Crying_Wolf 56 Opublikowano 8 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2011 A możesz sprawdzić dragon king sword? Ja chciałem zrobić build pod ten miecz lub pod dark knight greatsword, ale nie wiem czy się opłaca. Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 8 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2011 Zły wybór, BK Axe >>>>>>>>>>>>>> wsio inne BK greatsword jest niestety b słaby, liczy się jedynie Sword, Halberd, Axe(w kolejności od najsłabszej do najlepszej biorąc pod uwagę wszystko) Cytuj Odnośnik do komentarza
maydayPL 4 Opublikowano 8 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2011 przez przypadek usunolem Ring of Favor and Protection(niewiem jakim cudem) ,który zdobylem od zlotego rycerzyka ktory pomogl mi przy gargulcach:/ kurde juz pewnie nie da sie go odzyskac prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 8 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2011 Nie da się ale możesz wymienić ze snugglim na drugą sztukę za Xanthous Crown. Cytuj Odnośnik do komentarza
Crying_Wolf 56 Opublikowano 8 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2011 Wiem o tym, ale nie lubię toporów. BK GS lubię, halabarda też jest fajna. Z dragon weapons nigdy nie korzystałem, oprócz Moonlight sword. Jakbym robił str build to musiałbym wybrać między Black night weapons, a dragon GS. Zrobię sobie któryś build dla beki. Pobiegnę chyba od razu po dragon GS, będę chodził z tym 2H i pomagał low lvlowcom. Cytuj Odnośnik do komentarza
maydayPL 4 Opublikowano 8 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2011 Nie da się ale możesz wymienić ze snugglim na drugą sztukę za Xanthous Crown. hmm a co to takiego?? Cytuj Odnośnik do komentarza
tom0803 1 Opublikowano 8 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2011 Panowie mam 70lv i nikogo niema. Gdzie najlepiej pomagać z takim lv. bo chodzi mi o medale. Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 8 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2011 Nie da się ale możesz wymienić ze snugglim na drugą sztukę za Xanthous Crown. hmm a co to takiego?? Hełm z jednej zbroi, w painted world of ariamis możesz znaleźć. Panowie mam 70lv i nikogo niema.Gdzie najlepiej pomagać z takim lv. bo chodzi mi o medale. Podbij do 90 i wszędzie powinni cię wzywać ludzie z ng+ Cytuj Odnośnik do komentarza
Crying_Wolf 56 Opublikowano 8 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2011 Duke's Archives, Tomb of the Giants, Demon Ruins, Four Kings, Kiln, Anor Londo. Cytuj Odnośnik do komentarza
maydayPL 4 Opublikowano 8 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2011 Nie da się ale możesz wymienić ze snugglim na drugą sztukę za Xanthous Crown. hmm a co to takiego?? Hełm z jednej zbroi, w painted world of ariamis możesz znaleźć. Dzieki to zaraz sie tam wybieram bo akurat jestem w Anor Londo. Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 8 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2011 Tylko idź w human formie bo musisz zabić npc black phantoma by zbroja się pojawiła Cytuj Odnośnik do komentarza
maydayPL 4 Opublikowano 8 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2011 (edytowane) aaa dobrze wiedziec a i jeszcze jedno gdzie mozna kupic humanity to mało mi tego zostalo a wiem że gdzieś to widzialem chyba po 3k dusz ale niepamietam gdzie Edytowane 8 grudnia 2011 przez maydayPL Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 8 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2011 babka w ściekach, patches, pofarmij szczury chwile Cytuj Odnośnik do komentarza
ubol 59 Opublikowano 9 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2011 Pytanko mam do forumowiczów, grał z was ktoś w Dark Souls wystarczająco długo, że jest w posiadaniu Leo Ring i Hawk Ring? Przed chwilą tak spier...iłem sprawę, że aby je zdobyć muszę kolejny raz grę przejść... Byłby ktoś tak miły i użyczył mi tych pierścieni tylko na chwilę (wersja na Ps3)? Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 9 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2011 Jeśli chodzi ci o trophy to pierścienie się nie wliczają do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza
ubol 59 Opublikowano 9 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2011 Jeśli chodzi ci o trophy to pierścienie się nie wliczają do niego. O_o serio??? Btw. i tak sprawę zawaliłem, bo kolejny raz w walce z Ornstein i Smough, na początku ubiłem Ornsteina zamiast Smoughta i nie mam teraz możliwości zrobić Dragonslayer Spear. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza
maydayPL 4 Opublikowano 9 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2011 Nie da się ale możesz wymienić ze snugglim na drugą sztukę za Xanthous Crown. hmm a co to takiego?? Hełm z jednej zbroi, w painted world of ariamis możesz znaleźć. Dzieki to zaraz sie tam wybieram bo akurat jestem w Anor Londo. Tylko idź w human formie bo musisz zabić npc black phantoma by zbroja się pojawiła zabilem tego black phantoma Jeriemiach sie nazywal ale dostalem tylko jego bicz, chyba ze jest jeszcze jakiś inny?? Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 9 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2011 Jego trzeba chyba trzy razy w sumie załatwić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Crying_Wolf 56 Opublikowano 9 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2011 Za Priscillą na ławce po lewej będzie leżał jego set. Jeżeli zrobiłeś to wszystko na jednym życiu to musisz zrobić reload, bo set się tam nie pojawi. Jeżeli wyszedłeś z Painted World to set będzie tam leżał przy kolejnej wizycie. Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 9 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2011 Jego trzeba chyba trzy razy w sumie załatwić? O kirku mówisz, tamtego wystarczy raz i jego set leży praktycznie przy wyjściu z lokacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
maydayPL 4 Opublikowano 9 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2011 Za Priscillą na ławce po lewej będzie leżał jego set. Jeżeli zrobiłeś to wszystko na jednym życiu to musisz zrobić reload, bo set się tam nie pojawi. Jeżeli wyszedłeś z Painted World to set będzie tam leżał przy kolejnej wizycie. Tak jest mam go:) i piercionek odzyskalem az chce sie grac. W pierwszej próbie poleglem na bossie bo niewiedzialem jak go ugryść ale pozniej jakos sie udalo chodz był remis( odbywoje death) ale dusze i fanty mi przypisano:) Cytuj Odnośnik do komentarza
SimonK 29 Opublikowano 12 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2011 Yo, pytanko w sprawie kupna Dark Souls. Na thehut jest za(pipi)ista promocja http://www.thehut.com/games/platforms/ps3/dark-souls-limited-edition/10451825.html - dodajac do tego kod znizkowy na 10% i przesylka za funta = daje rade. Wie ktos moze gdzie dostane taniej? Zalezy mi na tym zeby przed weekendem doszlo Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 612 Opublikowano 12 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2011 Taniej nie znajdziesz IMO a przed weekendem na bank Ci z thehut nie dojdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 12 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2011 z TheHut przesylka idzie z 10 dni roboczych. Filmy tam czasem zmawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
SimonK 29 Opublikowano 12 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2011 Ostatnio zamowilem arcade sticka we wtorek wieczorem i przyszlo w poniedzialek (inna osoba dostala juz w piatek, kwestia Poczty Polskiej)... Olac przesylke, dostane gdziekolwiek taniej? Nie chce mi sie licytowac na alledrogo, ciagle jakis snajper aukcyjny mi podpierdala Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi