DaN3000 80 Opublikowano 1 maja 2013 Opublikowano 1 maja 2013 Zapakuj się w najcięższą zbroję, żeby mieć dużo poise, Zweihander w dwie ręce i nawalasz bez opamiętania. Można ich też zaspamować pyro. Jak chcesz ich tłuc szybką bronią, jak uchi, to trzeba mieć dużo dex, żeby zadawać jakieś sensowne obrażenia. Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 1 maja 2013 Opublikowano 1 maja 2013 Nie ma po co używać Crystal upgrade path (chyba tylko w PvP jako zapasowa broń do backstabów/ripost), bo Normal +14 będzie niewiele gorsze, a przynajmniej się nie rozwali po kilkunastu machnięciach. Jeśli bronie mają za słaby AR, próbuj go trzaskać piromancją: Great Combustion, Fire whip, Black Flame; castnij na siebie Power Within. Cytuj
Les777 124 Opublikowano 1 maja 2013 Opublikowano 1 maja 2013 Nigdy tego nie używałem, więc zapytam: Czy Power Within może zabić? Dotyczy w sumie też Poison i Toxic. Cytuj
dynio77 0 Opublikowano 3 maja 2013 Opublikowano 3 maja 2013 Siema. Mam pytanie.. trzeba mieć golda by łączyć się z innymi graczami itd?! (Xbox 360) Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 4 maja 2013 Opublikowano 4 maja 2013 No to chyba logiczne, że do multi trzeba mieć... Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 4 maja 2013 Opublikowano 4 maja 2013 To, co się dzieje w tej grze w tym momencie jest straszne; o ile poprzednio tylko migały sobie znaki na ziemi, ogień z bonfire czy fog gate (na dodatek tylko na obszarach DLC), tak teraz znika praktycznie każdy czar, w dowolnej lokacji... DaS jest niegrywalny. Współczuję japońcom, którzy męczą się z tym już miesiąc. Chociaż nie, im nigdy nie będę współczuł w tej grze. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 4 maja 2013 Opublikowano 4 maja 2013 Irytuje mnie to, że akurat teraz - podczas mojego pierwszego obcowania z DaS - wyskoczył ten bug. Granie offline nie przeszkadza mi jakoś zbytnio, jednak chciałbym ciągle czuć ten dreszczyk emocji podczas nalotu fantoma. Dodatkowo czuję się dziwnie ... samotny. Żadna duszyczka nigdzie nie lata, i nikt nie chce mnie namówić, bym skoczył w przepaść : ( Czekam na patha co raz mniej, ale jednak nadal cierpliwie. Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 4 maja 2013 Opublikowano 4 maja 2013 Polecam spróbować teraz zabić Gwyndolyna Cytuj
LubięLaćPoMordzie 0 Opublikowano 5 maja 2013 Opublikowano 5 maja 2013 Uffff... Szczescie w nieszczesciu, bo juz myslalem ze z moja kopia gry lub konsola sie cos porobilo ale widze ze ten problem z "miganiem" niedotyczy tylko mnie. Ja mam nauczke bo od dawna nie kupowalem zadnych dlc dla zasady ale ze DkS uwielbiam pomyslalem ze z szacunku dla developerow kupie... no to teraz mam, bo to od momentu zainstalowania dlc sie zaczelo. Teraz co do samej gry, czy jest ktos chetny do pomocy ? Jestem na 8 lv przed walka z Dragon Slayer's (mysle ze dam rade choc pomoc by byla mile widziana) oraz swiezo po ubiciu Ceaseless Discharge, niestyty z tego co pamietam na dole lezy jakis ember ktorego nie moge podniesc przez potwory ktore tam stoja, no poprostu nie daje rady, jak biegne na pale to musze byc lekki zeby zaden mnie nie dopadl i mam przez to zbyt slaba obrone przed ogniem i nie moge przebiec przez lawe, a jak staram sie wykonczyc systematycznie jednego po drugim to mi nie starcza estusow:p jezeli trzeba bedzie to jestem w stanie zorganizowac odpowiednia zbroje oraz bron (plus upgrade obu) dla osoby pomagajacej mi oraz pomge sie przebic do momentu w ktorym jestem. A moze juz ktos probowal grac na tak niskim lv i moze mi cos doradzic? Wiec ponawiam pyt enyone??? Przepraszam za bledy oraz brak pl znakow pozdrawiam. Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 5 maja 2013 Opublikowano 5 maja 2013 (edytowane) niestyty z tego co pamietam na dole lezy jakis ember ktorego nie moge podniesc przez potwory ktore tam stoja, no poprostu nie daje rady, jak biegne na pale to musze byc lekki zeby zaden mnie nie dopadl i mam przez to zbyt slaba obrone przed ogniem i nie moge przebiec przez lawe, a jak staram sie wykonczyc systematycznie jednego po drugim to mi nie starcza estusow:p Trochę później w tej lokacji w grze zdobędziesz pierścień który znacząco redukuje obrażenia od lawy i spokojnie będziesz mógł tam sobie posprintować. Żeby go jednak zdobyć to musisz tak czy siak rozwalić najpierw Ornsteina i Smougha. Jakby co to mam postać na SL1, więc mógłbym ci z nimi pomóc. Edytowane 5 maja 2013 przez Qjon 1 Cytuj
LubięLaćPoMordzie 0 Opublikowano 5 maja 2013 Opublikowano 5 maja 2013 niestyty z tego co pamietam na dole lezy jakis ember ktorego nie moge podniesc przez potwory ktore tam stoja, no poprostu nie daje rady, jak biegne na pale to musze byc lekki zeby zaden mnie nie dopadl i mam przez to zbyt slaba obrone przed ogniem i nie moge przebiec przez lawe, a jak staram sie wykonczyc systematycznie jednego po drugim to mi nie starcza estusow:p Trochę później w tej lokacji w grze zdobędziesz pierścień który znacząco redukuje obrażenia od lawy i spokojnie będziesz mógł tam sobie posprintować. Żeby go jednak zdobyć to musisz tak czy siak rozwalić najpierw Ornsteina i Smougha. Jakby co to mam postać na SL1, więc mógłbym ci z nimi pomóc. Dzieki, calkowicie zapomialem o tym pierscieniu, zebys wiedzial ile razy ja ten ember probowalem teraz podniesc, bo pamietalem ze sie dalo. Wyslalem ci zaproszenie plus wiadomosc na PSN, daj znac jak cos, ja juz biegne do Ornsteina i Smougha, przygotowywac sie na walke. Jeszcze ktos chetny? Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 5 maja 2013 Opublikowano 5 maja 2013 Nie jestes prawdziwym menszczyznom i hardkorowym-pro-graczem-który-nigdy-nie-zaruchał jesli korzystasz z pomocy innych... Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 5 maja 2013 Opublikowano 5 maja 2013 Spoko, ja umiem tak coopować na tym SL1, żeby host i tak się musiał napocić Cytuj
LubięLaćPoMordzie 0 Opublikowano 5 maja 2013 Opublikowano 5 maja 2013 (edytowane) Nie jestes prawdziwym menszczyznom i hardkorowym-pro-graczem-który-nigdy-nie-zaruchał jesli korzystasz z pomocy innych... Jako ze nieumielismy sie polaczyc z QjonemPL, jak powiedzialem tak zrobilem i oboje gryza glebe,bez pomocy innego gracza. Co prawda zajelo mi to 12 prob i mase flustracji ale sie udalo >QujonPL Nie wiem o co chodzi z tym polaczeniem, chyba z 15 razy mialem "summoning faild" no szlag jasny czlowieka trafia poprostu. Edytowane 5 maja 2013 przez LubięLaćPoMordzie Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 5 maja 2013 Opublikowano 5 maja 2013 Może masz niepootwierane porty... Cytuj
LubięLaćPoMordzie 0 Opublikowano 5 maja 2013 Opublikowano 5 maja 2013 Może masz niepootwierane porty... No wlasnie najdziwniejsze bylo to ze innych graczy w tym czasie moglem wezwac bezproblemowo w wiekszosci przypadkow. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 8 maja 2013 Opublikowano 8 maja 2013 The DARK SOULS online game servers will be going through a periodical maintenance update. Please refer to the timetable below for specific times: *Note - This maintenance update will take place over an approximate 24hr period. North America: May 8th beginning at 6:00pm PDT Japan: May 9th beginning at 10:00am JST Europe : May 9th beginning at 3:00am CET We appreciate your patience and understanding as we perform this periodical maintenance and update to the DARK SOULS online game servers. Oby naprawili buga. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 9 maja 2013 Opublikowano 9 maja 2013 (edytowane) Znalezione ciekawostki nt. Dark Souls... Edytowane 9 maja 2013 przez genjuro Cytuj
LubięLaćPoMordzie 0 Opublikowano 9 maja 2013 Opublikowano 9 maja 2013 Pomogl by mi ktos? Potrzebuje przezucic pare przedmiotow do nowej postaci, bo ta ktora gram niechcacy zabilem kowala, a nie mamczsu zaczynac wszystkiego od poczatku. Bede wdzieczny za pomoc moj slv 10 (i 80 godz na liczniku ) Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 10 maja 2013 Opublikowano 10 maja 2013 Niestety przerwa techniczna nie przyniosła żadnej poprawy w kwestii buga Może to jednak wstęp do wydania nowego patcha. Oby. Cytuj
DaN3000 80 Opublikowano 10 maja 2013 Opublikowano 10 maja 2013 Zapowiedzieli wydanie patcha 1.09, który ma to poprawić, ale jeszcze nie wiadomo kiedy wyjdzie -> http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fdarksouls.fromsoftware.jp%2Fonline%2F Cytuj
Yerbi 0 Opublikowano 15 maja 2013 Opublikowano 15 maja 2013 Polska Tarcza ma szanse być w grze Dark Soul 2!Jak pewnie większość z was wie, FromSoftware zorganizowal konkurs na tarcze do nadchodzacej drugiej częsci Dark Soula (kto nie gral w jedynke, ten traba!).Tarcza naszej rodaczki jest obecenie w pierwszej 30 europejskich tarcz ( przypomnienie, z każdego regionu 30 tracz zostanie wyslanych do FromSoftware, a znich sami twórcy wybiorą po 2 które trafią do gry).Jednak Marbel Shield jest dokladnie na 30 mijescu, i raptem 2 glosy dzielą ją od spadku!Nie pozwólmy jej przegrać!Film przedstawiajacy tarcze i Model 3D: Jeśli Chcesz pomóc:https://apps.facebook.com/darksoulsii/?gallery&action=view&id=1697Glosować można jedynie przez FB, trzeba się zalogować, zatwierdzić appkę i jeszcze raz kliknąć w link wyżej. Wtedy przenosi bezposrednio do tarczy.Appka nie spamuje, nie uprzyksza życia i nie trzeba nikomu karmić krów. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 15 maja 2013 Opublikowano 15 maja 2013 Wygrać powinien najlepszy. Tam jest cała masa lepszych tarcz z raptem kilkadziesięcioma głosami... 1 Cytuj
Yerbi 0 Opublikowano 15 maja 2013 Opublikowano 15 maja 2013 A więc głosuj i na nie, nikt Ci nie broni. Poza tym ludzie z FS wybirą najlepszych, ale narazie jest to konkurs popularnośći i botów. Smutna prawda. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi