakuje blad przy wczytywaniu trophy i kaze wyjsc z gry. WTF? spotkal sie ktos z tym? Wejdź TUTAJ A jak nie umiesz anglika to po po prostu czekaj na Patch który to naprawi. Cytuj Odnośnik do komentarza
karol885 0 Opublikowano 15 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2008 (edytowane) an error has occurred (80022D11) nie moge zaktualizowac zadnych trophy ani odpalic niektorych gier, np Burnout , Dead Space, wyskakuje blad przy wczytywaniu trophy i kaze wyjsc z gry. WTF? spotkal sie ktos z tym? Wejdź TUTAJ A jak nie umiesz anglika to po po prostu czekaj na Patch który to naprawi. Swietnie, znam angielski, (pipi) sie sony, Zaplacilem gruba kase za gierki i teraz nie moge sobie w nie pograc, Co to ma (pipi)a byc? nie dziala mi : Burnout, Wipeout HD Dead Space, Far CRy2, Bioshock LBP GTA4 A oni mi mowia zeb naprawia za kilka tygodni ?? :wkurzony: Edytowane 15 listopada 2008 przez karol885 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 15 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2008 No naprawdę nie zazdroszczę... Tyle gier... może zgraj save na jakiegoś pendrive i je skasuj z HDD i wtedy zobacz. Cytuj Odnośnik do komentarza
karol885 0 Opublikowano 15 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2008 No naprawdę nie zazdroszczę... Tyle gier... może zgraj save na jakiegoś pendrive i je skasuj z HDD i wtedy zobacz. juz probowalem to nie wina save tylko samych trophy, synchronizacji zapisanej gdziestam na serwerze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shadow864 4 Opublikowano 15 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2008 Odłacz może neta? Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 995 Opublikowano 16 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2008 Wie ktos moze czy maja byc trofea do nowego Spyro ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 16 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2008 Wie ktos moze czy maja byc trofea do nowego Spyro ?? Miały być, ale listy jeszcze nie ma, a premiera w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
karol885 0 Opublikowano 19 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2008 Error 80022D11 wystepuje gdy zmienicie haslo w swoim profilu. Wtedy gry mysla ze nie jestes wlascicielem konta i trophy sie nie doliczaja. NIE zmieniajcie halsa, dopóki nie naprawia tego (pipi), Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 19 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2008 Powrót do starego hasła rozwiązuje problem? Cytuj Odnośnik do komentarza
karol885 0 Opublikowano 19 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2008 Powrót do starego hasła rozwiązuje problem? NIe Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 19 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2008 ja zmienialem haslo w piatek tydzien temu i nie mialem zadnych problemow z trophies, wiec to tez nie jest regula. Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 289 Opublikowano 19 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2008 Welna ja ten zonk z errore trophy mam od dawna z tym, ze czesdiowo sie 'naprawilo'. Z gier, ktore wymieniles nie dziala mi burnout, PJ Eden, Wipeout HD. Reszta na szczescie dziala. Juz nawet prowadzilem wymiane maili z SONY. 1 ze wiedza o problemie i pracuja nad tym, 2 mail zebym do nich zadzwonil USA (chaos), wiec to po(pipi)alem. Problem ma moze z 100 osob ogolnie wiec mozna powiedziec, ze jestesmy wybrancami Co do zmiany hasla Zeratul ma racje nie jest to regula, jest 'podobno' sposob na ten error ale nie zamirzam sprawdzac bo tracisz wtedy all sejvy. Kasujesz swoje konto i zakladasz nowe na identycznych danych co poprzednie skasowane. Co burnouta podobno pomaga delate wszystkich updaeto i sciagniecie odnowa ale jeszcze nie sprawdzalem. Ogolnie narazie kupa Cytuj Odnośnik do komentarza
karol885 0 Opublikowano 20 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2008 Welna ja ten zonk z errore trophy mam od dawna z tym, ze czesdiowo sie 'naprawilo'. Z gier, ktore wymieniles nie dziala mi burnout, PJ Eden, Wipeout HD. Reszta na szczescie dziala. Juz nawet prowadzilem wymiane maili z SONY. 1 ze wiedza o problemie i pracuja nad tym, 2 mail zebym do nich zadzwonil USA (chaos), wiec to po(pipi)alem. Problem ma moze z 100 osob ogolnie wiec mozna powiedziec, ze jestesmy wybrancami Generalnie to mam w nosie te trophy, ale wkurza mnie ze nie moge zagrac w gre na glownym koncie , musze wlaczac inny profil zeby sobie np porypac w LBP Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 289 Opublikowano 20 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2008 Welna ja ten zonk z errore trophy mam od dawna z tym, ze czesdiowo sie 'naprawilo'. Z gier, ktore wymieniles nie dziala mi burnout, PJ Eden, Wipeout HD. Reszta na szczescie dziala. Juz nawet prowadzilem wymiane maili z SONY. 1 ze wiedza o problemie i pracuja nad tym, 2 mail zebym do nich zadzwonil USA (chaos), wiec to po(pipi)alem. Problem ma moze z 100 osob ogolnie wiec mozna powiedziec, ze jestesmy wybrancami Generalnie to mam w nosie te trophy, ale wkurza mnie ze nie moge zagrac w gre na glownym koncie , musze wlaczac inny profil zeby sobie np porypac w LBP Mi w przypadku gier, które ja wymieniłem też nie chodzi o samo trophy (Burnout calak, Eden - więcej mi się niechce wyciskać trophy, noi Wipeout HD to samo nie na moje nerwy reszta trophy) najbardziej właśnie prze.ebane, że nie pogram sobie ani w Burnouta, an w Wipouta HD co mnie najbardziej w.rwia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 20 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2008 (edytowane) Trofea wymagane w każdej grze od Stycznia 2009 r- KLIK lub KLIK UP: Nie doczytałem - Trofea mają być także doliczane ze starego Save - czyli koniec przechodzenia jeszcze raz tych samych gier... Już widzę wkurzenie osób które miały Burnouta czy GTA4 na 100% i jeszcze raz grały na 100% Ja jeszcze raz leciałem z Uncharted... No cóż lepiej późno niż wcale.... Edytowane 20 listopada 2008 przez Kyo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2008 Gdzie przeczytałeś o tym że ma być retroaktywność? Nic podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kwapi 1 Opublikowano 20 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2008 Jemu chodziło o to, że od 2009 roku już nie będzie patchy z trofeami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 20 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2008 Sorry - mój błąd - tak to jest jak się czyta po % :piwo: Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 3 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2008 Blast Factor – Now With Trophies! http://blog.us.playstation.com/2008/12/03/...-with-trophies/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 6 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2008 Age of Booty WTF? http://www.trofeaps3.com/trophies/news.php?readmore=121 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi