Skocz do zawartości

Dark Souls

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,7 tys.
  • Wyświetleń 536,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Powoływanie się na forum (4chan) w którym posty znikają średnio po 2h to bardzo mocne dowody świadczące o czyimś skillu. Taka rada od przyjaciół z upadłego forum N+ minusami, plusami nic tu nie zdział

• D.B. Cooper
    D.B. Cooper

nie mogę słuchać tego płaczu, rzuć ręcznik i po temacie. 

Opublikowano

Tak te z oczami.

vQ96sno.png

GQ42C3X.png

OoBuZ2R.png

gDknb0L.png

A na vagina dentata polecam łuk.

Opublikowano

OŻESZ TY etam :O rozyebałeś mi właśnie mózg, też zawsze myślałem, że te wielgachne kule to są oczy o.O 

Opublikowano

Wyszedłem do Blighttown. Po paru próbach doszedłem do pierwszego ogniska. Jest wesoło, wąsko, trująco no i tnie jak diabli.

Opublikowano

Jak biegałem w Blighttown to kląłem tam prawie na wszystko, a teraz mam straszny sentyment do tej miejscówki i jak niedawno odświeżałem sobie DS1 to nie mogłem się doczekać aż tam trafię

Opublikowano

W polowie drogie przez Blighttown moja bron odmowila posluszenstwa. Nie mam zestawu naprawczego. Gdzie znajde pierwszego NPC ktory mi to naprawi? Zawsze naprawialme w Undead Burg. Bede musial az tam wracac?

Opublikowano

u niego możesz kupić zestaw naprawczy i do modyfikacji chyba po 2000 dusz. Jak kupisz to możesz naprawiać przy KAŻDYM ognisku. Polecam :D

Opublikowano

Tak też zrobiłem. Zadziwiające jest jak wracałem z Blighttown do Firelink praktycznie na pamięć. Każdy skrót miałem w małym palcu. Genialnie jest to zaprojektowane. W DS2 i DS3 też tak jest/będzie?

Opublikowano

Tak też zrobiłem. Zadziwiające jest jak wracałem z Blighttown do Firelink praktycznie na pamięć. Każdy skrót miałem w małym palcu. Genialnie jest to zaprojektowane. W DS2 i DS3 też tak jest/będzie?

W DS2 zapomnij  :frog: 

Miejmy nadzieję, że z Miyazakim u sterów będzie tak w DS3, choć tutaj z racji nieuniknionej bloodborne'owatości może być po prostu ciut inaczej.

Opublikowano

Doszedłem w anor do tej (pipi)onej parki. Dałem sobie za cel zabić ich samemu ale na 40 lvl nie daje rady:). 16 prob i max jeden ubity ostatkiem sił. Kiedyś to oni mnie od gry na kilka miesięcy odrzucili. W sumie do tego bossa wszystkie inne padały max po 5 próbach a niektóre jak wilk, motylek czy golem bez skorzystania z ectusa.

Opublikowano

Chowaj się za pilarami i staraj się odciągnąć jednego od drugiego. Zabij najpierw Ornsteina.

Opublikowano

Ja ostatnio skończyłem katakumby z bossem i władowałem się do następnej lokacji.

Uchigatana +15 i Longbow +12 :rotfl:

No i 'giant set' aktualnie.

Opublikowano

Uwolniłes npc w złotej zbroi w klasztorze? ;) oswald of carin zdaje się, zabił babkę pod ogniskiem. Jak keeper nie żyje, to ognisko zgasa. jak się postarasz to potem, dużo potem w grze, w anor londo będziesz mógł dostać item do wskrzeszenia fire keepera w firelink

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Zapewne wypuściłeś tego złotego rycerzyka. Tak, on zabija strażnika ogniska(tę babkę) przez co ognisko gaśnie. Teleportować się do niego możesz, ale z niego już nie. Możesz się na nim zemścić używając itemu w tej wielkiej sali w Anor Londo, który chyba z babki wypada. 

Opublikowano

Zgadza się, jakiś złoty koles tan siedział. Gdzie teraz w takim razie Estusa ulepszyć?

Opublikowano

Zapewne wypuściłeś tego złotego rycerzyka. Tak, on zabija strażnika ogniska(tę babkę) przez co ognisko gaśnie. Teleportować się do niego możesz, ale z niego już nie. Możesz się na nim zemścić używając itemu w tej wielkiej sali w Anor Londo, który chyba z babki wypada. 

A Rayos się nie yebau i wszystko wystawił na widok publiczny...

Weź to w spoiler ziąąą... :)

Opublikowano

a proszę cię bardzo. Ale ten temat był tu już tyle razy wałkowany i to żaden praktycznie spoiler, że nie wiem po co się kryć :dunno: w DkS2 na prawo i lewo lecą większe spoilery :D 

Opublikowano

Zgadza się, jakiś złoty koles tan siedział. Gdzie teraz w takim razie Estusa ulepszyć?

Jest kilku Bonfire Keeperów w grze, jedną spotkasz przy pierwszym bonfire w Anor Londo, jeszcze jest Queelana ukryta za ścianą w kokonie w Blightown, za pajęczą babką w tym pomieszczeniu gdzie uruchomiłeś drugi dzwon. Jak dojdziesz do Anor Londo w pewnym pomieszczeniu pojawi się informacja, że możesz użyć "oko", zabić tego rycerza i oddać duszę tej zabitej babce

Edytowane przez Dr.Czekolada

Opublikowano

a to nie w

painted world ?

chyba tam trzeba iść aby wskrzesić babkę bo właśnie kilka dni temu to robiłem

Opublikowano

Niee

Painted World jest kompletnie opcjonalną miejscówką z opcjonalnym bossem, tam nie ma nic z tym związanego. Po tym jak Lautrec zabija Fire Keeper zostaje po niej black eye orb którego trzeba użyć w Anal Londo, w holu przed Ornsteinem&Smaugiem zresztą tam nawet odpowiedni komunikat się wyświetli.

Edytowane przez Dr.Czekolada

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi. A jakbym tego złotego rycerza załatwił odpowiednio wcześniej to miałabym z tego jakiś profit?

Opublikowano

załatwił

miałabym

:notsure:

raczej nie, ale pewny nie jestem. na pewno profitem by nie była potrzeba zabicia go później w trudniejszych warunkach i Fire Keeper by przeżyła ;)