Rayos 3 170 Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Jakby ktoś był ciekaw jakości wersji Switchowej, to porównanie fragmentów trailera z ostatnigo Directa do oryginału z PS3: Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Amiibo 12.99£ plus przesyłka https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B07BFRLV6X Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 835 Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 This item does not ship to Poland. Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 (edytowane) Racja This item can be delivered to UK - Mainland Edytowane 15 Marca 2018 przez kes Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Zacząłem sobie ogrywać DkS na PS3 zanim wyjdzie remaster i pytanie do wyjadaczy. W lewym górnym rogu pojawia się liczba, wywnioskowałem, że to Humanity i maleje kiedy ginę a rośnie w miarę uśmiercania wrogów. Jak optymalnie z tego korzystać i przede wszystkim jakie to ma znaczenie dla samej gry ? Co mogę zyskać a co stracić ? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 https://darksouls.wiki.fextralife.com/Humanity Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 (edytowane) Człowieczeństwo (humanity) umożliwia graczowi rozpalenie ogniska oraz przeminę w człowieka. Rozpalanie ogniska raczej nie trzeba tłumaczyć, natomiast pod postacią ludzką możesz zaatakować innych graczy, jak i przyzwać upiora. Jest ważnym elementem składowych paru przymierzy oraz wpływa na obrażenia broni chaosu. Jego ilość wpływa na ochronę przed klątwami, krwawieniem oraz zwiększa obronę fizyczną. Dzięki niemu łatwiej również odkrywasz przedmioty. Po jednej z łatek ilość zdobywanego człowieczeństwa (właściwie to możliwości jego pozyskania) znacząco wzrosły. W okolicy premiery gry było z tym bowiem krucho. A, i byłbym zapomniał. Bodaj pod postacią człowieka, jeżeli użyjesz go przy ognisku, to zwiększasz ilość łyków z buteleczki (ekstremalnie przydatna sprawa). Edytowane 27 Marca 2018 przez Sylvan Wielki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 28 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 No i zwiększa drop-rate itemków z ubitych wrogów. Optymalnie chyba jest mieć wpakowane 10, bo więcej nie robi już różnicy - jakoś tak chyba miałem, jak biegałem po kanałach, ubijając szczury dla Humanity właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Dzięki @Wredny zadbam o punkty humanity. Jestem miło zaskoczony poziomem trudności. Bloodborne -> DkS3 -> Demon’s Souls i teraz DkS1 no i jest najtrudniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Podziwiam Wasz zapał do Soulsów. Skończyłem jedynkę raz, potem Bloodborne, dwójkę zmęczyłem gdzieś tak z 40%, do trójki nawet nie chce mi się siadać. Przejadłem się tą formułą, zaczął się z tego robić tasiemiec... A tu są hardkory, które kupią remastera i będą przechodzić kolejny raz z tym samym zaangażowaniem? Chapeu bas. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Właśnie dlatego mi wskoczyło DkS1 przed inne gry żeby skończyć przed remasterem Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Ja zamierzam stworzyć kilka postaci pod różne buildy jak w oryginale (o ile nie s(pipi)ą PvP w tej edycji) więc czeka mnie długa przygoda Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Podziwiam Wasz zapał do Soulsów. Skończyłem jedynkę raz, potem Bloodborne, dwójkę zmęczyłem gdzieś tak z 40%, do trójki nawet nie chce mi się siadać. Przejadłem się tą formułą, zaczął się z tego robić tasiemiec... A tu są hardkory, które kupią remastera i będą przechodzić kolejny raz z tym samym zaangażowaniem? Chapeu bas.Malo tego kupimy kazda czesc po 2/3 razy eu us jp aby wbic 3 platynki Ds>gierkiWysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Nie wątpię, w zasadzie nawet zazdroszczę - rozumiem fenomen, mnie zmęczyła już ta formuła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Ds jest jak ulubione multi. Jeden gra 1000h w rl/bf/cod/overwatch a my ostatni typowo singlowi oldschoolowi gracze cisniemy w soulsborne. I jestem cholernie wyglodnialy bo rok czasu w tego typu gre nie gralem.Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Też uważam się za singlowca oldskula, ale inwestowanie takiej ilości czasu w jedną serię chyba mnie już przerasta. No nic, oby port okazał się godny. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Jak ja tęsknię za ta grą Włączyłbym wersję na Xa360 ale już wolę poczekać na remastera. Może nie będzie lagstabów. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Może w nowej wersji Blighttown będzie miało więcej niż 10fpsów. Chociaż wątpię ta lokacja ma taką strukturę której ten silnik nigdy nie pociągnie. Przebiegnie się. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 ja uwielbiałem blighttown. Mnie do (pipi)icy doprowadzili kiedys łucznicy w anor. Miałem rage quit trwający rok po spotkaniu z nimi Cytuj Odnośnik do komentarza
iks 80 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 @devilbot Podobno w remasterze Blighttown śmiga w 60fps bez żadnych spadków (przynajmniej na prosiaku). źródło: https://powerup-gaming.com/2018/04/03/dark-souls-remastered-changes-detailed/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 (edytowane) 23 godziny temu, devilbot napisał: Może w nowej wersji Blighttown będzie miało więcej niż 10fpsów. Chociaż wątpię ta lokacja ma taką strukturę której ten silnik nigdy nie pociągnie. Przebiegnie się. A nie poje.bało mi się Edytowane 3 Kwietnia 2018 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Kolory jakieś wyprane, ale pewnie będzie grane Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 7 minut temu, _Be_ napisał: Kolory jakieś wyprane, ale pewnie będzie grane Gra ma wsparcie hdr. Wiec co sie dziwisz. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi