Opublikowano 11 maja 20186 l 6 minut temu, Schranz1985 napisał: To jest open? Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Si senior.
Opublikowano 11 maja 20186 l z tym że jak ktoś nie pobrał testu do chyba 8 maja to już nie pogra teraz
Opublikowano 11 maja 20186 l już działa 60 fps bardzo przyjemne dla oka Edytowane 11 maja 20186 l przez ragus
Opublikowano 11 maja 20186 l z tym że jak ktoś nie pobrał testu do chyba 8 maja to już nie pogra terazMoże ktoś to potwierdzić? Jestem w pracy i nie moge sprawdzic. Kurla ale bym pogral ...Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 11 maja 20186 l Grałem w ten Network Test 2 godziny temu i można go dalej bez problemu pobrać z ps store.
Opublikowano 11 maja 20186 l Z jednej strony szkoda mi wydawac kase na ten remaster bo mam na PC i z dsfixem niewiele wnosi, no ale z drugiej:
Opublikowano 11 maja 20186 l 22 minuty temu, Masorz napisał: Grałem w ten Network Test 2 godziny temu i można go dalej bez problemu pobrać z ps store. Ale to dlatego, że miałeś go pobranego. Ja zapomniałem i teraz już nie ma przycisku pobierz w moim przypadku.
Opublikowano 11 maja 20186 l 3 minuty temu, Rozi napisał: To jest jakiś fragment gry dostępny? z tym dzikiem metalowym
Opublikowano 11 maja 20186 l Będę grał w DS pierwszy raz, dzięki za SPOILER UKARAŁEM MAM NADZIEJE ŻE BĘDZIESZ ZGŁOSZONY
Opublikowano 12 maja 20186 l Są lagstaby, reverse backstaby, rollstaby! O Jezusiu! Nie mogę się doczekać premiery! Zrobię sobie typka w zbroi tego czarnego tanka (nie pamiętam jak się nazywał) z głową "rodziny"(chyba dziecka), z hornet ringiem + Ricard's rapier lub coś w tym stylu czym można walczyć na średnim dystansie i co sensownie crituje
Opublikowano 21 maja 20186 l Tam dostałem upośledzenia i tak mi zostało dlatego mam nadzieję że powrot w 60 betonach trochę mnie podleczy. Czekam. Do kompletu serii na PS4 brakuje tylko Demonsów.
Opublikowano 21 maja 20186 l Czy ktoś może ogarnia czy dlc jest razem z podstawką, bo na xkomie jest: "Dark Souls: Remastered zawiera grę podstawową oraz pakiet zawartości do pobrania Artoriasa z Otchłani (Artorias of the Abyss)." O ile takie f4 goty jest zrozumiałe, bo dlcki wielkie, tak tu to ręce opadają, znowu kody?
Opublikowano 23 maja 20186 l A taki nowy trailerek, ostrzegam jak ktoś nie grał bo spoileruje w (pipi) bossów.