Skocz do zawartości

Dark Souls

McDrive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

musisz dojść do bossa

Oh fuck! Mowisz powaznie? Po co ja tam wlazilem? :confused:   Sadzilem, ze da sie stamtad wyjsc podobnie  jak np z Anor Londo do Sen`s Fortress...

Gość mate5
Opublikowano (edytowane)

musisz dojść do bossa

Oh fuck! Mowisz powaznie? Po co ja tam wlazilem? :confused:   Sadzilem, ze da sie stamtad wyjsc podobnie  jak np z Anor Londo do Sen`s Fortress...

Można przejść całą lokację w minutę.

Edytowane przez mate5
Opublikowano

musisz dojść do bossa

Można przejść całą lokację w minutę.

No dobrze, ale on w tym tutku na koniec sie zabija. Tak ma byc?

Gość mate5
Opublikowano

Jak już będziesz tam gdzie on się zabił to tylko wbiegasz do foga z bossem z którym NIE MUSISZ WALCZYĆ żeby się wydostać z lokacji. Po prostu miń bossa i załączy się cutscenka, znajdziesz się w anor londo, gdzie jeśli użyjesz homeward bone'a to nie cofnie cię do painted world tylko przeniesie do pierwszego ogniska w anor londo.

Gość mate5
Opublikowano (edytowane)

pDbZOW9.png

Polecam reddit.com/r/darksouls

No i Dark Sauce 3 jest:

Edytowane przez mate5
Opublikowano

Nie ruszyłem Dark Soulsa od... chyba 2 tygodni. Doszedłem na NG+ do blighttowna i jakoś tak... nie chce mi się grać... Demon's Soulsa przechodziłem z wypiekami na twarzy raz po raz a tutaj... :(

• Minusik 1
Opublikowano

Nie ruszyłem Dark Soulsa od... chyba 2 tygodni. Doszedłem na NG+ do blighttowna i jakoś tak... nie chce mi się grać... Demon's Soulsa przechodziłem z wypiekami na twarzy raz po raz a tutaj... :(

Smutne jest to co piszesz, bo to najlepsza czesc serii.
Opublikowano

Mi mimo wszystko bardziej podeszło Demon's Souls.. Ale to straszne co się ze mną dzieje, w MonHuna mi się nie chce grać, w Dark Soulsa mi się nie chce grac... a w Pokemon Link: Battle nie mogę przestać grać, zamieniam się w casuala ;_;

Opublikowano

Pytanko: Wydanie Prepare to Die Edition ma ten dodatek na płycie czy jest tam jakiś kod na DLC Artorias of the Abyss? Wersja na PS3.

Opublikowano

Pytanko: Wydanie Prepare to Die Edition ma ten dodatek na płycie czy jest tam jakiś kod na DLC Artorias of the Abyss? Wersja na PS3.

Na płycie, swoją drogą to (pipi) warty dodatek, takie doczepione i nic nadzwyczajnego nie wnoszące 3-4 godziny gry.

Opublikowano

Nic nie wnoszace 4 godziny... Z trzema najlepszymi walkami z bossami.

Prowo albo prawdziwy.

Dokładnie! Gdyby każda firma wydawała takie dobre DLC...

Opublikowano

witam. czy przed pójściem do Fortress of Sen zalecane jest zabicie tego wilka w Darkroot Garden? bo ni cholery nie moge go ubić ( 49lvl, Stone Armor + Drake Sword +2 ) a powoli zaczynam tracić cierpliwosc. dzieki za pomoc

Opublikowano

witam. czy przed pójściem do Fortress of Sen zalecane jest zabicie tego wilka w Darkroot Garden? bo ni cholery nie moge go ubić ( 49lvl, Stone Armor + Drake Sword +2 ) a powoli zaczynam tracić cierpliwosc. dzieki za pomoc

Graj jak chcesz, nie będę ci psuł gry, ale powiem ci jedno, wypier.dol drake sworda i graj dowolną inną bronią.

Opublikowano

a co z nim jest nie tak? o zblizonej sile mam tylko black knight sword i black knight halberd ale nie uniose w jednej łapie. no mam jeszcze tez greataxe i gargoyle tail axe. kuzwa a myslalem ze ten drake sword dobry jest, jednak (pipi) wiem o tej grze widocznie;)

Opublikowano

drake sword jest niezły na początku ale sie nie scaluje z żadną statystyką, wiec jego siła jest goraniczona, jeśli pakujesz w str to powinienes juz mieć dostęp do broni które sie scaluja ze str, np large club albo graet club, podobnie z dexem, jeśli pakujesz w dex to możesz zdobyć bronie które sie  znim scalują

ogolnie najlepiej jest używac broni która sie scaluje z tym w co pakujesz, oczywiscie warto też ulepszyć tą broń