messer88 6 426 Opublikowano 26 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 35 minut temu, Il Brutto napisał: Ja grałem BB > 3 > 2 > 1 i nawyki z BB mam tak mocne, że zawsze latam z lekka zbroja i lekkim mieczem a jak widzę na jakichś filmikach jak ludzie grają jakimis wozami z węglem w zbroi Havela i wielką, powolna kosą to aż mnie oczy bolą. tak jest jak się człowiek przyzwyczai do niskich eq load i fast rolli to nie ma już powrotu. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 26 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 (edytowane) 4 idealne parry na dark knight. Ehhh czemu nie umiem nagrywać filmików. Doszedłem do świniaka bez śmierci i zamiast iść na wieżę poszedłem w dół do lasu:D Edytowane 26 Maja 2018 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 26 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 https://mugenmonkey.com/darksouls/?b=YmFuZGl0LDQwLDgsNDAsMjQsNDAsMTEsOCwxMCwwLDMxLDUsNDMsNSwzMSwyMiwyNCwxNTMsMCwwLG5vcm1hbCxub3JtYWwsbm9ybWFsLG5vcm1hbCwwLDAsMCwwLDAsMCwwLDAsMCwwLDAsMCwwLDAsd29vZGVuLHdvb2Rlbix3b29kZW4sd29vZGVuLDEsMCwwLDAsMCwwLDAsMA== Takim buildem zamierzam grać. Tak samo jak na x360, tylko bez 26 dodatkowych leveli Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 26 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 (edytowane) blantamn ale jaja waraice ;ppppp ;dddd Edytowane 26 Maja 2018 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 26 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 ale skurczybyki podnieśli ceny soulsów na steamie, jeszcze wywali na dodatek jedyneczke goty i tylko remasterka można kupić. nieładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 426 Opublikowano 26 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 (edytowane) zapowiadali że usuwają ptd ze steama plus była zniżka chyba 50% na remastera jak ktoś miał PTD właśnie. http://mmdks.com/92zj a tak se teraz pykam pve, jutro chyba trzeba odwiedzić dodateczek Edytowane 26 Maja 2018 przez messer88 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 26 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 1 godzinę temu, Orzeszek napisał: ale skurczybyki podnieśli ceny soulsów na steamie, jeszcze wywali na dodatek jedyneczke goty i tylko remasterka można kupić. nieładnie. do ilu? ja kupiłem 2h temu za 75 ziko remasterka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 26 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Czy ten Black Knight w Darkroot Basin, który mógłby wydropić halabardę, spawnuje się jeszcze? Bo ubiłem go raz, wypadł jakiś titanite i doopa, więcej go nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 426 Opublikowano 26 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Respawnują się tylko w ostatniej lokacji, innego z bkh masz w tomb of giants. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 26 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Przypomnijcie mi proszę gdzie najszybciej zdobywa się Claymore'a? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 535 Opublikowano 27 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 W Mieście Nieumarłych na moście spotkasz majestatycznego, czerwonego Smoka, który pluje sobie żarem na pobliskie truposze (niezła miejscówka na farmę dusz, bowiem gad robi za gracza robotę). Jeżeli przebiegniesz pod nim, to przy jednych zwłokach znajdziesz ów oręż. Kilkanaście metrów dalej stoi otworem Parafia Nieumarłych i ognisko zatem będziesz bezpieczny. Miłej gry @Czezare 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 27 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 9 godzin temu, Grabek napisał: do ilu? ja kupiłem 2h temu za 75 ziko remasterka. ? ja mam za 149pln, ale nie mam podstawowych SOLSÓW. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 361 Opublikowano 27 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 ? ja mam za 149pln, ale nie mam podstawowych SOLSÓW.Dla posiadaczy PtD jest 50% zniżki. U mnie cena 75 cebulionów, PtD w bibliotece prawilnie się kisi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 27 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 no fajnie, fajnie, ale prędzej za te kase kupie konsolową wersje niż pctową, serio takie cyrki na pc? ponoć gra nie działa na słabszych kompach bo gra nie rozpoznaje ramu XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 361 Opublikowano 27 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Chyba wstrzymam się do premiery na Switcha, możliwość grania w DS na klopie to chyba jedyne, co mnie przekonuje do ponownego kupna tej gierki. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 27 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 30fps i nie wiadomo jak będzie w Blighttown Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 27 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Wczoraj w końcu zginąłem na butcherze bo zapomniałem o nim kompletnie. Cała gra cieszy te 60 fps to jednak robi robotę. Gra nigdy nie chodziła mi tak płynnie. Jedyne soulsy które tak dobrze działały to ds3 ale je ogrywalem na pc. Bloodborne, ds2 na ps3 i ds 1 na x360 to jednak była kupa w okolicy premiery. Wróciłem na koniec dnia po śmierci na butcherze do undead asylum. Pamiętam że w oryginale nie mogłem pokonać stray demona bo x360 krztusił się na walce a tutaj płynnie i szybko. Wspaniała gra stała się jeszcze lepsza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 27 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 (edytowane) Zabiłem w pierwszy dzwon. Ja nie wiem, mówią że pierwsze Soulsy w które się zagra są najtrudniejsze. Kilka lat temu grałem w jedynkę i się męczyłem, potem wpadło PS4 z Bloodborne które było dla mnie łatwe i uniki robiłem jak w monster hunterze, a dopiero dodatek dal mi w kość. Teraz gram w DS1 i znowu jest ciężko xD. Każdy boss to męczarnia. Nie wiem, chyba nie rozumiem mechaniki. BB przy tym to dla mnie bółkazmasłem.avi No ale gra sie fajnie. Jednak ta mnogość opcji robi, w BB tego nie ma. Chociaż i tak BB>wszystko Edytowane 27 Maja 2018 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Mr. Bamboo 8 Opublikowano 27 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Początki zawsze są ciężkie w Soulsach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 27 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 (edytowane) W BB nie były. Mobilność, invisible frames takie ze można jeździć bo garbach bossów no i fiolki No i większa liniowość jednak, nie oszukujmy się. Edytowane 27 Maja 2018 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Mr. Bamboo 8 Opublikowano 27 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 BB to gra też dla lamusów. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 27 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mr. Bamboo 8 Opublikowano 27 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Teraz, II KoBik II napisał: Czemu? W sensie BB jest łatwe i przyjazne dla tych, co nie umieją grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 27 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Możliwe. Za to ze świecą szukac chociaż podobnego klimatu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mr. Bamboo 8 Opublikowano 27 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Bez dwóch zdań. Klimat można kroić nożem do masła. Ale przez całą grę nie mogłem oprzeć się wrażeniu, że twórcy boją się pójść z poziomem trudności ciut dalej, jakby się powstrzymywali. To było dla mnie jedyne realne rozczarowanie tym tytułem. Myślę że to też jeden z pierwszych razów kiedy FROM poszło drogą casualowości kosztem game designu - fiołki. Zamiast znanego systemu estusów poszli z nieskończonymi fiołkami i myślę że zrobili to z powodu ułatwienia sprawy, ale ten system gryzie się z całą grą. System estusów pasuje tu bardziej niż do Dark Souls nawet. Dobrze że DLC przywróciło mi to uczucie zagrożenia i trudności. DLC to najlepsza część tej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi