Opublikowano 25 września 201113 l Ja mam jeszczę liceum, więc moglibyśmy grać razem. Wiadomo ile maks. ludzi naraz może grać? do czterech osób, jak w demonach.
Opublikowano 25 września 201113 l dla mnie granie coop przy pierwszym podejściu to psucie sobie zabawy no ale co kto woli ...
Opublikowano 25 września 201113 l och nie... Wiem ze bylo to wiele razy poruszane ale wolalbym doplacic 50-80zl do kolekcjonerki i miec strategy guide w postaci fizycznej niz taki bubel ;/ Btw,wiadomo czy servery beda podzielone regionalnie jak przy DS 1? europejska wersja tylko na europejskich servach a US na US?
Opublikowano 25 września 201113 l Jeśli dobrze pamiętam to co mówiło From Software to nie będzie podziału regionalnego, ale mogę być w błędzie.
Opublikowano 26 września 201113 l och nie... Wiem ze bylo to wiele razy poruszane ale wolalbym doplacic 50-80zl do kolekcjonerki i miec strategy guide w postaci fizycznej niz taki bubel ;/ Btw,wiadomo czy servery beda podzielone regionalnie jak przy DS 1? europejska wersja tylko na europejskich servach a US na US? http://www.zavvi.com/books/dark-souls-official-guide/10537849.html tutaj mozna kupic :blum2:
Opublikowano 28 września 201113 l raptem nieco ponad tydzień temu pozbyłem się wirusa o nazwie "Demons Souls", który "położył" mnie i nie dawał wstać sprzed tv przez około 100h (po prostu oddałem grę szwagrowi, a ten pojechał z nią do siebie 170km - to był jedyny sposób na wyzdrowienie ), a już dziś podjąłem decyzję, że pomimo obietnic składanych sobie by unikać Dark Souls, w dniu premiery lecę kupić dalszą część rzeźni... a wystarczyło, że obejrzałem kolejny zwiastun... The Bill Edytowane 28 września 201113 l przez mr_pepeush
Opublikowano 30 września 201113 l http://uk.ps3.ign.com/articles/119/1197278p1.html Jeszcze gorąca recka IGN`u, 9.0/10 "amazing". Jest również dostępna wideorecenzja w odpowiedniej zakładce.
Opublikowano 1 października 201113 l 6 dni,akurat minie tydzien pracy i bedzie sie zaczynal weekend na dark souls :>
Opublikowano 2 października 201113 l Ja myślę nad wzięciem wolnego na piątek (mam także nadzieję, że nie będę miał zjazdu w ten weekend)
Opublikowano 2 października 201113 l Oglądałem trochę filmów z gry i istna rzeźnia jakie postacie można stworzyć, ninja, niebieskie ludziki żywcem wyjęte z avatara, nazgule (i inne wariactwa) pełen wypas. Zwalniam się w piątek z roboty żeby szybciej dorwać pudełko, weekend wyjęty z życiorysu.
Opublikowano 3 października 201113 l weekend wyjęty z życiorysu. Tylko weekend? Chyba nie doceniasz tej produkcji.
Opublikowano 4 października 201113 l Sypie glowe popiolem i wale sie w piersi, bo demon's souls mnie pokonal i nie zdolalem go ukonczyc. Powiedzialem sobie ze kupie dark souls i nie bede sie poddawal tak latwo. Tak wiec dolaczam do lowcow dusz i jak ktos bedziem ial ochote na coop, to zapraszam ( gram glownie wieczorami).
Opublikowano 4 października 201113 l Kolejne recki już pojawiły się na necie, min 9.5 od gamespotu Jest produkcja roku, nie ma bata
Opublikowano 4 października 201113 l Eh, gram i gram. Ale dalej gra zwalnia niemiłosiernie i dalej chrupie jak Demon's Souls. Oprócz tego mankamentu minusów jak na razie brak. To takie DS na konkretnych sterydach.
Opublikowano 4 października 201113 l Czasami nawet bardziej niż DS. Najgorsze, że z włączonym online gra mi już 3 razy się totalnie zawiesiła. Czekam na patch, bo granie online mija się z celem. Szkoda, że nie mogę nagrać filmiku i pokazać ja bardzo gra zwalnia, ale wersja recenzencka objęta jest embargo na jakiekolwiek materiały. Jeśli chce się coś nagrać, trzeba dostać akceptację od.. .Namco. Edytowane 4 października 201113 l przez Musiol
Opublikowano 4 października 201113 l Czyli nie masz RETAIL,zobaczymy czy sklepowa też na to cierpi. To jest ta sama wersja. Japończyk cierpi na te same błędy, otrzymał łatkę 1.02 ale ta dodaje jeszcze gorsze błędy - NPC znikają całkowicie z gry i wczytywanie trofeów wiesza grę. From Software pracuje już nad 1.03.
Opublikowano 4 października 201113 l http://www.gametrailers.com/video/launch-report-dark-souls/721713 Na tym filmie widać że gra chce pobrać łatke 1.03 (w 1:45) ,to jest wkońcu ta łatka już jest czy nie ? Edytowane 4 października 201113 l przez bid0n
Opublikowano 4 października 201113 l Wersja US, która już miała premierę. EU łatkę najwcześniej dostanie w piątek, skoro ma premierę 7 właśnie Jeszcze tak nie było, żeby gra PRZED premierą dostała łatkę