Opublikowano 21 kwietnia 201410 l w Dark Souls na pewno (ale farmienie Darkmoon Blade to chyba będzie męka ). W DeS nie grałem.
Opublikowano 21 kwietnia 201410 l Da rade zrobic calaka w demons i dark souls bez online? Da. Czeka Cię troszkę ku.rew i .ch.ujów, ale powinieneś dać radę jeśli zewrzesz poślady. Edytowane 21 kwietnia 201410 l przez Yap
Opublikowano 21 kwietnia 201410 l Jesli mozna to sie podejme, balem sie ze cos online trzeba zdzialac, a w tych grach nie ma juz takiego ruchu.
Opublikowano 21 kwietnia 201410 l Ja gram na x360 i nie mam problemu z coopem, dość dużo ludzi jeszcze gra w DkS.
Opublikowano 21 kwietnia 201410 l Popieprzyło mi się cos z tym Darkmoon Blade, zapomniałem, że miracle dostajemy za darmo, buffa do niego musimy tylko nabić. Zaliczysz wszystko offline bez żadnego problemu.
Opublikowano 21 kwietnia 201410 l Tak ogolnie ktokolwiek pyka w DaS na PC, koniecznie odblokujcie sobie porty na routerach (jesli macie) Ja tak zrobilem i robie inwazje jak WSCIEKLY, a wiadomosc "Invasion failed" to rzadkosc, i tak samo jest z przyzywaniem mnie.
Opublikowano 21 kwietnia 201410 l Jeszcze w kwestii pytania o Demon's Souls - grajac online praktycznie nie masz szans wbic platyny, ze wzgledu na to, ze nie masz kontroli nad World Tendency. A wracajac do Dark, nadal sobie siedze w Anor Londo, jestem juz przy bossie, ale mecze sie aktualnie z zabojca firekeepera w firelink
Opublikowano 21 kwietnia 201410 l huh, faktycznie, ale to troche lamerskie bylo EDIT noooo, w koncu umarlem dosc szybko przy jakims bossie, finnaly, a challenge! EDIT 2 NIECIERPIE UMIERAC PRZEZ (pipi)ANA KAMERE EDIT 3 KUUU*WAAAAA JEDEN HIT ZOSTAAAAAAAL EDIT 4 JEEEEEEST! zabilem! juz widze, ze w NG+ nie bede lubil tej walki. Domyslam sie, ze jak sie zabije najpierw mniejszego, to sie dostaje jego dusze, a nie duzego? wiec uroczo bedzie na NG+... EDIT 5 Woo hoo, warp <3 EDIT 6 dlaczego szkielety nie umieraja ;_; EDIT 7 Juz wiem, i teraz, skoro mam mozliwosc warpa, to POFARMIE Edytowane 21 kwietnia 201410 l przez Rayos
Opublikowano 21 kwietnia 201410 l @Yano wiem, ogarnalem to juz, popylam z divine claymore +5. @mate5 nie, zabilem Orsteina najpierw, potem Smougha, wiec na NG+ bede musial na odwrot.
Opublikowano 21 kwietnia 201410 l Jak sie zabije jednego to drugi dostaje dopalacz. Podobno jak sie zabije najpierw grubego to mały jest znacznie wiekszym problemem niż duży po zabiciu malego
Opublikowano 21 kwietnia 201410 l No, zabicie chudego jako pierwszego - easy mode, odwrotna sytuacja hard.
Opublikowano 21 kwietnia 201410 l fajnie, czyli sobie utrudnilem robote na NG+ Poza tym, smiesznie mimo wszystko mowic easy mode majac na mysli Dark Souls Edytowane 21 kwietnia 201410 l przez Rayos
Opublikowano 21 kwietnia 201410 l fajnie, czyli sobie utrudnilem robote na NG+ nie wiem czy aż tak bardzo utrudniłeś ale na pewno bicie najpierw lolka a później dopakowanego bolka robi tę walkę jeszcze bardziej epicką;] Edytowane 21 kwietnia 201410 l przez CheeseOfTheDay
Opublikowano 22 kwietnia 201410 l kurna moim dex buildem - kosynierem tak dowaliłem z farmieniem że nie zdążyłem jeszcze zabić gargulców a mam 15 humanity w sobie i dodatkowo 44 w plecaku xD tyle że strach sie gdzieś ruszyć bo nie chce prze(pipi)ać 15 humanity na jakimś głupim zgonie Edytowane 22 kwietnia 201410 l przez Yano
Opublikowano 22 kwietnia 201410 l Yano, wez zacznij moze w koncu normalnie grac, co? a nie rozpoczynac nowa gre co pare godzin ._.
Opublikowano 22 kwietnia 201410 l Rayos a teraz wsluchaj sie muzyke ktora leci podczas walki z pinwheelem i zacznij plakac.
Opublikowano 23 kwietnia 201410 l posluchalem, nie plakalem, choc utwor w gruncie rzeczy jest creepy ("I'm sorry, I'm sorry), ale poczytalem backstory dotyczacy pinwheela i smutlem Edytowane 23 kwietnia 201410 l przez Rayos
Opublikowano 23 kwietnia 201410 l Widzieliście w ogóle jak on (oni?) wygląda "pod" tym jego nakryciem ? Jak dla mnie poziom Silent Hilla czy Shadow Mana. Edytowane 23 kwietnia 201410 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 23 kwietnia 201410 l to oficjalny art? w lore utworzonym przez ludzi doczytalem tylko ze ich dusze sa scalone, a nie, ze jeden siedzi an drugim, to komiczne Edytowane 23 kwietnia 201410 l przez Rayos
Opublikowano 24 kwietnia 201410 l Na pewno są w jakiś sposób scaleni. Nie tyko tym, ze jeden siedzi na drugim <lol> jak dla mnie w (pipi) creepy.