Figaro 8 220 Opublikowano 30 marca 2016 Opublikowano 30 marca 2016 Przeca Sen's Fortress jest awesome, zią. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 30 marca 2016 Opublikowano 30 marca 2016 Tak te z oczami. A na vagina dentata polecam łuk. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 30 marca 2016 Opublikowano 30 marca 2016 OŻESZ TY etam :O rozyebałeś mi właśnie mózg, też zawsze myślałem, że te wielgachne kule to są oczy o.O Cytuj
Luk248 104 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Wyszedłem do Blighttown. Po paru próbach doszedłem do pierwszego ogniska. Jest wesoło, wąsko, trująco no i tnie jak diabli. Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Jak biegałem w Blighttown to kląłem tam prawie na wszystko, a teraz mam straszny sentyment do tej miejscówki i jak niedawno odświeżałem sobie DS1 to nie mogłem się doczekać aż tam trafię Cytuj
Luk248 104 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 W polowie drogie przez Blighttown moja bron odmowila posluszenstwa. Nie mam zestawu naprawczego. Gdzie znajde pierwszego NPC ktory mi to naprawi? Zawsze naprawialme w Undead Burg. Bede musial az tam wracac? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 u niego możesz kupić zestaw naprawczy i do modyfikacji chyba po 2000 dusz. Jak kupisz to możesz naprawiać przy KAŻDYM ognisku. Polecam 1 Cytuj
Luk248 104 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Tak też zrobiłem. Zadziwiające jest jak wracałem z Blighttown do Firelink praktycznie na pamięć. Każdy skrót miałem w małym palcu. Genialnie jest to zaprojektowane. W DS2 i DS3 też tak jest/będzie? Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Tak też zrobiłem. Zadziwiające jest jak wracałem z Blighttown do Firelink praktycznie na pamięć. Każdy skrót miałem w małym palcu. Genialnie jest to zaprojektowane. W DS2 i DS3 też tak jest/będzie? W DS2 zapomnij Miejmy nadzieję, że z Miyazakim u sterów będzie tak w DS3, choć tutaj z racji nieuniknionej bloodborne'owatości może być po prostu ciut inaczej. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Doszedłem w anor do tej (pipi)onej parki. Dałem sobie za cel zabić ich samemu ale na 40 lvl nie daje rady:). 16 prob i max jeden ubity ostatkiem sił. Kiedyś to oni mnie od gry na kilka miesięcy odrzucili. W sumie do tego bossa wszystkie inne padały max po 5 próbach a niektóre jak wilk, motylek czy golem bez skorzystania z ectusa. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Chowaj się za pilarami i staraj się odciągnąć jednego od drugiego. Zabij najpierw Ornsteina. 1 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Ja ostatnio skończyłem katakumby z bossem i władowałem się do następnej lokacji. Uchigatana +15 i Longbow +12 No i 'giant set' aktualnie. Cytuj
Luk248 104 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Czemu zgasło mi ognisko w Firelink Shrine? WTF Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Opublikowano 7 kwietnia 2016 (edytowane) Uwolniłes npc w złotej zbroi w klasztorze? oswald of carin zdaje się, zabił babkę pod ogniskiem. Jak keeper nie żyje, to ognisko zgasa. jak się postarasz to potem, dużo potem w grze, w anor londo będziesz mógł dostać item do wskrzeszenia fire keepera w firelink Edytowane 7 kwietnia 2016 przez Rayos Cytuj
Gość suteq Opublikowano 7 kwietnia 2016 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Zapewne wypuściłeś tego złotego rycerzyka. Tak, on zabija strażnika ogniska(tę babkę) przez co ognisko gaśnie. Teleportować się do niego możesz, ale z niego już nie. Możesz się na nim zemścić używając itemu w tej wielkiej sali w Anor Londo, który chyba z babki wypada. Cytuj
Luk248 104 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Zgadza się, jakiś złoty koles tan siedział. Gdzie teraz w takim razie Estusa ulepszyć? Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Oswald to ten od grzechów. Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Zapewne wypuściłeś tego złotego rycerzyka. Tak, on zabija strażnika ogniska(tę babkę) przez co ognisko gaśnie. Teleportować się do niego możesz, ale z niego już nie. Możesz się na nim zemścić używając itemu w tej wielkiej sali w Anor Londo, który chyba z babki wypada. A Rayos się nie yebau i wszystko wystawił na widok publiczny... Weź to w spoiler ziąąą... Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Opublikowano 7 kwietnia 2016 a proszę cię bardzo. Ale ten temat był tu już tyle razy wałkowany i to żaden praktycznie spoiler, że nie wiem po co się kryć w DkS2 na prawo i lewo lecą większe spoilery Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Opublikowano 7 kwietnia 2016 (edytowane) Zgadza się, jakiś złoty koles tan siedział. Gdzie teraz w takim razie Estusa ulepszyć? Jest kilku Bonfire Keeperów w grze, jedną spotkasz przy pierwszym bonfire w Anor Londo, jeszcze jest Queelana ukryta za ścianą w kokonie w Blightown, za pajęczą babką w tym pomieszczeniu gdzie uruchomiłeś drugi dzwon. Jak dojdziesz do Anor Londo w pewnym pomieszczeniu pojawi się informacja, że możesz użyć "oko", zabić tego rycerza i oddać duszę tej zabitej babce Edytowane 7 kwietnia 2016 przez Dr.Czekolada Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 a to nie w painted world ? chyba tam trzeba iść aby wskrzesić babkę bo właśnie kilka dni temu to robiłem Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 (edytowane) Niee Painted World jest kompletnie opcjonalną miejscówką z opcjonalnym bossem, tam nie ma nic z tym związanego. Po tym jak Lautrec zabija Fire Keeper zostaje po niej black eye orb którego trzeba użyć w Anal Londo, w holu przed Ornsteinem&Smaugiem zresztą tam nawet odpowiedni komunikat się wyświetli. Edytowane 8 kwietnia 2016 przez Dr.Czekolada Cytuj
Luk248 104 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Dzięki za odpowiedzi. A jakbym tego złotego rycerza załatwił odpowiednio wcześniej to miałabym z tego jakiś profit? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 załatwił miałabym raczej nie, ale pewny nie jestem. na pewno profitem by nie była potrzeba zabicia go później w trudniejszych warunkach i Fire Keeper by przeżyła Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi