mozi 1 977 Opublikowano 29 maja 2018 Opublikowano 29 maja 2018 7 godzin temu, Mejm napisał: Mam nadzieje ze pomoglem, a teraz wracam do piwnicy i juz nie czytam wiecej tych obrzydliwie lukrowanych spustow nad gra ktora na poczatku jest 9/10 a laduje pod koniec ledwo w okolicach 7/10. #teamDeS Cytuj
McDrive 3 094 Opublikowano 29 maja 2018 Autor Opublikowano 29 maja 2018 Nooo Kuuu...! Z własnej głupoty zaraziłem się klątwą. Zapomniałem, że wczoraj odblokowałem sobie przejście do ogniska przy wejściu do BT i dzisiaj drałowałem przez te wszystkie gazowniki. Yayebie. Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 29 maja 2018 Opublikowano 29 maja 2018 Ja przy pierwszym przejściu odwaliłem lepszy numer. (pipi)nąłem z liścia nie chcący trupa w kanałach i przez to nie mogłem nic od niej kupować. To jedno z 2 źródłem purging stone więc była mała lipa. Cytuj
McDrive 3 094 Opublikowano 29 maja 2018 Autor Opublikowano 29 maja 2018 39 minut temu, mozi napisał: Ja przy pierwszym przejściu odwaliłem lepszy numer. (pipi)nąłem z liścia nie chcący trupa w kanałach i przez to nie mogłem nic od niej kupować. To jedno z 2 źródłem purging stone więc była mała lipa. No ja muszę trochę pofarmić i naginam do tego gościa pod dzwonkiem po zabiciu gargulca, ma dwukrotnie taniej :p Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 29 maja 2018 Opublikowano 29 maja 2018 Kurde ten górny Darkroot Garden to też niezły gank. Rozumiem, że bez tego klucza za 20 kafli nie otworzę tych świecących drzwi? Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 29 maja 2018 Opublikowano 29 maja 2018 Którego bronią trzy fajne kociaki. Powodzenia Cytuj
Gość ragus Opublikowano 29 maja 2018 Opublikowano 29 maja 2018 No i Blightown. Nie wiem czemu ale DS1 podoba mi sie teraz bardziej niż kilka lat temu xD. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 29 maja 2018 Opublikowano 29 maja 2018 16 minut temu, KOMARZYSKO napisał: Którego bronią trzy fajne kociaki. Powodzenia Hmmm, no to je zabiłem od sztycha, ale nie poszedłem tam dalej. Ech. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 29 maja 2018 Opublikowano 29 maja 2018 A ja nareszcie miałem okazję jak Vagranty wyglądają i to od razu trafiła mi się wersja „złowieszcza”. Zarówno w swoim świecie jak i przy pomaganiu jakiemus randomowi. Swoją drogą nie miałem jeszcze sytuacji, żeby dostać invadera u siebie, a całe undead burg i później kanały biegałem jako człowieczek. Za to sam zużyłem wszystkie red orby i zanim dojdę do typa co nimi handluje, to jeszcze kupa czasu. Plan póki co wygląda tak, że ubije Quelaag i biegnę przez firelink dołączyć do leśnego covenantu swego czasu w starym DS się tam działo, a co dopiero teraz musi się tam wyprawiać Cytuj
messer88 6 464 Opublikowano 30 maja 2018 Opublikowano 30 maja 2018 Jest ruch, invejderów też w (pipi) w oolacile township Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 30 maja 2018 Opublikowano 30 maja 2018 8 godzin temu, Rozi napisał: Hmmm, no to je zabiłem od sztycha, ale nie poszedłem tam dalej. Ech. Te koty to była jedna z trudniejszych rzeczy w moim zdaniem w ds Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 30 maja 2018 Opublikowano 30 maja 2018 Wolne, głupie i łatwe do zachodzenia od tyłu. Najpierw walczyłem jeden na jeden, a potem 1 vs 2, ale i tak dałem radę. To są właśnie Soulsy - każdy ma swojego trudnego przeciwnika. Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 30 maja 2018 Opublikowano 30 maja 2018 Dla mnie najgorsze były te wahadła w sen's fortress. Ile razy spadłem to już nawet nie chce liczyć no i oczywiście znana wszystkim parka z anor londo. Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 30 maja 2018 Opublikowano 30 maja 2018 Sen's Fortress. Mój znajomy najeżdża tam graczy, ostatnia kładka z wahadłami, staje z lewej strony kładki koło jaszczura i gdy gracz wchodzi na kładkę to wali smoczym oddechem ze zbroi smoka. Efekt łatwy do przewidzenia. Troll na maxa Mnie zostało juz tylko wyzbierać piro i będzie platyna. Cudownie było wrócić do DkS. Gdyby ktoś czegoś potrzebował, to służę pomocą. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 30 maja 2018 Opublikowano 30 maja 2018 9 minut temu, KOMARZYSKO napisał: Sen's Fortress. Mój znajomy najeżdża tam graczy, ostatnia kładka z wahadłami, staje z lewej strony kładki koło jaszczura i gdy gracz wchodzi na kładkę to wali smoczym oddechem ze zbroi smoka. Efekt łatwy do przewidzenia. Troll na maxa brzmi jak jerome i jego kolumna Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 30 maja 2018 Opublikowano 30 maja 2018 To nie Żurom ale zagrywka równie szlachecka co atak zza kolumny Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 30 maja 2018 Opublikowano 30 maja 2018 Niechcący wpadłem do painted world, akurat rozmawiałem przez telefon i kolega zagadał mnie. Nie ma to jak wczoraj spędzić 2 godziny w painted world z mieczem nie ulepszonym (zapomniałem kupić zestaw naprawczy a mój miecz już był na końcówce przy wejściu tam) i bez środków na trucizne. Zabawa przednia :D Udało się wyjść ale nawet z bossem nie walczyłem tylko grzecznie wyszedłem. Jak zawsze kłopot miałem z (pipi)onymi kołowrotkami. Teraz łucznicy w anor :) Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 30 maja 2018 Opublikowano 30 maja 2018 Tarcza Czarnego Rycerza jest jedną z lepszych? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 30 maja 2018 Opublikowano 30 maja 2018 Cytat Teraz łucznicy w anor e tam, roll do przodu i w sumie cała filozofia Cytuj
messer88 6 464 Opublikowano 30 maja 2018 Opublikowano 30 maja 2018 Godzinę temu, Rozi napisał: Tarcza Czarnego Rycerza jest jedną z lepszych? Zależy do czego, na gwyna się przyda. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 30 maja 2018 Opublikowano 30 maja 2018 przydaje się też na szkielety z kołem. Znaczy jak nie chce ci się rolować bierzesz tarcze ma duże stability i czekasz aż skończy się kręcić :D Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 30 maja 2018 Opublikowano 30 maja 2018 Jedną z najlepszych tarcz jest na pewno tarcza z szybszą regeneracją staminy - grass crest shield. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 30 maja 2018 Opublikowano 30 maja 2018 Ale nie pochłania całego uderzenia, tylko w 95%. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi