Grabek 2 772 Opublikowano 30 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2014 Też mi się nie udało nikogo na arenie do walki znaleźć, obsrani byli chyba ;< Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 30 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2014 Jeżeli mówicie o arenie w lokacji dlc zaraz za Artoriasem to zapomnijcie - większość graczy ją olewała bo za zwycięstwo nic się nie dostawało (ani dusz ani humanity), a pvp odbywało się parę kroków dalej u wejścia do Oolacile Township. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 30 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2014 (edytowane) Eh, mialem problem z Cursem, ale udalo mi sie znalezc merchanta, ktory sprzedaje purification stone. Podczas walki z smokiem w kanalach odcialem ogon, w miedzyczasie bron mi sie mocno stepila i dostalem ostrzezenie. Wnerwilem sie, ale atakowalem innym mieczem i zjechalem do 1/4 hp. Nadal wowczas mialem curse, wiec jeden blad, uderzyl mnie i dead ;/ Potem polazilem troche, pofarmilem dusze, kupilem tego stonea. Wrocilem do Asylum zmierzyc sie z drugim bossem, jednak po 5 probach zwatpilem. Wrocilem do kanalow i bez problemu trzaskalem bestie ulepszonym mieczem. Zostalo doslownie 2 hity i bylby dead, kiedy babcia wchodzi do pokoju, ZASLANIA TV i drze sie na mnie czemu sie nie spakowalem jeszcze do Krakowa. Jako ze zaslonila tv, to bestia bez problemu mnie uderzyla, a babcia niewzruszona jakby specjalnie stala... zanim zdarzylem cokolwiek zrobic, umarlem :< pieprze to, pakuje sie do krk Aaaa, no i gra jest genialna Edytowane 30 marca 2014 przez Rayos 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 30 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2014 (edytowane) Ma ktoś w okolicach 112 sl ochotę na trochę jolly cooperation albo pvp (np. na tej arenie z dlc)? Edytowane 30 marca 2014 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 30 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2014 Zostało mi bed of chaos plus gwyn w sumie tylko i DLC, więc może przy trzecim runie coś się powalczy w coopie, chociaż nie widzę za bardzo jak by to miało działać Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 200 Opublikowano 30 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2014 też mogę chętnie pocooperować, ale mam trochę wyższy level Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 30 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2014 Przede wszystkim chcialbym z kims pozwiedzac tomb of giants, obojetnie czy jako host czy phantom. To jedyna lokacja, ktora przebieglem. Latalem cala gre z niewielkim poise (ok 25) zeby zachowac fast rolle, do walki z artoriasem zalozylem black iron set i chyba go bede czesciej uzywal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2014 No to jestem w Andor Londo. Piękny widok z mostu, nie powiem. W Sen's Fortress trochę się napociłem, zobaczymy, co nowa miejscówka ma mi do zaoferowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 30 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2014 Przede wszystkim bossa @mate5 tomb of the giants nie przechodziłem jeszcze jak coś, lvl 128 zdaje się, więc w zasięgu. Z tym, że w tym tygodniu mam zmiany 15-23 więc najwcześniej piątek pewnie. Ja sobie będę biegał w seciku Artoriasa teraz, elegancko wygląda <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 30 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2014 (edytowane) Przede wszystkim bossa @mate5 tomb of the giants nie przechodziłem jeszcze jak coś, lvl 128 zdaje się, więc w zasięgu. Z tym, że w tym tygodniu mam zmiany 15-23 więc najwcześniej piątek pewnie. Pewnie dobiję te 10 leveli do piątku i pochodzimy po tej lokacji. Głównie chciałbym sprawdzić tę miejscówkę niedaleko pierwszego ogniska, taki jakby bunker z łucznikami na górze i bandą szkieletów na dole. Edytowane 30 marca 2014 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 200 Opublikowano 30 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2014 też jakby co tomb of giants nie robiłem, wiec jakby co, to wiecie co jakby co ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 30 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2014 a i jak coś, to manus też nie rozje.bany więc ustawka na arenie/oolacile town również w grę wchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 30 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2014 Na levelowym kalkulatorze w sieci pokazało mi, że mogą mnie wzywać przez white soapstone gracze do 133 levelu więc nawet nie muszę specjalnie podlevelować, żeby z wami grać. No chyba, że Figaro masz więcej. BTW świetne są te gadające kulki:D Cytuj Odnośnik do komentarza
Les777 124 Opublikowano 1 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2014 Rozyebało mnie to:) http://i.imgur.com/ZIR3NeU.gif 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2014 Wow, zostałem wezwany do coopa w oolacile dzisiaj i walczyłem z manusem. Ja, host, drugi phantom i do tego sif Czułem się jak w Monster Hunter. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2014 Dayum, jednak dopiero w tych godzinach zaczyna się życie w oolacile township Jest w czym wybierać jeżeli o przeciwników chodzi okazuje się, że jednak jestem słaby ['] http://steamcommunity.com/id/waltersobch4k jak coś to dodawać i godzinach nocnych na napier.dalanie można się umówić Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 3 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2014 Aa to ty na pc grasz Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 3 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2014 no kur.wa raczej Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 200 Opublikowano 3 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2014 (edytowane) Aa to ty na pc grasz :confused: CO, JA JUŻ CI NIE STARCZĘ? albo starczam. Edytowane 3 kwietnia 2014 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 3 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2014 (edytowane) To co Figaro, rozwalimy tomb of giants dzisiaj? Mam Divine Halberd +5 na Nito :> Pomogłem dzisiaj jakiemuś typowi pokonać Kalameeta (pomogłem to w zasadzie złe słowo, bo koleś ANI RAZU nie walnął bossa tylko latał po mapie i mnie leczył), a w swoim świecie kalameeta za nic nie mogę pokonać, no nie dam rady kiedy cała uwaga smoka jest skierowana na zjechanie mnie tym czarnym czymś. Edytowane 3 kwietnia 2014 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 200 Opublikowano 3 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2014 nie wiem czy bede miał czas, ale jeśli tak, to ok. powiedz mi, jak gramy w coopie, to nie moge uzywac ogniska? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 3 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2014 Nie możesz, pokazałem Ci tylko to ognisko jeślibyś go nie znał. No i phantom nie może używać estusa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 200 Opublikowano 3 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2014 a to wiem, chyba zużyłeś sporo humanity wczoraj ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2014 czy cale blightown bedzie takie trudne jak poczatek? o.O tzn nie jest trudno, ale postacie sa dosc... mocne Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2014 będzie gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi