Gość ragus Opublikowano 22 sierpnia 2017 Opublikowano 22 sierpnia 2017 Mejm może na perkusji spróbuj. Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 22 sierpnia 2017 Opublikowano 22 sierpnia 2017 Bij ornsteina pierwszego łatwiej jest, spróbuj też grać bez lockowania się na nich jak ogarniasz to powinno Ci pójść gładko.Ale on podobno w duzej formie na ng+ jest nie do zayebania. Wiec wole go teraz. Udalo mi sie dzis przynajmniej u(pipi)c tego typa co zabil firelinkowa. @ragus Na perce to ja niedlugo bede potrafil ze sluchu ten ich motyw odegrac. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 22 sierpnia 2017 Opublikowano 22 sierpnia 2017 Na macie najłatwiej, spróbuj Mejm. Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 22 sierpnia 2017 Opublikowano 22 sierpnia 2017 Dzieki panowie. Jednak te widea nie rozwiazuja mojego problemu bo w kazdym to grubas jest drugi do lanie a nie ornst. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Opublikowano 23 sierpnia 2017 (edytowane) Ehh to byli czasy pierwsza stycznosc z soulsami. Jeszcze nie znalem zasad panujacych w tej genialnej grze. Kopy w futryne podczas walki z tym duetem no i po pokonaniu malo co nie dostalem wylewu. Edytowane 23 sierpnia 2017 przez kanabis Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Mejm, nie zrażaj się. Mi zeszło tam z 30 prób, z czego co najmniej kilka prawie wygranych (sam grubas z życiem na hita-dwa). Trochę przed bossem można wziąć ze sobą Pana Słoneczko do pomocy, tylko trzeba poświęcić humanity żeby pokazał się summon sign Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Juz mi sie humanity skonczylo prawie. Zrobie ich solo bo raz, ze rycerzyk slonca najpierw dostaje wpier.dol od straznikow przed mgla, a dwa ze nie zawsze do mnie dolaczy. No i chyba energia bossow wzrasta jak sie gra w coopie. Zaparze se meliski i jazda. 1 Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Opublikowano 23 sierpnia 2017 A trzy, pokonanie samemu daje wieksza satysfakcje. Cytuj
japco 275 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Je.bac tego bossa. Nic ku.rwa nie dziala. Chaos fpiz.du, zero czasu na reakcje po stagerze bo od razu pi.zda na ryj, 3 tankujace mlotki grubasa z rzedu itd. Maks co ugralem to duzy ornst do polowy kreski ale uzylem solitara zeby w spokoju kroic grubego. Jak ktos powie ze gry to sztuka i poda przyklad ds, to mu wyplace lepe a potem wbije widelce w oczy i kaze nimi krecic jak lornetka zeby przypatrzyl sie lepiej. Weź se zrób tę tarczę Artoriasa. xD Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Juz mi sie humanity skonczylo prawie. Zrobie ich solo bo raz, ze rycerzyk slonca najpierw dostaje wpier.dol od straznikow przed mgla, a dwa ze nie zawsze do mnie dolaczy. No i chyba energia bossow wzrasta jak sie gra w coopie. Zaparze se meliski i jazda. Wypisałbyś statystyki jakie masz oraz broń wraz z tym jak jest ulepszona. Ciekaw jestem, bo może w tym jest problem. Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Lvl 62 Souls 0 xD ------ Vit 18 Att 12 End 26 Str 24 Dex 22 Res 16 Int 10 Fth 16 ----- EqpLoad 37,8/99 Rweapon1 313 (Astoria straight sword +5) Rwapoen2 311 (Silver knight strait sword +4) Tarcza silver knight. ------ Phys Def 187 Poise 78 Chyba tyle. A teraz. 2h grania i ku.rwa nic xD Zaczyna mnie to serio przestawac bawic bo od 3 dni nie gram w dark souls tylko w zabij bossa. Moja astora w 2 lapach zadaje grubasowi 160 dmg to postanowilem zupgradowac silver, ktory zadaje ponad 300. Spoko. Grubas padnie szybciej. Tylko, ze ku.rwa problemem nie jest bron czy znajomosc ich ruchow tylko je.bana randomowosc, podwojne ataki, przebijanie sie przez cialo grubasa wlocznia, niemozliwosc sledzenia ich dwoch na raz, brak mozliwosci ruchu zaraz po wstaniu z gleby. Co z tego, ze mam lepszy dmg w lapie jak przegrywam z tymi samymi bolaczkami. Dwa razy (xD) doszedlem ponizej polowy kreski super orsta. Tyle, ze zalockowany na nim dostaje w pi.zde od ataku dopom bo kamera zaczyna wariowac i postac zamiast sie oddalac to wchodzi pod niego. Mimo, ze mam niski equipe load to postac jest slamazarna. W pelnym biegu zamiast sie zrolowac to po wcisnieciu kolka skacze (ktory tepy ch,uj to wymyslil), kamera zamiast lockowac obraca sie o 180 stopni. Je.bac to go.wno. Sprobuje dopakowac zbroje (elite knight) i zobacze co wyjdze z obrazeniami. Jak to nie pomoze to nie wiem co zrobie, wyje.bac gre za ono? Zrobic podstawke pod kubek? Moze zaloze temat z ankieta i sami zdecydujecie. No ku.rwa ekstra zagranie From, zrobic bossa gdze nie liczy sie skill tylko to ile masz w lapie i jak szybko jestes w stanie sprowadzic walke do 1 vs 1. I straszny mam problem z wyminieciem szarzy grubego. Ale ch.uj, skoro gra serwuje mi 4 takie z zrzedu to sie w koncu naucze. Per aspera ad astra xD <_< Cytuj
Gość ragus Opublikowano 23 sierpnia 2017 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Mejm podłącz mikrofon, wykrzycz tego posta i masz to Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Ku.rwa codziennie czyms zaskakujecie xD Czy jest tez filmik jak ktos pokonuje duo pierdami z dopy? Ew. moze byc trabka. Cytuj
messer88 6 480 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Jak jedziesz z bronią 2 hand to zmień sobie tarczę na grass crest dla szybszego regenu staminy. Zbroje olej, może w ogóle spróbuj z nimi na golasa dla najszybszych rolek. Jakie masz ringi? 18 vit to trochę mało na tym etapie, warto chociaż założyć favor and protection dla lekkiego boosta hp. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Eh ci dzisiejsi gracze... Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Opublikowano 23 sierpnia 2017 (edytowane) Ech, popkorn się skończył. To może jednak spróbuj zabić pierw drugiego, na moje tak jest łatwiej i nie będziesz się pruł przez kolejne dni. Będziesz calakował, mimo obrzucania tytułu łajnem? Podstawą twej postaci jest parry i bez tego nie da rady? Chyba, że to dla dobra forum i odżywiania tematu, to szanuję. Edytowane 23 sierpnia 2017 przez gkihdghdhj Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Dzieki za tipa z tarcza, wczesniej nie wiedzialem czemu jest polecana. Pierscien kusi ale chyba zostawie na zas. Zbroje zmineilem na silver knight i wpakowalem duzo golda w upgrade ale coz, pewnie go.wno da. Pierscienie jakie mam to havel + steel protection. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Dawaj mejm nie bądź baba nakop im wreszcie. Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Opublikowano 23 sierpnia 2017 (edytowane) Zużywać kilka dni wolnego czasu po to, żeby mieć satysfakcję, że w gierce się zabiło bossa bez przyzwania. Ech, mieć 16 lat, nic na głowie... Edytowane 23 sierpnia 2017 przez ogqozo 1 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Zużywać kilka dni wolnego czasu po to, żeby mieć satysfakcję, że w gierce się zabiło bossa bez przyzwania. Ech, mieć 16 lat, nic na głowie...A hói Ci do tego. 2 Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Opublikowano 23 sierpnia 2017 No on marnuje czas na prowadzenie bloga ktorego czyta tylko rodzina wiec nie ma sie co przejmowac. 1 Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Tez nienawidzilem tej walki, mnie to zajelo z 6-8h i prawie przyplacilem to psychiatrykiem, a swiezo po walce miałem chwilowego Parkinsona, wiec może było warto. Na pewno drugi bym się na to nie porwal, ale jak widać sa ludzie którzy potrafią przejść gierke grając stopami, wiec co ja tam wiem. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Umarli. Heh, a właśnie miałem odpowiadac na posta gdzie rozpisałeś statystyki i ekwipunek. Gratulacje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi