TheAceOfSpades 482 Opublikowano 8 stycznia 2012 Opublikowano 8 stycznia 2012 Na początku blighttown można zdobyć armor set, który ma wysokie resy na poison. Poza tym tak jak koledzy wyżej piszą, farmienie entów Darkroot Garden, leci z nich też (ale rzadziej) moss przeciwko toksynie. A najlepiej uzbieraj te 20k dusz kup klucz do wrót w Darkroot Garden od kowala, super sprawa do farmienia duszyczek - zerknij na youtube 'darkroot farming'. Uzbieranie dusz na kupno jakichś zapasów nie będzie problemem. Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 8 stycznia 2012 Opublikowano 8 stycznia 2012 (edytowane) Spoileruff ciag dalszy Lol zdobylem juz caly set baldera a miecza ni huhu Przeszedlem sobie sens fortress i catacombs.. dostalem w(pipi) w tomb of giants to wrocilem i do anor londo lece. Znalazlem za(pipi)ista wlocznie, ale jak dla mnie granie z wlocznia to easy mode - tarcza ciagle podniesiona tylko ich dzgasz Musze koniecznie balder side sword znalez asap. o lol, napisalem posta i mi wydropil. fak jea. w jaki upgrade najlepiej isc? Taki uniwersalny zeby byl. Myslalem nad +15 i z enchantem sie pozniej bawic. A jaki masz build? Jak idziesz w dex to +15 standard, jak magia to Enchated, a jak faith to occult/holy. Gdzie polecice mi iść zamiast do Blighttown, bo na razie nie radzę sobie z toxic i poison :confused: niby bym mógł kupić itemy na te statusy, ale na chwilę obecną strasznie drogie są i zbieranie dusz trwałoby zbyt długo biorąc pod uwagę, że mogę zginąć i wykorzystane itemy mi się nie zwrócą. Jak wyczyściłeś już wszystko przd Blighttown* to nie ma innej drogi. Toxic łatwo zwalczysz, bo oni się nie respawnują, a ogniska są w przystępnych miejscach. Poison to nie taki duży problem. Wystarczy że pofarmisz kilka entów lub kupisz w kanałach leki (góra 10 szt.). * - gargulce - bossowie w lesie - capra - kanały Edytowane 8 stycznia 2012 przez Crying_Wolf Cytuj
subtag 2 Opublikowano 8 stycznia 2012 Opublikowano 8 stycznia 2012 i sie stało.... kumpel oddal mi darka mówiac ze gUpi (po 3 dniach grania).... a mi wróciło uzaloeżnienie od niego... poniewaz usunalem, wszystko z PS3, zostało mi testowanie bugów... Zatem nowa postac + master key,.... bieganie, bieganie, bieganie... glupi zgon przed ash lake (curse).... Zgon w ash lake (hydra magia w plecy)... i tak siedze i trzymam kwadrat (znawcy juz wiedza o co chodzi). i teraz pytanie... czy mozna wrocic z ash lake na piechote? wczesniej mialem juz bon fire warp i sie nie bawilem we wspinaczke ps. Swojej opini o grze nie cofam. ps2. mimo iz brakuje mi muzy z demona, tak w ost z darka znalazlem az 2 utwory ktore uwazam za genialne ... potrzymam jeszcze ten kwadrat... w sumie to okropny bug... ale całkiem przyjemny jesli chodzi o nowy build Cytuj
K@t 116 Opublikowano 8 stycznia 2012 Opublikowano 8 stycznia 2012 teraz pytanie... czy mozna wrocic z ash lake na piechote? Można bez problemu:) Cytuj
subtag 2 Opublikowano 8 stycznia 2012 Opublikowano 8 stycznia 2012 a masz jakis patent na "trzymanie kwadrata" ? w sumie tylko 3 dusze po drodze zebrałem, z jednej nabilem 107 sl, a druga właśnie sie nabija.... założyłem gumke recepturke na pada w sumie to kilka gumek Dzieki za info.... no to goły i wesoły bede wracał na powierzchnię. Cytuj
SimonK 29 Opublikowano 8 stycznia 2012 Opublikowano 8 stycznia 2012 lol, wlasnie przeczytalem najlepszy message w calej grze: Amazing chest ahead przed komnata Guinevere Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 8 stycznia 2012 Opublikowano 8 stycznia 2012 Można gdzieś sprzedawać wyposażenie? czy niepotrzebny equip trzeba wyrzucać lub chować w boxie przy ogniskach? Cytuj
dżar 166 Opublikowano 8 stycznia 2012 Opublikowano 8 stycznia 2012 (edytowane) Hejtującemu koledze chyba brakuje do szczęścia pvp sporo. Pobawiłbyś się w low level invejdera a nie nabijał 700 level i grał sam. Można gdzieś sprzedawać wyposażenie? czy niepotrzebny equip trzeba wyrzucać lub chować w boxie przy ogniskach? Można Framptowi dawać do zżarcia, ale ilość dusz za zwykłe itemy jest śmieszna, dobrych zaś nie będziesz mu dawał. Edytowane 8 stycznia 2012 przez dżar Cytuj
