Rayos 3 170 Opublikowano 29 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2014 (edytowane) 1. Skoro sorcerera uwolniles, to nastepnym razem jak bedziesz w Firelink Shrine (pierwsza lokacja po Undead Asylum, glowny hub), bedzie czekal na Ciebie ten pyromancer dostaniesz od niego "rekawiczke" i bedziesz mogl kupowac ogniowe czary. Dodatkowo od samego poczatku masz mozliwosc kupna cudow u tego "paladyna", rowniez w firelink shrine, niedaleko windy do kosciola. 2. ? Moze masz za malo jakiejs statystyki? 3. Raczej nic, dexa mozesz troszke, bo potem czasem warto uzywac luku. 4. Idziesz tak jak Ci odpowiada tak naprawde, ale wydaje mi sie, ze Darkroota powinno sie robic po Depth, ew. po Blightownie ;P Capra demonem sie nie przejmuj, ja podchodzilem pare razy zanim w koncu mi sie udalo, po zabiciu pieskow robi sie naprawde prosty . Postaraj sie zabic psy, potem bedzie z gorki. Ciezar broni faktycznie czuc, From Software potrafi zrobic mega klimat <3 Muzyka, design postaci, wrogow, swiata, mrrr <3 Mi sie grafika w Dark Soulsie bardzo podoba, choc ja w grach jestem pare lat do tylu, wiec nie mam porownania do nowszych tytulow ;P Edytowane 29 kwietnia 2014 przez Rayos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 29 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2014 Możliwe, że po prostu broń którą chcesz wzmocnić jest niebuffowalna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Les777 124 Opublikowano 29 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2014 4. Idziesz tak jak Ci odpowiada tak naprawde, ale wydaje mi sie, ze Darkroota powinno sie robic po Depth, ew. po Blightownie ;P Capra demonem sie nie przejmuj, ja podchodzilem pare razy zanim w koncu mi sie udalo, po zabiciu pieskow robi sie naprawde prosty . Postaraj sie zabic psy, potem bedzie z gorki. Możesz też spróbować sposobu z atakowaniem go spadając z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 1 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2014 transient curse > broń curse. to pierwsze pozwala na pełną interakcję z duchami, więc można je blokowac tarczą. yano - ani dark souls, ani monster hunter nie zaliczają się do najtrudniejszych gier. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 1 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2014 ale są znacznie trudniejsze niż większość współczesnych gier Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 1 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2014 łucznicy w anor londo są przereklamowani, chyba z dziesięć razy ich dzisiaj przeorałem jak sobie farmiłem kaszankę na wykupienie wszystkich czarów, ani razu nie zginąłem Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 1 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2014 Znerfili ich w jednym z patchy Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 480 Opublikowano 1 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2014 Dla mnie już bardziej irytujący był jeden moment w Sen's Fortress z tymi wężami magami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 3 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2014 przeszedłem orsteina i smougha , raz padłem ale udalo sie odzyskać plame, a miałem w niej 20 kumanity wiec warto bylo, za drugim razem jako tako skutecznie rozwaliłem orsteina ale potem ze smoughiem sie meczylem prawie wcale nie udawalo mi sie do niego podejść i obrywałem w trakcie tak ze wypilem butelki i jeszcze musialem zjeść 5 humanity żeby sie uleczyc wiec mam w sobie 25 i coraz ryzykowniej jest cokolwiek robić zeby nie zginąć i tego nie stracić.. grubasa w końcu rozwaliłem z łuku, troche to trwało ale w sumie jak już przerzucilem sie na łuk i przestałem do niego podchodzić ustawiając sie tak zeby osłaniał mnie filar to było względnie łatwo ja kurde jednak jestem słaby w tą gre, ogladalem na jutubie kolesi rozwalających ich znacznie gorszymi broniami i robiących piekne uniki, a ja sie kurde musialem ratować łukiem bo kosą bym musial zjeść pewnie jeszcze z 10 kumanity zeby mi życia starczyło na podchodzenie do niego.. no ale chiociaz moge sie teraz teleportować miedzy ogniskami Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 3 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2014 (edytowane) Yano, Ty za slaby w skillowej grze? nie wierze Ja dzis zrobilem sobie przerwe od Darka na PS3 w ramach grania w Mario Galaxy 2, jutro pogram w Soulsa, moze uda mi sie przejsc New Londo... Na PC na spokojniie sobie gram, robie STR builda praktycznie, jestem przed wejsciem do kanalow EDIT Wlasnie pokonalem Czterech Krolow, na poczatku panika, bo ciemno, bo wiecej niz jeden boss, ale okazalo sie ze byl/i calkiem prosty/prosci, za 1 razem padli Edytowane 4 maja 2014 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 4 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2014 zebrał ktoś w lost izalith fanty z dwóch trupów w lawie tam, gdzie pasą się martwe półsmoki? jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 4 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2014 Jesli dobrze pamiętam to żeby tam trafić musisz najpierw ubić bossa, który upuszcza pierscień umożliwiający bieganie po lawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 4 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2014 srsly? dawno zabity, łóżko chaosu też Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 4 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2014 Mowa o Centipede Demon on dropi pierscien umozliwiajacy latwiejsze chodzenie po lawie. Pewnie go ominales, jak skorzystales ze skrotu do Lost Izalith Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 4 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2014 lulz, zabiłem centipede demona, mam orange charred ring, ale nie mogę zebrać tych fantów, bo oddziela mnie gałąź w lawie, miejsce jest na prawo od drugiej kolumny w lost izalith, gdzie jest ukryte ognisko Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 4 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2014 Aa, to mow nam tak jeszcze lost izalith nie zwiedzilem wiec nie pomoge w takim wypadku, myslalem ze nie mozesz tam dojsc przez lawe. A sprobowales przeskoczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 4 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2014 tak, nie udało się, wejść na nią też nie, a także przeturlać się tam, gdzie się unosi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 4 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2014 Może to ci pomoże: Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 7 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2014 (edytowane) Koncze dzis gta5 i tak jak mam wywalone w platyny, tak w demons souls i dark souls 1 i 2 chce je zdobyc . Która czesc jest najbardziej upierdliwa jesli chodzi o calaka? Edytowane 7 maja 2014 przez Guernica Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 7 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2014 Jeśli zależy ci tylko na trofeach za wszelką cenę to tak naprawdę żadna - w Demon's masz dupe glitcha, a najrzadsze kamyki wymagające farmy ktoś ci może podrzucić w coopie; w Dark1 i Dark2 masz megamule sejwy, więc też wszystko można machnąć ekspresowo. Robiąc te gry "uczciwie" najwięcej pracy wymaga Demon's (granie offline w soul form, manipulacja tendencjami, kultowe Pure Bladestone). Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 7 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2014 W ds1 można tez grając bez patcha zdobyć calaka używając botomless box glitcha. Bedzie troche łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 7 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2014 A właśnie - Bottomless box glitch jest spaczowany w wersji Prepare to Die (czyli z dlc na płycie), tak samo nie działają na niej megamule sejwy (przynajmniej mi nie chciały). Cytuj Odnośnik do komentarza
DaN3000 80 Opublikowano 7 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2014 Jest też wersja mega muła pod PTD. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 16 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2014 GENIALNE <3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 16 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2014 Jest nawet druga część: Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi