ping 9 040 Opublikowano 25 września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 września 2011 Ja mam jeszczę liceum, więc moglibyśmy grać razem. Wiadomo ile maks. ludzi naraz może grać? do czterech osób, jak w demonach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzesiek 4 Opublikowano 25 września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 września 2011 dla mnie granie coop przy pierwszym podejściu to psucie sobie zabawy no ale co kto woli ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 25 września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 września 2011 och nie... Wiem ze bylo to wiele razy poruszane ale wolalbym doplacic 50-80zl do kolekcjonerki i miec strategy guide w postaci fizycznej niz taki bubel ;/ Btw,wiadomo czy servery beda podzielone regionalnie jak przy DS 1? europejska wersja tylko na europejskich servach a US na US? Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 040 Opublikowano 25 września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 września 2011 Jeśli dobrze pamiętam to co mówiło From Software to nie będzie podziału regionalnego, ale mogę być w błędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
beny25b 0 Opublikowano 26 września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 września 2011 och nie... Wiem ze bylo to wiele razy poruszane ale wolalbym doplacic 50-80zl do kolekcjonerki i miec strategy guide w postaci fizycznej niz taki bubel ;/ Btw,wiadomo czy servery beda podzielone regionalnie jak przy DS 1? europejska wersja tylko na europejskich servach a US na US? http://www.zavvi.com/books/dark-souls-official-guide/10537849.html tutaj mozna kupic :blum2: Cytuj Odnośnik do komentarza
mr_pepeush 96 Opublikowano 28 września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 września 2011 (edytowane) raptem nieco ponad tydzień temu pozbyłem się wirusa o nazwie "Demons Souls", który "położył" mnie i nie dawał wstać sprzed tv przez około 100h (po prostu oddałem grę szwagrowi, a ten pojechał z nią do siebie 170km - to był jedyny sposób na wyzdrowienie ), a już dziś podjąłem decyzję, że pomimo obietnic składanych sobie by unikać Dark Souls, w dniu premiery lecę kupić dalszą część rzeźni... a wystarczyło, że obejrzałem kolejny zwiastun... The Bill Edytowane 28 września 2011 przez mr_pepeush Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 28 września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 września 2011 ja się boję o moje wyniki na studiach przez tą grę xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Biały 55 Opublikowano 30 września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 września 2011 http://uk.ps3.ign.com/articles/119/1197278p1.html Jeszcze gorąca recka IGN`u, 9.0/10 "amazing". Jest również dostępna wideorecenzja w odpowiedniej zakładce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 1 października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 października 2011 6 dni,akurat minie tydzien pracy i bedzie sie zaczynal weekend na dark souls :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Zagnes 0 Opublikowano 2 października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 października 2011 Czyli weekend z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 2 października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 października 2011 Ja myślę nad wzięciem wolnego na piątek (mam także nadzieję, że nie będę miał zjazdu w ten weekend) Cytuj Odnośnik do komentarza
Xantu 147 Opublikowano 2 października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 października 2011 Oglądałem trochę filmów z gry i istna rzeźnia jakie postacie można stworzyć, ninja, niebieskie ludziki żywcem wyjęte z avatara, nazgule (i inne wariactwa) pełen wypas. Zwalniam się w piątek z roboty żeby szybciej dorwać pudełko, weekend wyjęty z życiorysu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 3 października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 października 2011 spoiler ocena w neo plusie 10/10!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 3 października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 października 2011 weekend wyjęty z życiorysu. Tylko weekend? Chyba nie doceniasz tej produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 83 Opublikowano 4 października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 października 2011 Sypie glowe popiolem i wale sie w piersi, bo demon's souls mnie pokonal i nie zdolalem go ukonczyc. Powiedzialem sobie ze kupie dark souls i nie bede sie poddawal tak latwo. Tak wiec dolaczam do lowcow dusz i jak ktos bedziem ial ochote na coop, to zapraszam ( gram glownie wieczorami). Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 4 października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 października 2011 Kolejne recki już pojawiły się na necie, min 9.5 od gamespotu Jest produkcja roku, nie ma bata Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 4 października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 października 2011 Eh, gram i gram. Ale dalej gra zwalnia niemiłosiernie i dalej chrupie jak Demon's Souls. Oprócz tego mankamentu minusów jak na razie brak. To takie DS na konkretnych sterydach. Cytuj Odnośnik do komentarza
bid0n 3 Opublikowano 4 października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 października 2011 Dalej chrupie?? A mieli to poprawić ! Szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 4 października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 października 2011 (edytowane) Czasami nawet bardziej niż DS. Najgorsze, że z włączonym online gra mi już 3 razy się totalnie zawiesiła. Czekam na patch, bo granie online mija się z celem. Szkoda, że nie mogę nagrać filmiku i pokazać ja bardzo gra zwalnia, ale wersja recenzencka objęta jest embargo na jakiekolwiek materiały. Jeśli chce się coś nagrać, trzeba dostać akceptację od.. .Namco. Edytowane 4 października 2011 przez Musiol Cytuj Odnośnik do komentarza
bid0n 3 Opublikowano 4 października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 października 2011 Czyli nie masz RETAIL,zobaczymy czy sklepowa też na to cierpi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 4 października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 października 2011 Czyli nie masz RETAIL,zobaczymy czy sklepowa też na to cierpi. To jest ta sama wersja. Japończyk cierpi na te same błędy, otrzymał łatkę 1.02 ale ta dodaje jeszcze gorsze błędy - NPC znikają całkowicie z gry i wczytywanie trofeów wiesza grę. From Software pracuje już nad 1.03. Cytuj Odnośnik do komentarza
bid0n 3 Opublikowano 4 października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 października 2011 (edytowane) http://www.gametrailers.com/video/launch-report-dark-souls/721713 Na tym filmie widać że gra chce pobrać łatke 1.03 (w 1:45) ,to jest wkońcu ta łatka już jest czy nie ? Edytowane 4 października 2011 przez bid0n Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 4 października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 października 2011 Wersja US, która już miała premierę. EU łatkę najwcześniej dostanie w piątek, skoro ma premierę 7 właśnie Jeszcze tak nie było, żeby gra PRZED premierą dostała łatkę Cytuj Odnośnik do komentarza
bid0n 3 Opublikowano 4 października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 października 2011 dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 4 października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 października 2011 Dark Souls unboxing: Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi