Skocz do zawartości

Dark Souls

McDrive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

och nie...

Wiem ze bylo to wiele razy poruszane ale wolalbym doplacic 50-80zl do kolekcjonerki i miec strategy guide w postaci fizycznej niz taki bubel ;/ Btw,wiadomo czy servery beda podzielone regionalnie jak przy DS 1? europejska wersja tylko na europejskich servach a US na US?

Opublikowano (edytowane)

raptem nieco ponad tydzień temu pozbyłem się wirusa o nazwie "Demons Souls", który "położył" mnie i nie dawał wstać sprzed tv przez około 100h (po prostu oddałem grę szwagrowi, a ten pojechał z nią do siebie 170km - to był jedyny sposób na wyzdrowienie :D), a już dziś podjąłem decyzję, że pomimo obietnic składanych sobie by unikać Dark Souls, w dniu premiery lecę kupić dalszą część rzeźni... a wystarczyło, że obejrzałem kolejny zwiastun...

The Bill

Edytowane przez mr_pepeush
Opublikowano

Oglądałem trochę filmów z gry i istna rzeźnia jakie postacie można stworzyć, ninja, niebieskie ludziki żywcem wyjęte z avatara, nazgule (i inne wariactwa) pełen wypas. Zwalniam się w piątek z roboty żeby szybciej dorwać pudełko, weekend wyjęty z życiorysu. :whistling:

Opublikowano

Sypie glowe popiolem i wale sie w piersi, bo demon's souls mnie pokonal i nie zdolalem go ukonczyc. Powiedzialem sobie ze kupie dark souls i nie bede sie poddawal tak latwo. Tak wiec dolaczam do lowcow dusz i jak ktos bedziem ial ochote na coop, to zapraszam ( gram glownie wieczorami).

Opublikowano (edytowane)

Czasami nawet bardziej niż DS. Najgorsze, że z włączonym online gra mi już 3 razy się totalnie zawiesiła. Czekam na patch, bo granie online mija się z celem.

Szkoda, że nie mogę nagrać filmiku i pokazać ja bardzo gra zwalnia, ale wersja recenzencka objęta jest embargo na jakiekolwiek materiały. Jeśli chce się coś nagrać, trzeba dostać akceptację od.. .Namco.

Edytowane przez Musiol
Opublikowano

Czyli nie masz RETAIL,zobaczymy czy sklepowa też na to cierpi.

To jest ta sama wersja. Japończyk cierpi na te same błędy, otrzymał łatkę 1.02 ale ta dodaje jeszcze gorsze błędy - NPC znikają całkowicie z gry i wczytywanie trofeów wiesza grę. From Software pracuje już nad 1.03.