Skocz do zawartości

Dark Souls

McDrive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie, ze powstało polskie forum gry (pewnie cos tam skrobne) ale co do turnieju a konkretnie jego zasad... może i jestem w stanie zrozumieć jakoś zakaz noszenia masek ale zakaz wychodzenia ze stunlocka?! rotfl...

Opublikowano

Zasady ustala organizator turnieju. Ja też nie jestem fanem tego punktu, ale da się przeżyć. Zresztą jak coś nie pasuje to zawsze można założyć swój wątek i zorganizować turniej na własnych zasadach. :)

Opublikowano

GFWL... co za debil wpadł na pomysł by wersja PC to posiadała. Choć tak czy owak kupię tą wersję. Dodali całkiem sporo nowego stuffu i do tego lepsza grafika+stałe fps'y więc nie będę żałował wydanej na ten port kasy.

Opublikowano

A mnie to strasznie wkurfia. Posiadaczy konsol mają w doopie i myślą tylko o nowym rynku. Nie nabijajcie im kasy i nie kupujcie tego na PC.

Gdybyś był na miejscu twórców, także chciałbyś nieco więcej zarobić (wielu graczy w podobnej tonacji, przy ogłoszeniu, że DkS to tytuł na dwie platformy, wypowiadało się).

Bezczelnie to capcom się zachowuje. I należy ich DLC nie kupować.

Poza tym, warto by taka wspaniała przygodę poznało więcej graczy.

Opublikowano

mam pytanie, otóz w w sens fortress gdy jest ta skrzynka (pułapka) gdy sie ją zabije to wypada ta włócznia co zadaje obrażenia od prądu. Ale ten gostek mnie zabił i teraz go nie ma !! Co mam zrobic zeby miec tą wlocznie?

Opublikowano (edytowane)

Skoro już nie ma tej skrzyni to w tym przejściu już jej nie znajdziesz, ale zawsze można sobie taką zrobić samemu. Spear (można kupić u sprzedawcy w Undead Burg) lub Winged Spear (do znalezienie na cmentarzysku w Firelink Shrine) upgradeujesz na +10 u Andre a później robisz z niej lightning u Giant Blacksmith w Anor Londo.

Edytowane przez DaN3000
Opublikowano

Jutro powinien zawitać do mnie listonosz (a właściwie listonoszka) z Dark Souls. W związku z tym: czy macie może jakieś trafne porady na temat samej mechaniki rozgrywki? Naogladałem się co prawda różnych filmików w Sieci (pierwszego bossa przejdę po raz pierwszy z pamięci xD ), ale może po dłuższym obcowaniu z grą macie coś wartościowego do doradzenia?

Pozdrawiam