anarom_pl 120 Opublikowano 8 stycznia 2012 Opublikowano 8 stycznia 2012 (edytowane) a masz jakis patent na "trzymanie kwadrata" ? w sumie tylko 3 dusze po drodze zebrałem, z jednej nabilem 107 sl, a druga właśnie sie nabija.... założyłem gumke recepturke na pada w sumie to kilka gumek Weź zostaw tę grę, bo tacy ludzie jak ty nie zasługują na granie w nią. Najpierw ją jedziesz wymyślając kosmicznie nieznaczące bzdety. A teraz odstawiasz numer z głową smoka i z dumą o tym piszesz. Kogo to obchodzi. Miałem już twoich postów nie komentować, ale nóż mi się w kieszeni otwiera jak widzę co ty z tą grą robisz :confused: . Edytowane 8 stycznia 2012 przez anarom_pl Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 8 stycznia 2012 Opublikowano 8 stycznia 2012 czy w tą grę można spokojnie grać znając średnio angielski? Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 lol, wlasnie przeczytalem najlepszy message w calej grze: Amazing chest ahead przed komnata Guinevere ja tez taki mialem :DD dodalem za nim "need to hold it with both hands" Cytuj
Ghotti 1 Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 Niech mi ktos przypomni przy spadaniu na bossa nalezy naciskać Y? vel trójkąt? aby zadać duzy dmg? Cytuj
KornelB 0 Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 UWAGA UWAGA! ale mam rozkmine, nigdzie nie mogę tego wyczytać. Przed chwilą dzwonił do mnie koleś, że spotkał przy ołtarzu w kościele z Belfry Gargoyles jakąś laske, pogadał z nią, a następnym razem jak szedł to już nie żyła i zostawiła taki przedmiot jak PENDANT, I 4 HUMANITY. czy ktoś miał taki motyw, bo wydaje mi się, że nigdzie nie jest wspomniane o takim NPC. ten przedmiot, jak go opisano,z założenia jest "useless". Mógłby ktoś mnie oświecić?? Cytuj
Lipert 102 Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 (edytowane) To była Rhea of Thorolund. Zabił ją Petrus of Thorolund i nawiedzi ona teraz jedną z cel w The Duke's Archives. A pendant można wymienić z Hawk Girl na souvenir of reprisal. Edytowane 9 stycznia 2012 przez Lipert Cytuj
subtag 2 Opublikowano 10 stycznia 2012 Opublikowano 10 stycznia 2012 OOOooo tak, Rhea Ponieważ w tej grze NPC sobie chodzą w zaleznosci od twoich działań, czasem mogą sie takie smaczki trafic. Rhea, to ta laska co najpierw pojawiła sie z ochroniazami w firelink shrine, i modliła do garnków jej dalsze losy to spoiler. ps. jak na forum zrobić takie rozwijane "spoiler" ? Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 10 stycznia 2012 Opublikowano 10 stycznia 2012 [ spoiler ] treść [/ spoiler ] - tylko bez spacji Cytuj
KornelB 0 Opublikowano 10 stycznia 2012 Opublikowano 10 stycznia 2012 Dzięki! Przeszedłem już dwa razy, gram trzeci a nie ogarnąłem tego motywu... TA GRA RZONDZI!! Cytuj
SimonK 29 Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 Bardzo, bardzo dobry artykul, polecam! (aczkolwiek duzo spoilerow) http://kotaku.com/5874599/what-dark-souls-is-really-all-about 2 Cytuj
dżar 166 Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 Panowie http://www.eurogamer.net/articles/2012-01-11-dark-souls-dlc-in-the-works-report Otwieramy szampana. Cytuj
SimonK 29 Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 (edytowane) Ze tak powiem Ło ku.rwencka, jeszcze wiecej epickosci. Ja jeszcze gry nie przeszedlem a tu juz DLC sie szykuje, awwww yeaaahhhh Tak btw, zripowalem sobie soundtrack z mojej limitki i sobie w pracy slucham. Epickie fh00j - szczegolnie 2 kawalki "Pinwheel" i "Ornstein & Smough" Edytowane 12 stycznia 2012 przez SimonK Cytuj
anarom_pl 120 Opublikowano 12 stycznia 2012 Opublikowano 12 stycznia 2012 DLC!. Świetna wiadomość . Szkoda że Demons Souls się nie doczekał Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 12 stycznia 2012 Opublikowano 12 stycznia 2012 Będzie beka jeżeli to będzie miało coś wspólnego m.in. z pendantem. Mogliby zapodać Artoriasa (queścik, gear, walka itp. itd.). Cytuj
anarom_pl 120 Opublikowano 12 stycznia 2012 Opublikowano 12 stycznia 2012 Oby nie skończyło się na jednym . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi