Skocz do zawartości

Dark Souls

McDrive

Rekomendowane odpowiedzi

Eh, mialem problem z Cursem, ale udalo mi sie znalezc merchanta, ktory sprzedaje purification stone. Podczas walki z

smokiem w kanalach

odcialem ogon, w miedzyczasie bron mi sie mocno stepila i dostalem ostrzezenie. Wnerwilem sie, ale atakowalem innym mieczem i zjechalem do 1/4 hp. Nadal wowczas mialem curse, wiec jeden blad, uderzyl mnie i dead ;/ Potem polazilem troche, pofarmilem dusze, kupilem tego stonea. Wrocilem do Asylum zmierzyc sie z drugim bossem, jednak po 5 probach zwatpilem. Wrocilem do kanalow i bez problemu trzaskalem bestie ulepszonym mieczem. Zostalo doslownie 2 hity i bylby dead, kiedy babcia wchodzi do pokoju, ZASLANIA TV i drze sie na mnie czemu sie nie spakowalem jeszcze do Krakowa. Jako ze zaslonila tv, to bestia bez problemu mnie uderzyla, a babcia niewzruszona jakby specjalnie stala... zanim zdarzylem cokolwiek zrobic, umarlem :< pieprze to, pakuje sie do krk 

Aaaa, no i gra jest genialna ^^

Edytowane przez Rayos
  • Plusik 2
Gość mate5

Przede wszystkim chcialbym z kims pozwiedzac tomb of giants, obojetnie czy jako host czy phantom. To jedyna lokacja, ktora przebieglem.

Latalem cala gre z niewielkim poise (ok 25) zeby zachowac fast rolle, do walki z artoriasem zalozylem black iron set i chyba go bede czesciej uzywal.

Gość mate5

Przede wszystkim bossa :D

@mate5

tomb of the giants nie przechodziłem jeszcze jak coś, lvl 128 zdaje się, więc w zasięgu.

Z tym, że w tym tygodniu mam zmiany 15-23 więc najwcześniej piątek pewnie.

Pewnie dobiję te 10 leveli do piątku i pochodzimy po tej lokacji. Głównie chciałbym sprawdzić tę miejscówkę niedaleko pierwszego ogniska, taki jakby bunker z łucznikami na górze i bandą szkieletów na dole.

Edytowane przez mate5
Gość mate5

jolly-co-op.png

Na levelowym kalkulatorze w sieci pokazało mi, że mogą mnie wzywać przez white soapstone gracze do 133 levelu więc nawet nie muszę specjalnie podlevelować, żeby z wami grać. No chyba, że Figaro masz więcej.

BTW świetne są te gadające kulki:D

To co Figaro, rozwalimy tomb of giants dzisiaj? Mam Divine Halberd +5 na Nito :>

Pomogłem dzisiaj jakiemuś typowi pokonać Kalameeta (pomogłem to w zasadzie złe słowo, bo koleś ANI RAZU nie walnął bossa tylko latał po mapie i mnie leczył), a w swoim świecie kalameeta za nic nie mogę pokonać, no nie dam rady kiedy cała uwaga smoka jest skierowana na zjechanie mnie tym czarnym czymś.

Edytowane przez mate5