Yano 3 697 Opublikowano 24 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2014 zrobilem sen fortress dexem, w sumie nie do konca ale jestem już na dachu i w większości go obskoczyłem, juz tylko łatwe rzeczy mi zostały (nie zrobiłem też całkwicie dolnej lokacji z breją na dnie bo nie mialem tam nic ciekawego do roboty w sumie stresu było sporo ale nie był az tak trudno jak sie ostrożnie grało, zdechlem tylko raz i to w najgorszy sposob - chcąc strzelić z łuku stojąc na wąskim mostku nacisnalem zły guzik i zamiast strzelić machnąłem kosą robiąc krok i spadłem w przepaść Cytuj Odnośnik do komentarza
Les777 124 Opublikowano 24 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2014 Idź w breje, tam sie troche pomeczysz. Szczegolnie z ostatnim. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2014 Zaczynam jedynke, dwojka ograna, do ktorej wroce, ale jakis tip dla laika? W ktorej kolejnosci gdzie sie udac? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2014 Idz na ten cmentarz i potem z cmentarza do takiego tunelu, na poczatku to jedyny kierunek w ktorym zrobisz jakis progress. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2014 Idz na ten cmentarz i potem z cmentarza do takiego tunelu, na poczatku to jedyny kierunek w ktorym zrobisz jakis progress. xD srogo śmiechłem xD Cytuj Odnośnik do komentarza
anarom_pl 120 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2014 (edytowane) Zaczynam jedynke, dwojka ograna, do ktorej wroce, ale jakis tip dla laika? W ktorej kolejnosci gdzie sie udac? Wejdź po tych schodach, dalej będzie jak po sznurku. Edytowane 26 kwietnia 2014 przez anarom_pl 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 993 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2014 (edytowane) ... kasacja Edytowane 27 kwietnia 2014 przez _Red_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2014 Mam takie pytanie kiedy sie powinno robic katakumby i tomb of giants? Nigdy tam nie bylem na poważnie tylko chwilowe wypady. Teraz robie dexem anor lando i jakos sobie radzę ale tak sie zastanawiam czy nie zrobicz odskoczni do katakumb Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2014 (edytowane) katakumby robię zawsze po zabiciu w drugi dzwon, żeby szybko mieć rite of kindling, z tym, że najpierw zabijam undead dragona w valley of drakes, żeby mieć astora's straight sword a tomb of giants to się robi po zdobyciu lordvessel w anor londo Edytowane 27 kwietnia 2014 przez golab Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2014 ja katakumby i tomba zrobilem dopiero po zdobyciu lordvessela, moze dlatego, ze wczesniej nie wiedzialem ze jest taka lokacja w ogole ^^' cmentarz w firelink odkrylem przypadkowo gdzies po 20h grania i jak zdobylem lordvessela to zaczalem tamte tereny zwiedzac i nagle trafilem do katakumb Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2014 (edytowane) mieczyk astory zawsze biore na samym poczatku bez zabijania smoka, głownie tak naprawde dla tarczy, bo żadna moja postać nie ma 14 faith żebym mógł używać miecza podobno gdzieś dostaje sie jakiś holy-mieczyk (chyba Falchion?) tzn gotowy już nasycony bez potrzeby ręcznego ulepszania, gdzie go mozna znaleźć? i btw moj kosynier radzi sobie dobrze kosą, ale chce mieć jeszcze drugą broń np z fire, bo czasem dobrze ognia użyć, jaka broń sie dobrze nadaje do nasycenia fire? balder side sword? cicard rapier? raczej bym chciał coś szybkiego jednoręcznego w przypadku broni fire, napewno nic ciężkiego bo moj dex build ma 14 siły tylko Edytowane 27 kwietnia 2014 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2014 (edytowane) Mam takie pytanie kiedy sie powinno robic katakumby i tomb of giants? Nigdy tam nie bylem na poważnie tylko chwilowe wypady. Teraz robie dexem anor lando i jakos sobie radzę ale tak sie zastanawiam czy nie zrobicz odskoczni do katakumb katakumby kiedy chcesz, a tomb of giants po anor londo i teleportacji, bo z tomba sie długo wraca. sam tomb pod względem trudności to jedna z ostatnich lokacji, jak nie ostatnia/przedostatnia grając normalnie, to po depths lub blightown można już zejść do katakumb podobno gdzieś dostaje sie jakiś holy-mieczyk (chyba Falchion?) tzn gotowy już nasycony bez potrzeby ręcznego ulepszania, gdzie go mozna znaleźć? nie ma do znalezienia żadnej standardowej broni divine, jest tylko ocult club w anor londo, którą możesz zredukować do divine +5 u andre (kowal w undead parish). chodzi ci o coś na permanentne zabijanie szkieletów, kiedy ich necromancer jest przy życiu ? silver knight straith sword ma divine, jest rare dropem z rycerzy w anor londo. albo astora straith sword. albo grant, ale jest na końcu tomba i ma kosmiczne wymagania str/faith, więc cie interesuje. jaka broń sie dobrze nadaje do nasycenia fire? balder side sword? cicard rapier? rób co chcesz. bardzo dobrą bronią z fire (a konkretnie chaos), jest quelag fury sword, robiony u kowala w anor londo przy użyciu duszy quelag i jakiegoś curved sword+10. jak każdy chaos ma bonus do fire dmg za użyte humanity (do 10 max) Edytowane 27 kwietnia 2014 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2014 Yano pewnie się pomyliło z Enchanted falchionem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2014 Mam takie pytanie kiedy sie powinno robic katakumby i tomb of giants? Jak bedziesz mial taka czapeczke. Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2014 twardziele przechodzą tomb of giants ze skull lantern 8) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2014 Twardziele to przechodzą ToG bez latarki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2014 Ci.pciaki jak ja przebiegają tog z drugiego ogniska trzymając kółko tak długo jak się da. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 200 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2014 Ja tam nigdy nie używałem tej lampy, po prostu wyuczyłem się ścieżki po tej ciemności <hardkorowiec> <czeka na aplauzy>. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2014 Figaro, nie widzisz smoka mam nadzieję? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 200 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2014 Nie wiem o co chodzi, pozdrawiam serdecznie całą rodzinę z Poznania i moich bliskich. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 200 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2014 (edytowane) Ah! No jasne. Znam ludzi, co grają w Soulsy z jasnością ustawioną na maxa i codziennie im wypominam, jak bardzo nimi gardzę. Codziennie. Nawet w dni święte. Edytowane 27 kwietnia 2014 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2014 ja przeszedlem tomba z skull lanternem :potter: ani razu tarczy nie uzylem, <dumny_z_siebie> Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2014 a ja pokonałem 2 łuczników w anor lando, za drugim razem chociaż strasu było od groma za pierwszy razem gość nie chciał schować łuku i musiałem sie turlać zeby unikać strzał bedąc juz blisko niego, aż sie sturlałem w przepaść za drugim razem szybko schował łuk i zaczął atakować tak że sam spadł na szczęscie odzyskałem dusze bo biegam z 20 humanity w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2014 Mowisz o lucznikach przy tym waskim przejsciu? 3 razy podchodzilem do tego, wredny fragment ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi