Skocz do zawartości

Dark Souls

McDrive

Rekomendowane odpowiedzi

1. Skoro sorcerera uwolniles, to nastepnym razem jak bedziesz w Firelink Shrine (pierwsza lokacja po Undead Asylum, glowny hub), bedzie czekal na Ciebie ten pyromancer ;) dostaniesz od niego "rekawiczke" i bedziesz mogl kupowac ogniowe czary. Dodatkowo od samego poczatku masz mozliwosc kupna cudow u tego "paladyna", rowniez w firelink shrine, niedaleko windy do kosciola.

2. ? Moze masz za malo jakiejs statystyki?

3. Raczej nic, dexa mozesz troszke, bo potem czasem warto uzywac luku.

4. Idziesz tak jak Ci odpowiada tak naprawde, ale wydaje mi sie, ze Darkroota powinno sie robic po Depth, ew. po Blightownie ;P Capra demonem sie nie przejmuj, ja podchodzilem pare razy zanim w koncu mi sie udalo, po zabiciu pieskow robi sie naprawde prosty :). Postaraj sie zabic psy, potem bedzie z gorki.

Ciezar broni faktycznie czuc, From Software potrafi zrobic mega klimat <3 Muzyka, design postaci, wrogow, swiata, mrrr <3 Mi sie grafika w Dark Soulsie bardzo podoba, choc ja w grach jestem pare lat do tylu, wiec nie mam porownania do nowszych tytulow ;P 

Edytowane przez Rayos
  • Plusik 1

4. Idziesz tak jak Ci odpowiada tak naprawde, ale wydaje mi sie, ze Darkroota powinno sie robic po Depth, ew. po Blightownie ;P Capra demonem sie nie przejmuj, ja podchodzilem pare razy zanim w koncu mi sie udalo, po zabiciu pieskow robi sie naprawde prosty :). Postaraj sie zabic psy, potem bedzie z gorki.

Możesz też spróbować sposobu z atakowaniem go spadając z góry.

przeszedłem orsteina i smougha , raz padłem ale udalo sie odzyskać plame, a miałem w niej 20 kumanity wiec warto bylo, za drugim razem jako tako skutecznie rozwaliłem orsteina ale potem ze smoughiem sie meczylem prawie wcale nie udawalo mi sie do niego podejść i obrywałem w trakcie tak ze wypilem butelki i jeszcze musialem zjeść 5 humanity żeby sie uleczyc wiec mam w sobie 25 i coraz ryzykowniej jest cokolwiek robić zeby nie zginąć i tego nie stracić..

grubasa w końcu rozwaliłem z łuku, troche to trwało ale w sumie jak już przerzucilem sie na łuk i przestałem do niego podchodzić ustawiając sie tak zeby osłaniał mnie filar to było względnie łatwo

ja kurde jednak jestem słaby w tą gre, ogladalem na jutubie kolesi rozwalających ich znacznie gorszymi broniami i robiących piekne uniki, a ja sie kurde musialem ratować łukiem bo kosą bym musial zjeść pewnie jeszcze z 10 kumanity zeby mi życia starczyło na podchodzenie do niego..

no ale chiociaz moge sie teraz teleportować miedzy ogniskami

Yano, Ty za slaby w skillowej grze? nie wierze :P  Ja dzis zrobilem sobie przerwe od Darka na PS3 w ramach grania w Mario Galaxy 2, jutro pogram w Soulsa, moze uda mi sie przejsc New Londo... Na PC na spokojniie sobie gram, robie STR builda praktycznie, jestem przed wejsciem do kanalow 

EDIT 

Wlasnie pokonalem Czterech Krolow, na poczatku panika, bo ciemno, bo wiecej niz jeden boss, ale okazalo sie ze byl/i calkiem prosty/prosci, za 1 razem padli :)

Edytowane przez Rayos

Jeśli zależy ci tylko na trofeach za wszelką cenę to tak naprawdę żadna - w Demon's masz dupe glitcha, a najrzadsze kamyki wymagające farmy ktoś ci może podrzucić w coopie; w Dark1 i Dark2 masz megamule sejwy, więc też wszystko można machnąć ekspresowo. Robiąc te gry "uczciwie" najwięcej pracy wymaga Demon's (granie offline w soul form, manipulacja tendencjami, kultowe Pure Bladestone).

• 2 tygodnie później...