Wredny 9 487 Opublikowano 12 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2018 W dniu 11.01.2018 o 19:46, mozi napisał: Trzymam kciuki żeby to był rebuild 1 na silniku 3 - wtedy biore day 1 i gram jak pojhebany. Jeśli to tylko textury + rozdziałka to się zobaczy. Ja tam biorę Day One, nawet jeśli tylko "tekstury + rozdziałka" - to moje ulubione "soulsy" i zdecydowanie najlepsza część. Jedna z moich ulubionych gier ever - muszę w to znów zagrać, wbić drugą platynkę i ogólnie postawić na półce PS4 obok samotnych DSII i DSIII 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 12 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2018 Dobrze prawisz - ukończenie tej gierki wbiciem platyny to psi obowiązek każdego fana(tyka) soulsów Cytuj Odnośnik do komentarza
japco 275 Opublikowano 13 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2018 Bloodborne ma najlepsze trofea bo nie wymagają kretyńskiego grindu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 13 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2018 Wyebane mam w trofea po całości mimo że za fana sosów się uważam. 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 294 Opublikowano 13 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2018 Jak konczylem platyne w soulsach to czulem sie ku.rwa zle. Wymeczony gra i farma bo musialem dojsc az do archiwow na ng++ i przejsc je cale zeby wydropic trojzab, ktory pomylil mi sie z widlami z dlc. Wiazalo sie to oczywiscie z uje.baniem po raz 3ci tych dwoch zje.banych pedauf w anal loado. Na remaster wiec nie czekam bo gre na ps3 konczylem niedawno ale moze kupie uzywke do kolekcji za 5 lat jak bedzie o 75% tansze. Przynajmniej raka branzy nie wespre. Je.bac remastery. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 13 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2018 2 godziny temu, Mejm napisał: Jak konczylem platyne w soulsach to czulem sie ku.rwa zle. Wymeczony gra i farma bo musialem dojsc az do archiwow na ng++ i przejsc je cale zeby wydropic trojzab, ktory pomylil mi sie z widlami z dlc. Wiazalo sie to oczywiscie z uje.baniem po raz 3ci tych dwoch zje.banych pedauf w anal loado. Na remaster wiec nie czekam bo gre na ps3 konczylem niedawno ale moze kupie uzywke do kolekcji za 5 lat jak bedzie o 75% tansze. Przynajmniej raka branzy nie wespre. Je.bac remastery. jezu serio? xd w ~3/4 przypadków za remastery odpowiadają ludzie, którzy z oryginałem nie mieli nic wspólnego (vide bluepoint od m.in. mgs , team ico i gow collection). w niczym nie przeszkadza to twórcom oryginałów robić nowych projektów, za to w końcu daje ludziom szansę nadrobić gierki, specjalnie dla których musieliby załatwiać stare sprzęty, albo dealować z jakością SD in 20XX roku. Gierka pokoju Demonsów, czy DkS1, z framerate dla ludzi na poziomie i obsługą HDR? BARDZO. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
meave 34 Opublikowano 14 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2018 Zgadzam sie z powyższym, mnie omineło mnóstwo z poprzednich dwóch generacji (w życiu bym nie ograł The Last of Us, Re Remake, FF Zodiac Age, Evil Within czy za jakiś czas Shadow of Colossus) i nie specjalnie mi się widzi kupować kolejne 2 konsole, żeby coś sprawdzić. Jak mogę odpalić Bloodborne, Horizon czy Ds3 na jednej konsoli, a za jakiś czas i Ds1 to jestem hepi, dla niego specjalnie kupowałem xone, a teraz wszystko na jedym pudle i z głowy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 14 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2018 DkS przeszedłem kilka razy na X360, potem na PC teraz z chęcią przejdę remastera. Najbardziej ciekawi mnie multi i jeśli niczego nie spieprzą (a są z tego znani w tej kwestii) to znowu zapowiada się wiele miesięcy radosnego grania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 487 Opublikowano 14 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2018 19 minut temu, ornit napisał: Najbardziej ciekawi mnie multi i jeśli niczego nie spieprzą (a są z tego znani w tej kwestii) to znowu zapowiada się wiele miesięcy radosnego grania. Uważaj na kolumny... nigdy nie wiesz, za którą może czaić się Jerome... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 14 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2018 (edytowane) Do Dark Souls podchodziłem dwa razy. Za pierwszym razem doszedłem do świńskiego duetu, ale ich nie pokonałem, ponieważ pojawiła się okazja, żeby jeszcze nie za przysłowiową czapkę gruszek sprzedać X360. Za drugim razem doszedłem do Bliggthown, która to lokacja pokonała mnie. Jednak 10-15 (to drugie w porywach) fps-ów to było już ponad moje siły Remastera biorę jednak day one. Ciekaw jestem bardzo jak ta gra będzie wyglądać i działać w 4K +HDR... Edytowane 14 stycznia 2018 przez Czezare Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 14 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2018 Godzinę temu, Czezare napisał: Ciekaw jestem bardzo jak ta gra będzie wyglądać i działać w 4K +HDR... Wygląda przyzwoicie w 4k. Nawet w FullHD niektóre lokacje powodują opad szczeny. Screen z 4k: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 14 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2018 Port na PS4,Xone i PC robi polska firma QLOC. Nie ma się co obawiać mają doświadczenie. https://pl.wikipedia.org/wiki/QLOC Sam ogrywałem długo ich port dragons dogmy na pc i był naprawdę przyzwoity. Za to przeportowanie na switcha rzucono jakiejś chińskiej firmie no-name Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 4 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2018 Podobno From współpracuje z jakimiś specami z fextralife w celu zlikwidowania bugów. To znaczy ni mniej ni więcej tyle, że backstaby będą działały jak w DkS3 a walki z wrogim graczem nie da się nawiązać bez uprzednio wykonanego ukłonu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 294 Opublikowano 4 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2018 A jak dzialaja bs w ds3? Nie ma klatek niesmiertelnosci? Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 12 lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2018 Oho, widzę, że w polskich sklepach zaczynają pojawiać się preordery na remastera pierwszej części. Muszę złożyć zamówienie, bo nie liczę, na pojawienie się gry na półkach sklepowych w moimi mieście w dniu premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 12 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2018 W dniu 4.02.2018 o 16:27, Mejm napisał: A jak dzialaja bs w ds3? Nie ma klatek niesmiertelnosci? Są. Trójka raczej ma podobną mechanikę do jedynki, w dwójce było trochę ciężej można było rolkami uciec. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 441 Opublikowano 9 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 9 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2018 grę kupie na koksa ale amibo chyba sobie sprawię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 774 Opublikowano 9 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2018 No, exclusive preorder w gamestop. Wysylka do polszy 60$, figurka 15$ xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 9 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2018 alez bedzie brane to amiibo, aaaaaaj, mam nadzieje ze jakas dobra duszyczka ogarnie w polszy Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 441 Opublikowano 9 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2018 W ogóle to by mogli coś podkręcić i pokazać już jakieś urywki zremasterowanej gierki. A do czego służy ta figurka poza tym że można ją postawić na półce czy gdzie tam się chce? Bo czytam że odblokowuje wiadomy gest w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2018 Dodaje +2 do zaciśnięcia stulejki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 9 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2018 27 minut temu, messer88 napisał: A do czego służy ta figurka poza tym że można ją postawić na półce czy gdzie tam się chce? Bo czytam że odblokowuje wiadomy gest w grze. do tego właśnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 9 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 marca 2018 Grę wezmę na PS4 co prawda, ale ta figurka musi wpaść obowiązkowo. Mam nadzieję, że ultima ogarnie i będzie w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 10 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2018 W niektórych brytyjskich sklepach pojawiły się preordery na amibo wszędzie poza game.co.uk wyprzedane https://store.bandainamcoent.eu/uk/product/468852/dark-souls-solaire-of-astora-amiibo https://www.shopto.net/video-games/wiiu/WIIUAMI02-dark-souls-solaire-of-astora-amiibo-figure i game z ceną 19.99£ https://www.game.co.uk/en/dark-souls-solaire-of-astora-amiibo-2330660?utm_source=RakutenMarketing&utm_medium=Affiliate&utm_campaign=2447268:HOTUKDEALS&utm_content=10&utm_term=UKNetwork&ranMID=42508&ranEAID=aBCSbjOIq8Q&cm_mmc=affiliate-_-Rakuten-_-GameAffiliate-_-banner&ranSiteID=aBCSbjOIq8Q-rLHIXCyvv6XSxoRQcDUfpQ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi