Lipert 102 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Z doświadczenia wiem, że ludzie pytajac sie np o "build dla pyromancera" mają na myśli klase postaci którą wybrali na początek i nie wiedzą co z nią zrobić, prawda to? Czy jednak wiesz, ze chcesz miotać głównie ogniem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Biegałem w max ulepszony black iron secie, ale teraz sie okaze ze pewnie gorszy od havela Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipert 102 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Black Iron jest super. Łowca hatemaili: https://mugenmonkey.com/darksouls/?c=442875758425885127 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zarzuci ktoś fajnym bulidem dla pyromancera? (bardziej pod pve). Dobij dexa do 45 (wtedy jest level cap jeśli chodzi o szybkość rzucania pyromancy), dorzuć sobie do tego jakaś fajną broń skalująca się z dexem i masz. Cytuj Odnośnik do komentarza
ssxx1 208 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Z doświadczenia wiem, że ludzie pytajac sie np o "build dla pyromancera" mają na myśli klase postaci którą wybrali na początek i nie wiedzą co z nią zrobić, prawda to? Czy jednak wiesz, ze chcesz miotać głównie ogniem? Wiem wiem, przegrałem ponad 80h to jednak coś tam wiem o grze Jakoś naszła mnie ochota ponowie sobie zagrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 A wiesz jak dokładnie działa Poise? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipert 102 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Czystym pyro właściwie nigdy nie grałem ale zrobiłem kiedyś taką Quelane: https://mugenmonkey.com/darksouls/?c=439812089673860976 Do pve nie potrzeba 45 dex, wystarczy 40 do skalowania z dex brońmi. Dla lepszego dmg mozna tez na głowe założyć Crown of Dusk a zamiast łuku moze przydać sie tarcza. Łapke pyro do pve mozna przełożyć do prawej reki. Właściwie buildy pyro mozna mieszać bez ograniczeń bo ogien sie nie skaluje wiec punkty mozna rozdać wedle własnego uznania. Z gotowych hybryd pyro najczęsciej grałem jednak tymi: https://mugenmonkey.com/darksouls/?c=261941947627173784 https://mugenmonkey.com/darksouls/?c=286936956258177482 Cytuj Odnośnik do komentarza
ssxx1 208 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 A wiesz jak dokładnie działa Poise? Dokładnie - nie. To takie ważne jest? Dzięki Lipert, coś sobie z tego wybiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 ssxx1, lepiej stąd szybko uciekaj zanim dosięgnie Cie gniew Kazuba :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Co to endurance też nie wiecie? :C Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 (edytowane) a po huy, jak są gotowe buildy w necie. gry są po to, żeby grać, a nie zastanawiać się nad pi,erdołami słabe te buildy, za mało resistance. resistance jest ważne, bo daje obrone. wolf ringa bym wyebał. bronie też słabe, lepiej black knight halberd, jest dużo silniejsza powodzenia w pvp i pamiętaj - lecz sie dużo podczas walk żeby nie zginąć i w razie jakby nie szło wyciągaj szybko kabel !!! Edytowane 24 Czerwca 2014 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Kazub, rozumiem, że leczenie się w trakcie PvP jest nieodpowiednie i gardzisz nim? Sam osobiście się nie leczę, chyba, że zaczyna to robić przeciwnik. Samo PvP bardzo mi się podoba w Dark Soulsie, jest bardzo... powiedziałym, honorowe. Chyba jeszcze nigdy się nie spotkałem z sytuacją w której napastnik atakuje z zaskoczenia bądź na chama, chyba, że spotkamy się w jakiejś ciasnej lokacji nagle. Tak to zawsze w miarę możliwości odchodzimy na wolną przestrzeń, elegancko się witamy i dopiero wtedy zaczyna się taniec z mieczami/halabardami/maczugami/magią <3 Najbardziej honorowe walki są oczywiście w convenancie starego smoka, to jest bardzo fajne, że ludzie potrafią się tak wczuć w powierzoną im rolę :potter: Aa, no i mówię oczywiście tylko o walkach ze "zwykłymi" Black Phantomami, Blue to wiadomo, że się pieprzyć z grzesznikami nie będzie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 honorowe. Poza tymi mendami co ich jedyną taktyką jest zaskoczenie i spamowanie wrath of god. Nienawidzę kutasiarzy. Właśnie pomagałem jakiemuś typkowi w sen i kolejny raz natrafiłem na tekiego typa. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Jak mnie ktoś najeżdża to wy(pipi)ane - moim celem jest zniszczenie śmiecia. Inna sprawa jeżeli sam kogoś przyzwe do bitki. Wtedy bez estusa i z wszelkimi honorami. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Ja wchodzę do new londo ruins, mam wanderer set, tą koronkę bustujacą czary, Hornet ring. Podbiegam do Bogu winnego pve plajera czekającego na jolly coopa, ten mi sie kłania a ja go z buta w pochyloną głowę albo WotG na przywitanie. A kiedy w szoku ob próbuje wypić estusa, ja wyjmuje sztylet i 1,7k leci w plery! Ołjeaaaaa1!1!1! Potem jeszcze wysyłam hejtmejla czy posmakowała mu moja Polska kiełbasa i w końcu moge spokojnie położyć sie spać. Kocham Dark Souls :€ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipert 102 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Ważne jest miejsce walki gdzie można oczekiwać dostosowania do pewnych zasad a nie kolor fantoma czy to kto kogo najeżdża. Są raptem 3 takie miejsca (+ "prywatne" fight cluby, które zresztą łatwo rozpoznać) i poza nimi głupotą oczekwiać jest ukłonów i wszelkiej kurtuazji. Inwader zawsze powinien mieć pod ręką lloyd talismany i humanitki. This Is DARK Souls! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Ważne jest miejsce walki gdzie można oczekiwać dostosowania do pewnych zasad a nie kolor fantoma czy to kto kogo najeżdża. Są raptem 3 takie miejsca (+ "prywatne" fight cluby, które zresztą łatwo rozpoznać) i poza nimi głupotą oczekwiać jest ukłonów i wszelkiej kurtuazji. Inwader zawsze powinien mieć pod ręką lloyd talismany i humanitki. This Is DARK Souls! Równie dobrze można w DeSie nadużywać scraping spear, ale to nie o to chodzi chyba, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipert 102 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Lordran jest spore. Nikt nikomu nie każe siedzieć cały czas np w burdelu u Sifa. Osobiście nie lubie trollingu i unikam takich miejsc bo kręcą mnie tylko duele, ale tak jak napisałem, celem invadere jest ubicie hosta a tu wszelkie chwyty dozwolone (poza haxorami oczywiście). Ja tam nawet w miescach do dueli nigdy nie kłaniam sie pierwszy inwaderowi (kłaniam sie gdy sam najezdzam). Trzeba byc przygotowanym na wszystko i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Dla mnie tu pewnie niczego nie wymyślę, najlepsze miejsca do pojedynków to te najpopularniejsze i najłatwiej dostępne- undead burg i oolacile. Te dwie areny na których najłatwiej trafić na jakąś kulturę żeby się sensownie ponaparzać z uklonami i bez bs fishingu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 (edytowane) Jest ktoś chętny na pvp w covenancie smoka? PS3 SL120 No albo niekoniecznie musi być w tym covenancie, ale trzeba mieć przynajmniej jedną łuskę Edytowane 26 Czerwca 2014 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 ja, jak wroce do domu na przyszly weekend Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Nice, potrzebuje jeszcze 20. Miałem przez godzinę teraz włączone dark souls z postawionym smoczym okiem, najpierw w burg, potem w blighttown i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 dziwne, ja nigdy nie mialem problemow z dorwaniem gracza aaa, jak coś, to nie jestem w tym convenancie a nie chce mi się zapieprzać do Ash Lake, mam jedną łuskę przy sobie zdaje się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 dziwne, ja nigdy nie mialem problemow z dorwaniem gracza aaa, jak coś, to nie jestem w tym convenancie a nie chce mi się zapieprzać do Ash Lake, mam jedną łuskę przy sobie zdaje się. Jeśli masz choć jedną łuskę, to będziesz mógł zobaczyć mój znak. Zwycięzca zdobywa łuskę, przegrany nic nie traci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 nawet jak nie jestem w convenancie? Hope so w takim razie trenuj! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi