Opublikowano 24 maja 20186 l To jest mój pierwszy kontakt z grą. Ale jutro będę napierdalał, ale rozwalę Ornsteina i Smougha. Już 87 na Metacritic, hehe.
Opublikowano 24 maja 20186 l Taa pewnie jak noob bedziesz przyzywal pomagierow xDPamietaj synek dsy pierwszy raz robi sie solo Ciekawe swoja droga czy poziomu trudnosci nie zmniejszyli np.Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 24 maja 20186 l W Darkach 1 na ps3 zabrakło mi ze 3 godziny grania do platynki, tym razem już muszę zrobić. Może nawet na trójce dokończę. Jezusie i maryjko, niech ta gra mi już przyjdzie.
Opublikowano 24 maja 20186 l W dniu 24.05.2018 o 09:11, Schranz1985 napisał(a): Ciekawe swoja droga czy poziomu trudnosci nie zmniejszyliNo oczywiście że zmniejszyli, teraz możesz przyzwać sobie aż trzech pomagierów. Powinni dołożyć trofika za ubicia każdego bossa solo
Opublikowano 24 maja 20186 l Kupiłem dzisiaj Far Cry 5 na Amazonie, ale anulowałem i zamówiłem DS Zarywałem noce przy Dark Souls 2 i 3. Nigdy nie grałem w DS1. Jaram się jak kiełbasa na grillu.
Opublikowano 24 maja 20186 l Wszystkim co zaczną zabawę z jedyneczką polecam old witch ring jako starting gift ze względu na srol
Opublikowano 24 maja 20186 l W dniu 24.05.2018 o 08:58, Rozi napisał(a): To jest mój pierwszy kontakt z grą. Ale jutro będę napierdalał, ale rozwalę Ornsteina i Smougha. Już 87 na Metacritic, hehe. Od ogniska w wiosce polecam iść w dół na kościotrupy.
Opublikowano 24 maja 20186 l Master key dobry IMO jak znasz grę. Obrączka jak ktoś lubi lore. Ewentualnie zacznij thiefem to będziesz mógł mieć dwa itemy na starcie.
Opublikowano 24 maja 20186 l fajnie się w to gra jak momentami czekasz aż spadną klatki do 15 a tutaj wszystko zapierdala, trzeba się przyzwyczaić xD
Opublikowano 24 maja 20186 l Już zdążyłem zapomnieć jak się w to gra Ale do mostu z wiadomo czym robiącym wiadomo co doszedłem bez "skuchy" więc nadal jest dobrze
Opublikowano 24 maja 20186 l To jest gra, o której się myśli w pracy. Przed chwilą skończyłem grać (dotarłem do pierwszego ogniska w Mieście), a już włączyłbym kurde i cisnął całą noc xd Zacząłem klasycznie Warriorem, ale chciałbym po raz pierwszy w serii pobawić się piromancją. Na nią nie wpływają żadne statystyki, co nie?
Opublikowano 24 maja 20186 l Przed Tobą świetna, niebezpieczna przygoda. Podoba mi się ten wolniejszy combat jedynki. I ten brak fast travelu przez połowę gry <3
Opublikowano 24 maja 20186 l Miałem nie brać, ale coraz bardziej chce znowu połazić po tym rewelacyjnym świecie. Na PC wbiłem wszystkie osiągnięcia więc tutaj przydałaby się platynka. I jak kupię, a tak będzie to ją wbiję.
Opublikowano 24 maja 20186 l Faktycznie ta część jest lepsza od dwójki? Kurde dla mnie to było 10/10 trójce też niczego nie brakowało. Moja kopia przyjdźcie w sobotę, dobrze, że nie zwlekałem z zakupem. Edytowane 24 maja 20186 l przez chris85
Opublikowano 25 maja 20186 l Robi ten remasterek, a w blighttown to ma się wrażenie że grasz w inną grę Int/Faith tutaj nie wpływa na damage pyro
Opublikowano 25 maja 20186 l W końcu da się normalnie parować na reakcję! Gram sobie w to powoli, rozkoszuję się grą, pomagam przy Pokaż ukrytą zawartość Gargulcach . Calak od lat leży na x360 więc mi się nie spieszy z zakończeniem Trochę się wystraszyłem, że ominął mnie złoty "L" bo poszedłem do celi po zabiciu w pierwszy dzwon a tam go nie było. Na szczęście siedział wiadomo gdzie i kopnąłem go w przepaść. Mało już pamiętam z tej gry. Myślę, że Pokaż ukrytą zawartość Krypty i archiwa to będzie istny hardkor
Opublikowano 25 maja 20186 l W dniu 24.05.2018 o 22:09, chris85 napisał(a): Faktycznie ta część jest lepsza od dwójki? Kurde dla mnie to było 10/10 trójce też niczego nie brakowało. Moja kopia przyjdźcie w sobotę, dobrze, że nie zwlekałem z zakupem. Jak DS2 to dycha to.nie wiem jakiej skali trzeba użyć przy "jedynce". Chociaż tu pewnie swoje robi kolejność w której zaczyna się przygode z serią.