Gość mate5 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 Masz plusa za ostatni akapit. Cytuj
erix 303 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 Warto sobie zostawic Sifa na czas kiedy bede juz po Abyss ? Ta cutscenka jest warta tego ? Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 Warto sobie zostawic Sifa na czas kiedy bede juz po Abyss ? Ta cutscenka jest warta tego ? Cutscenkę niby można obejrzeć na yt, ale ja uważam, że warto. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 (edytowane) a ja zmudnie zbieram wszystko co moge na tym przejsciu... juz zebralem prawie wszystko, jutro zabije ostatnich 2 opcjonalnych bossow, zgarne dusze firekeeperow i ide do final bossa, juz mam dosc latania za przedmiotami >.< nawet chyba nie bede upgradowal broni, zeby trofiki wbijac, zaczne to robic na ng+ Jako, ze ja posiadam dodatek tylko na laptopie, a na lapku gram rzadziej, to obejrzalem sobie te cutscenke na YT, dobra rzecz Edytowane 3 czerwca 2014 przez Rayos Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 Warto sobie zostawic Sifa na czas kiedy bede juz po Abyss ? Ta cutscenka jest warta tego ?A jak chcesz dostać sie do Abyss nie ubijając wilka? Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 pewnie chodzi mu o chasm of abyss z dlc Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 Pytanko jak sie prezentuje dlc w kwestii cena - jakość? Czy jest to powazne dlc typu dodatku do rdr. Czy jakies drobne rzeczy do przejscia w 20min za wysoką cene? Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 Dlc jest swietne. Bierz w ciemno. Ale po co Ci skoro i tak nie przejdziesz ? 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 Yano ewidentnie stosuje metode: ZLAP JE WSZYSTKIE! on nie musi grac, wystarczy ze je ma i w kolko przechodzi te same 3 godziny gry innymi buildami 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 W ds2 mysle ze przejde. Sporo juz zrobilem i niezle mi idzie wiec mniej mnie kusi zeby sprawdzac inny build. Ale w jedyne to 4 razy dochodzilem do anor lando a dalej to nie za bardzo Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 Żeby dostać się do DLC trzeba skończyć Anor Londo, więc może być ciężko 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 (edytowane) No, juz mi sie dzis nie chce, zostal mi juz tylko Black Knight Shield do zdobycia i zdobylem chyba wszystko co sie dalo W takim razie jutro przejde po raz pierwszy Dark Souls a potem to juz z gorki EDIT Ale juz nienawidze From Software, jak mogli wymyslec, zeby miec 25 faitha zeby dostac sie do jednego z convenantow? >.< majac blisko 100 soul level i marne 11 faith, bede musial sporo pofarmic teraz, zeby dobic do 25 ... w ostatecznosci na NG+ pomoge paru ludziom, bo dzieki temu ponoc obniza sie prog... I tak, wiem, ze przed patchem, trzeba bylo miec 50(!!) faitha ... (pipi)ac Jolly Cooperation Edytowane 4 czerwca 2014 przez Rayos Cytuj
erix 303 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 jutro przejde po raz pierwszy Dark Souls 1 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 Yano ewidentnie stosuje metode: ZLAP JE WSZYSTKIE! Nie polecam tego stylu życia . 1 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 Nie mów hop rayos, ostatni boss nie jest taki prosty jeśli się nie wie tak jak ja nie wiedziałem o sposobie. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 Mam w (pipi)e jego (pipi)e Jolly Cooperation, strzeliłem focha na jego beznadziejny convenant i nie będę korzystał z jego pomocy! Aż żałuję, że go uratowałem przed ześwirowaniem Cytuj
Lipert 102 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 Nie wiem z czym masz problem Rayos, pomagasz rozwalić trzech bossów jako biały fantom i mozesz dołączyć do covenantu nawet z 10faith. To jest gra online. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 Przeciez Gwyn byl banalny... Poszedl bez najmniejszego problemu za pierwszym razem... leca napisy koncowe Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 (edytowane) ... normalnie? EDIT nie chca mnie summonowac :( Edytowane 5 czerwca 2014 przez Rayos Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 7 czerwca 2014 Opublikowano 7 czerwca 2014 (edytowane) Mój pierwszy raz ;____; Chodzę sobie, leweluję bo znalazłem jakiś fajny mieczyk ("Dwuręczny miecz") i brakuje mi kilka pkt siły by go wyekwipować. Nagle zaczyna mi mrugać, że ktoś mnie najeżdża czy coś takiego. Ja się cały obsrałem, już chciałem zużyć kryształ odwołujący upiora (bo to chyba do tego?), ale mówię sobie, że będę mężczyzną, stanę do walki. Typ rzucał we mnie jakimiś bombami, trochę poskakał, trochę pomachał mieczem. Ja podobnie poskakałem, zachodziłem od tyłu (x3) i okazało się, że dałem mu radę . Uczucie jak wbijam mu topór w mordę kiedy próbuje wypić estusa mając ~5% HP - bezcenne. Całe łapy mi się trzęsły. PS S-SUMIMASEN TOKARU-SAMA Edytowane 7 czerwca 2014 przez raven_raven 1 Cytuj
django 549 Opublikowano 7 czerwca 2014 Opublikowano 7 czerwca 2014 Najeźdźcy nie mogą korzystać z Estusa Raven. I nie graj po polsku, błagamy. A tak ogólnie to powodzenia, fantastyczna przygoda przed tobą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi