Opublikowano 12 listopada 201212 l Jedyny sposob na to, to granie offline. Troche lipa, no ale zawsze jakies rozwiazanie...
Opublikowano 12 listopada 201212 l Przymierzam się do tego tytułu i mam pytanie. To taki hack'n'slash z bardziej rozbudowanymi elementami RPG ? Czy system walki bardziej statyczny ?
Opublikowano 12 listopada 201212 l Ahaa, czyli już wiem z czym mam do czynienia. Nie moje klimaty raczej
Opublikowano 12 listopada 201212 l To taki hack'n'slash z bardziej rozbudowanymi elementami RPG ? Czy system walki bardziej statyczny ? Pewnie po przeczytaniu tego fragmentu, osoby które mają przegrane w Demon's Souls i Dark Souls kilkaset godzin, miały minę jak kotek z Twojego profilu Generalnie w grze lepiej mieć zwinną postać i unikać ciosów robiąc odskoki, zachodzenie rywala od tyłu itp. niż parować A z bossami to już w ogóle. Czyli jest bardzo dynamicznie. Edytowane 12 listopada 201212 l przez falcon87pl
Opublikowano 12 listopada 201212 l A do tego elementy RPG sa naprawdę istotne, więc masz nietylko genialny system walki, w którym wszystko zależy od ciebie, ale też pełnoprawnego rpg z toną statystyk, tabelek, statusów itd.
Opublikowano 13 listopada 201212 l Włączyłem sobie DS po paru tygodniach na X i ściągnęło mi patha aż 16 MB. Co ciekawe zapisał się w folderze gry a nie w cache i nazywa sie DS title update. Ktoś wie o co chodzi? Co to zmienia?
Opublikowano 16 listopada 201212 l buaahahahahah gif rządzi na animacji największy badass gry, pewnie niejeden z nas tak biegał (a ja w końcu muszę zacisnąć poślady, muszę zrobić tak, żeby mi się "zachciało" i wbić tam platynę, żeby móc tu brylować, przechwalać się i wymądrzać ) Edytowane 16 listopada 201212 l przez mr_pepeush
Opublikowano 8 grudnia 201212 l Na VGA pojawił się trailer z drugiej części http://www.youtube.com/watch?v=djdkyYax4J8 Edytowane 8 grudnia 201212 l przez Zwyrodnialec
Opublikowano 8 grudnia 201212 l Podejrzewwm, ze warto zrobic nowy temat... btw desighbn zabija. No i na tą generację <3
Opublikowano 9 grudnia 201212 l Kupiłem dodatek do DS. Zrobiłem wymagania : -zabiłem golema w bibliotece -hydre i golema złotego za nią -4 kings i dalej niemoge wejsc do tego dodatku -lordvassell tez mam o co chodzi? A może dodatek dział tylko jak się gra od początku bo ja grałem na NG+4-5.
Opublikowano 9 grudnia 201212 l Najpierw trzeba uwlonić Dusk of Oolacile, dopiero wtedy golem w Duke's Archives dropnie Broken Pendant. Jak będziesz miał Broken Pendant to wracasz do miejsca, gdzie uwloniłeś Dusk i tam będzie wejście do DLC. Dodatek działa niezależnie od tego w którym jest się NG(+).
Opublikowano 9 grudnia 201212 l Zabiłem tego golema w archiwach ale ten pendant mi niedropnal, dopiero jak drugi raz poszedłem to dropneło i mogłem wejsc do Dlc. Dzięki:)