Skocz do zawartości

Dark Souls

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,7 tys.
  • Wyświetleń 532,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Powoływanie się na forum (4chan) w którym posty znikają średnio po 2h to bardzo mocne dowody świadczące o czyimś skillu. Taka rada od przyjaciół z upadłego forum N+ minusami, plusami nic tu nie zdział

• D.B. Cooper
    D.B. Cooper

nie mogę słuchać tego płaczu, rzuć ręcznik i po temacie. 

Opublikowano

już działa

Dc6krQuXkAEt_aa.jpg:large

60 fps bardzo przyjemne dla oka

Edytowane przez ragus

Opublikowano
z tym że jak ktoś nie pobrał testu do chyba 8 maja to już nie pogra teraz
Może ktoś to potwierdzić? Jestem w pracy i nie moge sprawdzic. Kurla ale bym pogral ...

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Grałem w ten Network Test 2 godziny temu i można go dalej bez problemu pobrać z ps store.

Opublikowano

Z jednej strony szkoda mi wydawac kase na ten remaster bo mam na PC i z dsfixem niewiele wnosi, no ale z drugiej:

Opublikowano

To jest jakiś fragment gry dostępny?

Opublikowano
22 minuty temu, Masorz napisał:

Grałem w ten Network Test 2 godziny temu i można go dalej bez problemu pobrać z ps store.

Ale to dlatego, że miałeś go pobranego. Ja zapomniałem i teraz już nie ma przycisku pobierz w moim przypadku.

Opublikowano
3 minuty temu, Rozi napisał:

To jest jakiś fragment gry dostępny?

z tym dzikiem metalowym

Opublikowano

Będę grał w DS pierwszy raz, dzięki za SPOILER UKARAŁEM MAM NADZIEJE ŻE BĘDZIESZ ZGŁOSZONY

Opublikowano

Ja się nie mogę zalogować. (pipi)a. 

Opublikowano

Są lagstaby, reverse backstaby, rollstaby! :banderas:

O Jezusiu! Nie mogę się doczekać premiery! Zrobię sobie typka w zbroi tego czarnego tanka (nie pamiętam jak się nazywał) z głową "rodziny"(chyba dziecka), z hornet ringiem + Ricard's rapier lub coś w tym stylu czym można walczyć na średnim dystansie i co sensownie crituje:isee:

Opublikowano

Betonowe 60 fpsów w Lagtown - myślałem, że nigdy tego nie doczekam. 

Opublikowano

Tam dostałem upośledzenia i tak mi zostało dlatego mam nadzieję że powrot w 60 betonach trochę mnie podleczy. Czekam. Do kompletu serii na PS4 brakuje tylko Demonsów. 

Opublikowano

Czy ktoś może ogarnia czy dlc jest razem z podstawką,  bo na xkomie jest: "Dark Souls: Remastered zawiera grę podstawową oraz pakiet zawartości do pobrania Artoriasa z Otchłani (Artorias of the Abyss)."

O ile takie f4 goty jest zrozumiałe, bo dlcki wielkie, tak tu to ręce opadają, znowu kody? :( 

Opublikowano

Pewnie tylko tak przetłumaczyli bo do końca nie wiedzieli o co chodzi.