simonldz 21 Opublikowano 9 marca 2016 Opublikowano 9 marca 2016 Wysłany mail tylko szkoda, że mój tableto laptop nie da rady. Trzeba coś pokombinować bo w jedynkę nie miałem okazji zagrać. Polska wersja językowa? Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 9 marca 2016 Opublikowano 9 marca 2016 (edytowane) Tak jest Polska wersja. Nie zapomnijcie tylko o DSfixie Edytowane 9 marca 2016 przez Dr.Czekolada Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 10 marca 2016 Opublikowano 10 marca 2016 Jak ktoś chce Dark Soul Prepare to Die Edition na Steama za darmochę to wystarczy podać emaila i SteamID http://store.goldenjoystick.com/free-dark-souls Strona pusta. Zniknęła już ta możliwość? Pytam, bo znajomy blacharz prosił... Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 10 marca 2016 Opublikowano 10 marca 2016 Jak ktoś chce Dark Soul Prepare to Die Edition na Steama za darmochę to wystarczy podać emaila i SteamID http://store.goldenjoystick.com/free-dark-souls Strona pusta. Zniknęła już ta możliwość? Pytam, bo znajomy blacharz prosił... kody się skończyły chyba jeszcze wczoraj Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 10 marca 2016 Opublikowano 10 marca 2016 A dostaliście? Ile czasu trzeba czekać? Wklepałem ale nic nie dostałem. Cytuj
tomzacz 202 Opublikowano 10 marca 2016 Opublikowano 10 marca 2016 Poczekajcie kilka dni, pewnie też mają tłok i nie mogą sobie poradzić. Ew. to była pomyłka i kodów nie rozdają. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 23 marca 2016 Opublikowano 23 marca 2016 Wczoraj pograłem z 5 godzin i jestem grą absolutnie zachwycony. Wiem, że Figaro i inni mi radzili odpocząć po Demonsach (90 godzin naciupane w 3 tygodnie) ale jak przyszedł mój egzemplarz to po prostu nie wytrzymałem i musiałem odpalić. Wow, ostatnio screeny z tej gry chyba widziałem z 5 lat temu i pierwsze co mnie zaszokowało to to, jak bardzo graficznie ta gierka jest lepsza od poprzednika. Szkoda, tylko, że framerate faktycznie bywa często koślawy, no ale jakoś się będę musiał przyzwyczaić. Obecnie jestem gdzieś przy 'pancernej świni' więc bez szału, ale na spokojnie chłonę klimat i uczę się zmian w systemie względem Demon's Souls. Wziąłem wanderera i latam sobie ze scimitarem, build robiony wybitnie pod dexterity 3 Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 23 marca 2016 Opublikowano 23 marca 2016 Zazdroszcze, jedynka to byl moj pierwszy kontakt z seria, uwazam ja za najlepsza czesc. Konstrukcja swiata i skrotow miedzy lokacjami to mistrzostwo. Jak bede mial czas to przejde jeszcze raz ale tym razem na ps3. Cytuj
Figaro 8 220 Opublikowano 23 marca 2016 Opublikowano 23 marca 2016 (edytowane) Baw się dobrze. Dla mnie też najlepsza odsłona. Edytowane 23 marca 2016 przez Figaro Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 23 marca 2016 Opublikowano 23 marca 2016 Powodzenia i miłej zabawy Ty wariacie! Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 23 marca 2016 Opublikowano 23 marca 2016 Dzięki chłopcy, mam nadzieję, że nie dostanę tytułu 'Nie skończyłem Dark souls' jak kiedyś Yano miał Yankiel włącz wreszcie ps3 i dokończ to dzieło! Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 23 marca 2016 Opublikowano 23 marca 2016 Dzięki chłopcy, mam nadzieję, że nie dostanę tytułu 'Nie skończyłem Dark souls' jak kiedyś Yano miał Yankiel włącz wreszcie ps3 i dokończ to dzieło! skonczyles demons i bb, czemu masz nie skonczyc najlepszej odsłony serii? Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 23 marca 2016 Opublikowano 23 marca 2016 O właśnie, Bansai mnie hejtuje za chodzenie z tarczą i scimitarem. Czy w nieoficjalnym savoir-vivre świata Souls-like zabrania się nosić tarczy i miecza jednocześnie dexową postacią? Wytłumaczcie mi to i inne aspekty, może jeszcze coś robię źle, pozdrawiam Cytuj
Pupcio 18 428 Opublikowano 23 marca 2016 Opublikowano 23 marca 2016 > słuchanie banzaja xD on nie nosił kuszy w wiedźminie bo mu przeszkadzała. 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 23 marca 2016 Opublikowano 23 marca 2016 Akurat kusza w Wieśku do niczego się nie przydaje. xD Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 23 marca 2016 Opublikowano 23 marca 2016 (edytowane) Jak to nie, milo tak ściągnąć z powietrza nacierajaca na Ciebie wywerne albo innego bazyliszka Wiem że to samo można robić znakami, ale lepszy feeling przy kuszy jest Edytowane 23 marca 2016 przez Rayos Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 23 marca 2016 Opublikowano 23 marca 2016 O właśnie, Bansai mnie hejtuje za chodzenie z tarczą i scimitarem. Czy w nieoficjalnym savoir-vivre świata Souls-like zabrania się nosić tarczy i miecza jednocześnie dexową postacią? Wytłumaczcie mi to i inne aspekty, może jeszcze coś robię źle, pozdrawiam 2hand albo pewna rzecz, której nie ma w DeS czy Bloodborne jest fajniejsza opcją dla Dexa. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 23 marca 2016 Opublikowano 23 marca 2016 Dobra, ogólnie to chcę sam poznawać gierkę i lore, ale mnie zaintrygowałeś, możesz w spoilerze napisać o co chodzi? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 23 marca 2016 Opublikowano 23 marca 2016 Oj Masorz Masorz... sluchaj sie pawcia, skonczysz w fabryce skladajac xboxy xdddd Z takim podejsciem do "dex builda" to nic tylko czekac na screen z katana i dupna tarcza Jak to nie, milo tak ściągnąć z powietrza nacierajaca na Ciebie wywerne albo innego bazyliszka Wiem że to samo można robić znakami, ale lepszy feeling przy kuszy jest Co!? Strzelenie drewnianym beltem daje lepszy feeling niz uzycie aarda? Co te typy to ja nawet nie... Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 23 marca 2016 Opublikowano 23 marca 2016 (edytowane) Dobra, ogólnie to chcę sam poznawać gierkę i lore, ale mnie zaintrygowałeś, możesz w spoilerze napisać o co chodzi? Piromancja. Nowy rodzaj magii, której damage nie skaluje się z żadną statystyką, więc nie trzeba ładować w magiczne staty, i do tego im większy dex, tym krótszy czas castowania. Fajny mieczyk w prawą łapę, piromancja w lewą i masz najbardziej cool setup w soulsach. Edytowane 23 marca 2016 przez mate5 Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 23 marca 2016 Opublikowano 23 marca 2016 U mnie w Soulsach zawsze miecz i tarcza - tylko wtedy czuję się, jak prawdziwy, średniowieczny zakapior. Kilka strzałów, blok, roll - taktycznie i powoli. Teraz dopiero będę miał jazdę, bo zacząłem swoją przygodę z Bloodborne - do tej pory trochę omijałem, bo brak tarczy właśnie... No i Wiesiek... Kusza fajna jest, choć w sumie rzadko korzystałem, chyba głównie po to, by trofeum wbić Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 24 marca 2016 Opublikowano 24 marca 2016 Ja DS 1 i 2 tylko z tarczą za kiepski jestem na rolki. Chociaż po BB chce przejść jeszcze raz DS1 tym razem w opcji z rolkami Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 24 marca 2016 Opublikowano 24 marca 2016 Ja dark souls przechodzilem z mieczem i tarcza, zawsze jak jest taka mozliwosc to gram stylem na tanka. Pozniej na forum sie dowiedzialem ze prawdziwi gracze robia uniki. Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 24 marca 2016 Opublikowano 24 marca 2016 Jak dali możliwosć gry tarczą, to chyba wiadomo, że do tego, zeby z niej korzystać. To jest jakieś dorabianie sobie ideologii, zeby grać bez tarczy tylko z unikami? No chyba, że ktos ma za łatwo z tarczą, to rozumiem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi