zdrowywariat 373 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Nie zazdroszczę umiejętności, ale powiem Ci, że najlepszy mistrz to skromny mistrz. Myśl, że jesteś najlepszy, jeśli chcesz być, ale po cichu, żeby nikt nie słyszał... Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Opublikowano 26 kwietnia 2018 (edytowane) Ja Cie doskonale rozumiem, ale mowisz o tych honorowych ''Praise the Sun'', a ja od zawsze bylem tym ktory najezdza swiaty graczy i ich zabija - dlatego gram goscia bez honoru, zimnego morderce i zawsze chcialem zostac zapamietany jako ten zly i niedobry. A ze udawalo mi sie wynikami tak stalem sie popularny dodatkowo zachowaniem w tym negatywnym znaczeniu i mi sie to podoba. Lubie wkrecac klimat wiec czesto pisze ''lunatyczne majaki'' do goscia ktorego najechalem. Staram sie dodatkowo budowac klimat, bo to uwielbiam. Normalni doceniaja, a inni pluja jadem. Tak chcialem i tak sie stalo Przeciwnik ma czuc strach. Czuje, ze panikuja czesto, boja sie, tak jak np w filmiku nizej Edytowane 26 kwietnia 2018 przez Jerome 7 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Opublikowano 26 kwietnia 2018 No ok. Nawet wielu największych sportowców tak robi/robiło. Zatem w normalnym życiu pokaż się z tej lepszej strony. Pozdro. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Chce, ale forum nie chce, prowokujac czy minusujac (akurat minusy sa fajne wiec ok), a ja tez niepotrzebnie odpowiadam... 4 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Bo niepotrzebnie zależy Ci na racji, po co? W takiej walce zawsze będziesz sam przeciwko grupie. A są tu też tacy, którzy żywią się takimi jak Ty, dowartościowują. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Zgadza sie. To samo bylo w pvp community. Ja kontra caly swiat. Chociaz sporo ludzi w walce z redditem stanelo po mojej stronie co bylo mile. Stare community Demon's Souls (Umbasa ksbc) czyli moi najlepsi znajomi z Soulsborne zyja sobie ''z dala'' od community Darkow w zdecydowanej wiekszosci. Plus kilku z mojego klanu, ale tam jest nas juz czterech tylko. 4 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Nie rozumiem, co chcesz nam udowodnić tymi postami? Jak będziesz cierpliwy to przyjdzie czas na chwałę. „Jestem najlepszy” zostaw tym, z którymi akurat grasz, niech się boją. A skoro wybrałeś taką postawę to musisz się liczyć z krytyką. 1 Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Opublikowano 26 kwietnia 2018 ja bym mu dal cwiczyc cierpliwosc z dala od forum, zbanujcie go bo znowu tu sie robi syf, nie bedzie sie dalo normalnie pogadac o gierkach typu soulsy na forum przez niego, zaraz remaster i aids znowu wyplynie 2 Cytuj
Gość Opublikowano 26 kwietnia 2018 Opublikowano 26 kwietnia 2018 (edytowane) Od tego momentu każda odpowiedz Żurominowi będzie przekładała się na minusowanie waszych postów. Żeby nie było, że nie ostrzegałem. Edytowane 26 kwietnia 2018 przez Gość Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Opublikowano 26 kwietnia 2018 I sie licze. Gry to zabawa. Nie lubie tylko jak ktos przekracza granice wymyslonymi rzeczami i usilowaniem do(pipi) na sile. Przykladowo 4chan krytykowal mnie ostro na poczatku i moj styl gry, ale pisali to w sposob mimo, ze mocny to zrozumialy. Natomiast reddit wymyslal klamstwa i sie przejechali. To forum jest jak reddit niestety. Opis kowenantow na 4chan ''If you want to serve the queen and be a cuck then go Vileblood and say hi to DeathStalkerRai.'' I na takie cos zly oczywiscie nie jestem. Ogromna roznica. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Taikun 60 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 kwietnia 2018 Powoływanie się na forum (4chan) w którym posty znikają średnio po 2h to bardzo mocne dowody świadczące o czyimś skillu. Taka rada od przyjaciół z upadłego forum N+ minusami, plusami nic tu nie zdziałacie, warnami, ostrzeżeniami również, próbowaliśmy. Ten tutaj przedstawiciel rasy Atencjum Retardum żywi się czystą atencją i póki ona jest, to jest nieśmiertelny. Mój sam post dobija mu jakieś 150+ atencji. By pokonać tego bossa rozwiązania są dwa, totalnie olać i nie reagować aż zdechnie z głodu (ultra hard) albo zbanować (easy). Wybór należy do Was, nie ukrywam że jako bezskillowcy wybraliśmy opcję numer dwa, dlatego przyleciał do Was. Powodzenia. 11 2 2 Cytuj
Gość Opublikowano 26 kwietnia 2018 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Dlatego nie jego będę minusował, a ludzi którzy mu odpisują. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Sam Ci zaraz dam minusa za sygnature Cytuj
Taikun 60 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Opublikowano 26 kwietnia 2018 3 minuty temu, Maus napisał: Dlatego nie jego będę minusował, a ludzi którzy mu odpisują. No do Twojej sygnatury to on pewnie teraz brandzluje, ba, właśnie dostał nowy legendarny miecz +50 do ataku Cytuj
Gość Opublikowano 26 kwietnia 2018 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Sygnatura jest po to, że gdybym kiedyś go spotkał w Londynie, to żebym pamiętał co mi obiecał. :v Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Będziesz się bał..? Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Opublikowano 26 kwietnia 2018 5 minut temu, Maus napisał: Sygnatura jest po to, że gdybym kiedyś go spotkał w Londynie, to żebym pamiętał co mi obiecał. :v prepare to die 2 Cytuj
messer88 6 480 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Opublikowano 26 kwietnia 2018 zróbcie typowi jakieś getto do pisania, coś jak kukanio i temat z tv. Anita dark jak i zainteresowani dalszym dyskutowaniem z nim xD będą zadowoleni. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Opublikowano 26 kwietnia 2018 1 godzinę temu, Maus napisał: Sygnatura jest po to, że gdybym kiedyś go spotkał w Londynie, to żebym pamiętał co mi obiecał. :v no na twoim miejscu ostrożnie przechodziłbym w takim razie obok filarów xD 1 Cytuj
messer88 6 480 Opublikowano 2 maja 2018 Opublikowano 2 maja 2018 Na pss jest już network test remastera do pobrania. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 maja 2018 Opublikowano 2 maja 2018 Nope. Ale chyba nie od dziś to rusza, bo nie mogło mnie zalogować. Cytuj
messer88 6 480 Opublikowano 3 maja 2018 Opublikowano 3 maja 2018 11-12 maja dopiero będzie można testować Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi