Skocz do zawartości

Dark Souls

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,7 tys.
  • Wyświetleń 532,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Powoływanie się na forum (4chan) w którym posty znikają średnio po 2h to bardzo mocne dowody świadczące o czyimś skillu. Taka rada od przyjaciół z upadłego forum N+ minusami, plusami nic tu nie zdział

• D.B. Cooper
    D.B. Cooper

nie mogę słuchać tego płaczu, rzuć ręcznik i po temacie. 

Opublikowano

A tak patrząć na level to przecholowałem? Wydaje mi się że 70 level to nie tak mocno - mam Claymore +15 i jakoś tak nie jest za łatwo mam wrażenie. Nie farmiłem wcale ale sporo straciłem przez własną ciekawość. 

Opublikowano

IMO odpowiedni level na dlc, nie pamiętam dokładnie ale ostatnio tam chyba byłem w okolicach 60 z bronią na +10 i grało się dobrze, to z plus 15 powinno być tym bardziej spoko.

Opublikowano

Dodatek ma najlepszych pod wzgledem mechaniki walki bossow w calej grze. Bedziesz ginal jak szmata i nie ma tu znaczenia czy bedziesz na lvl 60, 70, czy 80. Po prostu po jakims czasie bedziesz wiedzial co zrobi zaraz boss, kiedy zaatakowac, kiedy odpuscic i wtedy go pokonasz. A nie jak doje.biesz sie na sl120. Uderzaj, najwyzej wrocisz z podkulonym ogognem a to nie wstyd.

Opublikowano

DLC do Dark Souls ?

Tak jak pisze Mejm i powiem więcej. Najlepsza obok MH walka ze smokiem w grach video (Gothic 2 ? Demon's albo i późniejsze solsy, Skyrim gdzie smoka wykończy przypadkowy niedźwiedź ?) do tego Artorias i Manus, z czego ten ostatni w sumie wprowadza nowości do mechaniki (boss, który robi nam combo i juggla do tego talizman).

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jedynka ograna na pc, chetnie zagram ponownie, mam nadzieje, ze w 60 klatkach a nie 15 w blighttown.

Opublikowano

Pewnie będzie grane mocno day one ale chętniej widziałbym jednak remaster Demon's, może kiedyś.

Wzorem dwójki i sotfs mogli by też wprowadzić jakieś delikatne zmiany. 

Opublikowano

Z Demons pewnie wiecej roboty, bo to byl ex na ps3. 

Opublikowano

Najlepsze PvP! Oj, będzie się działo w Burgu!

Opublikowano

Szkoda że ograłem DS 2 miechy temu... ale pytanie czy to bedzie jednak lepsza rozdzielczosc itd czy na silniku 3? Bo czytam sprzeczne info w necie.

Opublikowano
32 minuty temu, Shen napisał:

Jedynka ograna na pc, chetnie zagram ponownie, mam nadzieje, ze w 60 klatkach a nie 15 w blighttown.

No niby potwierdzone 60 klatek.

6 minut temu, mozi napisał:

Szkoda że ograłem DS 2 miechy temu... ale pytanie czy to bedzie jednak lepsza rozdzielczosc itd czy na silniku 3? Bo czytam sprzeczne info w necie.

Przecież wszystko masz napisane w linku.

Btw zapowiedzieli tez trilogy box na ps4

• Dark Souls Remastered
  • Dark Souls II Scholar of the First Sin
  • Dark Souls III The Fire Fades Edition
  • Encyklopedię przedmiotów z Dark Souls
  • Encyklopedię przedmiotów z Dark Souls II
  • Encyklopedię przedmiotów z Dark Souls III
  • Zgrabny futerał na płyty
  • Soundtrack z Dark Souls
  • Soundtrack z Dark Souls II
  • Soundtrack z Dark Souls III
  • Figurkę rycerza, która może służyć jako podpórka do książek
  • Specjalne grafiki

1236839642.png

Opublikowano
4 minuty temu, XM. napisał:

No niby potwierdzone 60 klatek.

Przecież wszystko masz napisane w linku.

To chyba ślepy jestem bo w linku jest napisane że podkręcona rozdziałka i hdr na prosiaku a tutaj piszą coś o sfx opartym na ds3 (cokolwiek to znaczy) 

https://www.ppe.pl/news/55820/dark-souls-remastered-zostanie-ogloszony-dzisiaj-gra-zmierza-na-nintendo-switch-playstation-4-xbox-one-i-pc.html

Opublikowano
Cytat

[Aktualizacja #2]

Wersja na PlayStation 4 Pro zadziała w 60 klatkach na sekundę, otrzyma dedykowane serwery do sześciu graczy i twórcy zadbali o wsparcie HDR oraz rozdzielczość 4K.

Opublikowano

No niby spoko ale z drugiej strony dużo bardziej jarałbym się Demon's Souls. 

Opublikowano

no ale DeS wydało sony więc jak jedynka i box z 1-3 sie sprzedadzą to pewnie wyjdzie.

DS1 w SZTYWNIUTKIM 1080/60 i HDR? ELEGANCKO

Opublikowano

ale bym rukał ten trilogy box, ale cena pewnie bedzie zaporowa.

No niby spoko ale z drugiej strony dużo bardziej jarałbym się Demon's Souls. 

Obstawiam, że więcej roboty z przepisaniem exa z ps3. Tutaj mogli bazować na wersji PC i wypluć porta na obecną generacje.

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Ciekawe czy dadzą 60fps. Na Pc gram od lat w 60 FPS ale silnik gry nie jest dostosowany i czasem buguje się na drabinie, a niektóre skoki są niewykonalne przy 60fpsach. Więc remaster przyjąłbym z otwartymi ramionami.

Opublikowano

remaster będzie działać na silniku Dark Souls 3 

Opublikowano

Ulaaaa, jesli to ma byc na enginie ds3 w 60fps to jestem kupiony. Ostatni brakowalo mi jakiejs gierki soulsborne a tu prosze:)
W 1 gralem 7 lat temu, mimo ze zplatynowalem jak kazdego ds to niewiele pamietam.
Moge sobie tylko wyobrazic walke z Wolf sif'em jak to bedzie wygladac i smigac :O.
No i pamietam jak wracalem do ds2 na ps4, 60 klatek w tych grach zmienia oblicze tych gier, no miod malina. Az w szoku bylem jak w ds2 mi sie swietnie gralo na ps4, no i te dlc:)

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
10 minut temu, Playstation napisał:

remaster będzie działać na silniku Dark Souls 3 

:o to wątpię w te stabilne 60. zwłaszcza że silnik ds3 i bb miewa problemy z frame pacingiem już w 30