Gość mate5 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipert 102 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Ja bym jednak nie rezygnował z Black Flame. W obecnych czasach baardzo sie przydaje. 125lv to minimum bo i tak bedziesz w mniejszości robiąc najazdy. Wiekszość "zawodowców" i tak dobiło do 135 a cała reszta ma dużo więcej hostując w Burg. Dobij 45 dexa kosztem vit a reszte daj w end. 27str (28 dla kumo) i 45dex bedzie Ci imo lepiej służył, bo greatswordami walczy sie w obu rekach a pyro pozwala różnicować ataki. No i wieksze end to wieksze mozliwości adaptacji builda do różnych sytuacji. Ja jeśli gram,to teraz tylko tym: http://www.mugenmonkey.com/darksouls/445475W wolnym ring slocie głównie siedzi wolf wymieniany na dwgr, hornet i rtr. Wszystko dlatego by móc w każdej chwili wyciągnąć chaos blade i nie odstawać w tyle gdy trafie na tryharda. 40/40 to też jest fajna opcja, tyle, że wiecej sie naklniesz trafiając na bydło. Jak chcesz, mate5, cos pograć na luzie to dawaj znać na forum bo teraz gram głównie z innego konta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Dam znac jak przygotuje sobie postac. Trzeba bedzie pokonac troche bossow i potem zdupe'owac sobie soul level. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Taki sobie ułożyłem quality build w mugen monkey, dobry jest? Zmienilibyście coś? SL 120 Bandit Vit: 55 Att: 10 End: 40 Str: 28 Dex: 40 Res: - Int: - Fai: - R1: Claymore / Washing Pole / Murakamo R2: Bare Fist L1: Pyromancy Flame +15 L2: Bare Fist Armor: Mask of the Mother Painting Guardian Robe Brass Gauntlets Lord's Blade Waistcloth Rings: Ring of Favor and Protection Wolf Ring Spells: Black Flame ZDEJM TE OHYDNĄ MASKĘ Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Odpaliłem sobie dzisiaj znowu mesjasza i jednym haustem od drugiego dzwonu do Anor Londo. AL dalej robi wrażenie na wejściu. BB mi się w miare szybko znudziło, a DkS moge grać i grać. Polecam te gre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Nie wiem czy widzieliście. Typek przeszedł Dark Souls za pomocą... komend głosowych. Zajęło mu to ok 30h, zginął 485 razy z czego 111 przy poniższym fragmencie. Lag komend wynosił ok 1,5 sekundy. Szachista. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Masakra, gość jest .. nie wiem. No kozak. https://www.youtube.com/watch?v=02my_zhX4Bs ciekawe kiedy.. nosem czy czymś innym zagra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Te komendy głosowe to fajny patent, rece stracisz w wypadku, ale dalej mozesz grac w gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 (edytowane) ciekawe kiedy.. nosem czy czymś innym zagra. Tutaj co zrobił i co planuje: Challenge Runs Here is a list of challenge runs that I've done and plan to do: Done: Guitar controller vid Drum controller vid Piano Controller One finger Wiimote + Nunchuck (SL1) Bongo controller vid Keyboard and Mouse only Voice control only (using VoiceAttack) In planning: Simultaneous DS1 + DS2 run Wiimote with no nunchuck Bananas Souls (see here ) Suggested but lacking controllers: DDR Pad Maracas controller Katana controller N64 controller SNES controller Powerglove Kinect Najbardziej interesuje mnie ten, gdzie ma zamiar grać w obie części Dark Souls naraz, chyba nawet całość bym chciał zobaczyć, nawet jakbym miał na to stracić z 5 godzin. Edytowane 11 Sierpnia 2015 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Jak on kur.wa chce grać jednocześnie w dwie części? Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Taka ciekawostka. W SF4 gra niedorozwinięty fizycznie koles, który steruje ustami. Wygląda to trochę jakby minetę robił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Dobra pany, jestem bez Humanity, bez nadziei i w(pipi)iony. Jakieś rady jak pokonać Iron Golema ? Tego w Sen's Fortress Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 (edytowane) Kolego, to imo jeden z prostszych bossów. Szkoda, że nie masz humanity bo byś sobie przyzwał przydupasa obok w wieży. A ja pokonałem golema trzymając się blisko nóg, waląc po nogach(bo w sumie po czym innym?) tylko trzeba uważać na atak łapką, bo jak Cie złapie to trochę potrząśnie. On z tego co pamiętam to ma atak, że wbija topór w ziemię i wtedy można go lekko obić. Innego sposobu raczej nie ma, zawsze przechodziłem go za pierwszym razem. Edytowane 27 Sierpnia 2015 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Trzymaj sie tez na srodku mapy i placyku, plus to co wyzej. Inaczej tez mozna nie chcaco uniknac ciosu skaczac w przepasc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Ja jak ten ostatni debil używałem auto-lock cholera wie po co... Bez tego Boss poleciał w pierwszym podejściu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 (edytowane) iron golem to najgorszy boss na locka :czesc: można go łatwo wychuyać żeby sobie spadł w dziure (dużo łatwiej, niż taurusa), rutynowy motyw w speed runach Edytowane 28 Sierpnia 2015 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 200 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) No i trafiłem na Manusa. Chociaż teraz mogę powiedzieć Anusa. Najtrudniejszy boss jakiego spotkałem w tej grze. Flamelurker na sterydach. Jakaś taktyka? Cokolwiek? Strasznie ciężko uniknąć jego ataków. I jeszcze ta droga do niego... PS. Gram na NG+; Edytowane 2 Września 2015 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 a znalazłeś silver pendant chroniący przed jego atakami magicznymi? naucz się timingu używania amuletu (prawie jak parry) i jakoś pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Kolego, to imo jeden z prostszych bossów. Szkoda, że nie masz humanity bo byś sobie przyzwał przydupasa obok w wieży. A ja pokonałem golema trzymając się blisko nóg, waląc po nogach(bo w sumie po czym innym?) tylko trzeba uważać na atak łapką, bo jak Cie złapie to trochę potrząśnie. On z tego co pamiętam to ma atak, że wbija topór w ziemię i wtedy można go lekko obić. Innego sposobu raczej nie ma, zawsze przechodziłem go za pierwszym razem. Tak samo. Jeden z prostszych bossów bo wolny jak flaki z olejem. Trzymac sie blisko nóg i srodka placu. Robic uniki kiedy atakuje ta slamazara, troche cierpliwosci i pokonujesz typa bez straty zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 200 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 a znalazłeś silver pendant chroniący przed jego atakami magicznymi? naucz się timingu używania amuletu (prawie jak parry) i jakoś pójdzie Nie znalazłem. Poszukam. Thx. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 200 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 a znalazłeś silver pendant chroniący przed jego atakami magicznymi? naucz się timingu używania amuletu (prawie jak parry) i jakoś pójdzie Magię to on zaczyna używać jak ma mniej niż 40 procent energii. Ale nawet i bez niej ciężko go ubijać. Najgorszy jest ten jeden atak, gdzie wyciąga łapę do przodu i nawet tarcza nie pomoże. A uniknąć go bardzo ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipert 102 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Jesli nie nosisz dark wood grain ring to go zaloz. Mobilnosc kosztem defow i dmg. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 200 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Nie wiem czy go mam. Potem zobaczę, thanks. Wczoraj się do 2 w nocy nim biłem i znów się nie udało. Czuję się bezradny. Jego agresywność mnie już dobija psychicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Troche cheat, ale zawsze jakis sposob Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Nie wiem czy go mam. Potem zobaczę, thanks. Wczoraj się do 2 w nocy nim biłem i znów się nie udało. Czuję się bezradny. Jego agresywność mnie już dobija psychicznie. Ok, figaro, bez twojego wsparcia emocjonalnego nie dałbym rady przejść 4-2 w Demon's Souls, więc teraz spróbuję się odwdzięczyć. Napisz jakie masz statystyki, ekwipunek i equip load, tj. SL Vitality Attunement Endurance Strength Dexterity Resistance Intelligence Faith Broń i jak ulepszona head chest hands legs ring1 ring2 equip load Bo coś czuję, że albo zadajesz za mały damage jak na tę część gry i to jeszcze w ng plus, albo masz za mało iframes. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi