Grabek 2 780 Opublikowano 11 marca 2014 Opublikowano 11 marca 2014 No, tym razem Orsnstein i Smough zjedzeni za pierwszym podejściem, lel. Pinwheel również odprawiony i czas chyba po katakumbach pobiegać, najgorsze ze nie mam lantern nawet i trzeba na czuja iść kawałek, HUE HUE Cytuj
anarom_pl 120 Opublikowano 11 marca 2014 Opublikowano 11 marca 2014 Musisz przemęczyć tylko kawałek. Latarenka jest blisko pierwszego ogniska w Tomb of the Giants. Także poślady razem i jedziesz z koksem Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 11 marca 2014 Opublikowano 11 marca 2014 Ale jak zabiłeś Pinwheela to po co tam jeszcze masz byc? Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 11 marca 2014 Opublikowano 11 marca 2014 Pinwheela to sztuka nie zabić U mnie padł po czterech ciosach z Lightning Spear +5, nawet go dobrze nie zobaczyłem. Chcę grać, a nie mogę przez brak czasu :< So sad Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 11 marca 2014 Opublikowano 11 marca 2014 No pinwheel żadne wyzwanie, 5 czopsów i nie ma typa. Ale jak zabiłeś Pinwheela to po co tam jeszcze masz byc? No jak, przecież tam jest to wejści do tomb of the giants i zniknęła zółta mgła z drzwi i w ogóle tam nie byłem : ( Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 11 marca 2014 Opublikowano 11 marca 2014 Ale jak zabiłeś Pinwheela to po co tam jeszcze masz byc? to jest boss na końcu katakumb, a po nim masz kolejną lokację z następnym bossem Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 11 marca 2014 Opublikowano 11 marca 2014 Ale jak zabiłeś Pinwheela to po co tam jeszcze masz byc? to jest boss na końcu katakumb, a po nim masz kolejną lokację z następnym bossem ale to chyba opcjonalnym Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 11 marca 2014 Opublikowano 11 marca 2014 ok, to jest moja ostatnia lokacja to myslalem ze tylko mi pinwheel został, no nic Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 11 marca 2014 Opublikowano 11 marca 2014 Lul, Pinwheel padł. Poszedłem dalej i bez pochodni doszedłem do Nito, irytujący boss, szczególnie z tymi swoimi pomocnikami. Tomb of Giants genialna lokacja, w końcu taka w której czujęsię opresywnie i nieprzyjemnie, coś jak Valley w Dsmons. Ale przeciwnicy sku.rwiali, nawet blokując tracę energię. Jak zdobyc pochodnię? Jak żyć? Genialna giera. Nawet powrócił judaszowy NPC z DeS. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 11 marca 2014 Opublikowano 11 marca 2014 Jak zdobyc pochodnię? Leży tam, gdzie wrzucił cię patches w tomb of giant Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 11 marca 2014 Opublikowano 11 marca 2014 Eh, zrzucił mnie i już wróciłem. Pochodni nie zauważyłem, dzięki. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 11 marca 2014 Opublikowano 11 marca 2014 Przecież latarnię miałeś obok miejsca gdzie Cie zrzucił. Nie da się nie zauważyć. Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 11 marca 2014 Opublikowano 11 marca 2014 byłeś już po large divine ember? najlepsza miejscówka w ToG hehehe Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 11 marca 2014 Opublikowano 11 marca 2014 Przecież latarnię miałeś obok miejsca gdzie Cie zrzucił. Nie da się nie zauważyć. Na moją obronę gram na CRT byłeś już po large divine ember? najlepsza miejscówka w ToG hehehe A nie ffiem, nie kojarzę itemu ;p Chlip, po Nito jak mniemam zostaje mi już tylko Gwyn. Smuteczeq. Przed nim jednak poczytam w końcu jak wrócić do tutorialowego miejsca po lalkę i spróbuję sił w Painted World. Mate, kupiłeś to DLC? Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 11 marca 2014 Opublikowano 11 marca 2014 Chlip, po Nito jak mniemam zostaje mi już tylko Gwyn. Smuteczeq. Przed nim jednak poczytam w końcu jak wrócić do tutorialowego miejsca po lalkę i spróbuję sił w Painted World. Mate, kupiłeś to DLC? Nie, jak masz kartę to wiesz co (regulamin chyba zabrania mi powiedziec co). Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 11 marca 2014 Opublikowano 11 marca 2014 jeśli skończę to wtedy może się dogadamy Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 11 marca 2014 Opublikowano 11 marca 2014 (edytowane) Podczas walki z Nito miałeś divine weapon czy jesteś nietzscheańskim nadczłowiekiem? Edytowane 11 marca 2014 przez mate5 Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 11 marca 2014 Opublikowano 11 marca 2014 Eh, zrzucił mnie i już wróciłem. Pochodni nie zauważyłem, dzięki. Czapka ze światełkiem i tak praktyczniejsza. Cytuj
Spodniuszek 0 Opublikowano 11 marca 2014 Opublikowano 11 marca 2014 Witam, mam pytanie, wie ktoś może jak opuścić przymierze company of champions. Na początku z niewiedzy dołączyłem, a teraz jestem już naprawdę daleko, około 10 godzin gry, i nie wiem jak opuścić, bo poziom jest dla mnie za wysoki. Czytałem że to przymierze zwiększa poziom trudności. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 11 marca 2014 Opublikowano 11 marca 2014 (edytowane) pochodnia jest gwarantowana tam gdzie mówil i jest też rare dropem z necromancerów w katakumbach. przy czym, jeżeli zabijesz wszystkich necro, to ostatni wydropi ją na 100%. trzecim sposobem na świecenie, jest założenie sunlight maggot - helmet zdobywany w izalith. czwarte to odpalenie stosownej magii, której pewnie nie masz Ale przeciwnicy sku.rwiali, nawet blokując tracę energię. jak masz tarcze ze 100% phisical def, to nie tracisz nic od ataku fizycznego, chyba że wyczrpie stamine po Nito jak mniemam zostaje mi już tylko Gwyn jeszcze priscilla w painted world oraz gwyndolin w anor londo - opcjonalni bossowie z podstawki, o ile nie zabici. przed gwynem z npc-ami możesz powalczyć Podczas walki z Nito miałeś divine weapon czy jesteś nietzscheańskim nadczłowiekiem? przy odpowiedniej taktyce nie jest wcale potrzebna przypominam, że gra ma dwa możliwe zakończenia oraz drugiego frampta, którego można wybrać za przewodnika zamiast tego w firelink shrine. jest on też szefem covenantu i rzuca światło na historię w dark souls, niezbędne do jej zrozumienia Edytowane 11 marca 2014 przez Kazub Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 11 marca 2014 Opublikowano 11 marca 2014 Podczas walki z Nito miałeś divine weapon czy jesteś nietzscheańskim nadczłowiekiem? pokonałem go raw halabardą jak wiekszosc bossów jeszcze priscilla w painted world oraz gwyndolin w anor londo - opcjonalni bossowie z podstawki, o ile nie zabici. przed gwynem z npc-ami możesz powalczyć gwyndolin w anor londo jest? myslalem ze gdzies w książecych archiwach, skoro tak to moze ją poszukam Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 11 marca 2014 Opublikowano 11 marca 2014 welp, do tej pory wydawało mi się, że jak się komuś wpie.rdolę ina imprezę cracked red orbem to po zgonie nie tracę nic od siebie. Okazało się, że jednak traci się całe humanity D: W ogóle oszukane gó.wno, wbijam do typa, biegam po tych je.banych duke archives i szukam gdzie się czai typ. Po chwili dostaję komunikat że przyzwany phantom został jakiś i mi robią gangbanga we dwójkę ; ( Gdzie teraz ładować? Archives może być? Po zjedzeniu Ornsteina z kolegą jestem, katakumby chcę na później zostawić bo covenant ciekawy i nie chcę Neto na razie niszczyć. Cytuj
Lipert 102 Opublikowano 12 marca 2014 Opublikowano 12 marca 2014 Hum i dusze leżą w miejscu gdzie zaczęła sie teleportacja do obcego świata. Pod tym względem nic sie różni od zwykłej śmierci poza tym, że zachowujesz forme cielesną. Zdaża sie też bug, przez który nawet po wygranej i powrocie do siebie, znikają nam wszystkie dusze i hum z okna... Tak mniej wiecej raz na kilkaset inwazji;) Najczesciej znikają dusze a hum w oknie zostają. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi