KOMARZYSKO 373 Opublikowano 15 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Cofnąć ulepszenie możesz ale użytych kamieni nie odzyskasz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 15 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 4 godziny temu, KOMARZYSKO napisał: Cofnąć ulepszenie możesz ale użytych kamieni nie odzyskasz. Rozumiem, coś tam popatrzę przed ostatnią walką. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Czy jest jeszcze trzecia postać u której mogę ulepszyć butelkę estusa? Ta z Anal Rondo i Firelink nie żyją. Nie pytajcie dlaczego xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Siostra Quelaag zdaje się, ta od Chaos Servant. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Tak, ta przy ognisku przed ruinami. Tę w Firelink Shrine możesz wskrzesić atakując jego świat za pomocą Black Eye Orb w tej wielkej sali w Anor Londo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 19 minut temu, Rozi napisał: Tak, ta przy ognisku przed ruinami. Tę w Firelink Shrine możesz wskrzesić atakując jego świat za pomocą Black Eye Orb w tej wielkej sali w Anor Londo. Tak zrobiłem, tylko myślałem, że to ucho ją wskrzesza, więc duszę dałem tej strażnicce w AL. Po czym ja zabiłem, żeby zabrać jej duszę. Taka historia Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 16 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 10 minut temu, chris85 napisał: Tak zrobiłem, tylko myślałem, że to ucho ją wskrzesza, więc duszę dałem tej strażnicce w AL. Po czym ja zabiłem, żeby zabrać jej duszę. Taka historia Zaraz zgniję Jaki masz teraz poziom estusa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 14 minut temu, McDrive napisał: Zaraz zgniję Jaki masz teraz poziom estusa? +2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Mam problem z farmieniem suvenirow dla darkmoon covenanta.Mam założony ring, uzywam tez blue orba i nic, kompletne 0!Searching world of guilty i albo cancel albo szuka i nie znajduje nic.Koncze ng+ mam 117lev.Macie jakas dobrą miejscówkę?Wiedzialem ze bedzie z tym problem, pewnie o wiele latwiej znaleźć kogos na ng na 60lev Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 16 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Godzinę temu, chris85 napisał: +2 Bez zabijania mógłbyś mieć +4 Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Mam problem z farmieniem suvenirow dla darkmoon covenanta.Mam założony ring, uzywam tez blue orba i nic, kompletne 0!Searching world of guilty i albo cancel albo szuka i nie znajduje nic.Koncze ng+ mam 117lev.Macie jakas dobrą miejscówkę?Ja to farmilem na harpiach w Ariamis. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 No ja tez tak robie, na ps3 tez tak robilem jprdl.Ale to lipa jest bo jednak po to sa te covenanty zeby je w multi wbijac Chetnie bym cis powalczyl, o wiele ciekawiej niz mozolna farma.Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Masz racje, ale zdobywać je przez sieć, to koszmar (choć w DkS III było jeszcze gorzej). Pozostaje założyć pierścień, biec na wieże, ubić latające tałatajstwo (czasami dwa przedmioty wypadają), użyć kości i .... powtórzyć kilka(naście) razy. Pamiętaj by wskaźnik człowieczeństwa wynosił dziesięć. Powodzenia Co do Kalameeta mnie walka z nim nie przysporzyła kłopotu, ale już odcięcie ogona .... najcięższe w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 (edytowane) Dziś biorę się za DLC, na NG+ bo na NG zwyczajnie zapomniałem o nim . Generalnie mam juz prostą drogę do platyny, na NG++ muszę tylko dołączyć do darkwraith cov i wbić jeden level, no i zostaną same świecidełka jak ringi i unikalne bronie. Przez ostatnie 3 dni wyrobiłem chyba z 20h .... trochę już czuję zmęczenie DSem, NG+ momentami daje w kość, może to zbyt duża pewność siebie, może za szybko chciałem EDIT aaa i jeszcze sun covenant został... Edytowane 17 Lipca 2018 przez Schranz1985 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Które z wielkich mieczy jest jeszcze godny polecenia oprócz Claymore? Wydaje się spoko ten Black Knight Great Sword, ale nikt mi go nie upuscil po walce, mam za to zwykły Black Night Sword ale nie wiem czy warto w niego inwestować. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Zwykły BKS jak najbardziej, zweihander 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 618 Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 (edytowane) Murakumo jest niezly. BK miecz albo halabarde bedziesz mial do wydropienia pod koniec gry na 100% bo beda respiace sie BK. A i jeszcze Gravelord Sword jest bardzo dobry na poaczatek zwlasza bo ma slabe skalowanie ale spokojnie da sie nim grac do konca. Edytowane 17 Lipca 2018 przez Il Brutto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 (edytowane) Właśnie czytałem na wiki, że będą w lokacji pod sam koniec gry. Jednak lepiej gra mi się Claymore niż BKS. Muszę potestować jakieś inne zabawki. Edytowane 17 Lipca 2018 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Cala ng i ng+ przeszedlem bks dla mnie najlepsza bron w grze, zwłaszcza trzymany 2h.Teraz bawie sie claymore+15 bo mozna enchantowac sunlight/darkmoon blade i ma ponad 700 ataku na jakas minute.Mecze sie obecnie z astoriasem na ng+ Nie spoczne dopóki solo go nie zrobie.Boli bardzo brak respec, mam 130lev a z 30pkt psu w dupe przy obecnym buildzie.Astorias jak sie zenchantuje(chyba dark?)to ma mnie na 2 hity a na(pipi)ia jakby staminy nie mial.Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 256 Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Te jego animacje buffu mozesz przerwac zadajac mu duze obrazenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 17 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 W DLC na ng najgorszy był dla mnie Kalameet. Manus był przewidywalny, wystarczyło trzymać go na dystans i bić po łapie. Uważać tylko musiałem na te jego ataki duszkami. Trochę się nim rozczarowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Padł, przeprosiłem sie z black knight halberd na ta walke bo caly czas braklo zasiegu.Chcialem nagrac ta walke share play to mi ostatnie 6sec nagralo, lol.No to jutro jedziemy dalej.Lipny ten build mam, do kilku broni i tarcz brakuje mi str, tak samo faith troche malo i GLS maly dmg robi wiec z dystansu lipa.Serio nie wiem w czym problem bylo dodac respec, pogral bym pvp ale nie taka drewniana postacią....No i nie chce juz wyzej niz 130lev wchodzic.Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Jak chcesz się pobawić pvp to zrób nową postać koło 50-60 i jazda. btw to w co Ty pakowałeś że przy 130 brakuje Ci pkt do jakiejś broni? Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Nie no rewelacja juz lece przechodze gre od 0 robie covenanty zbieram embery/unikalne eq/dusze zeby sobie kilka h pograc pvp.Dla mnie brak respec to duzy minus, uwielbialem kombinowac z buildami w ds2 na endgame.Tutaj nic juz nie zrobie, nawet havels shield nie założę bo 40str tylko mam, a bardzo brzydalaby mi sie na Manusa. Typ na ng+ potrafi mnie zdjac na hita majac max stamine i black knight shield+5 ....Walka wqrwiajaca, wzorzec ruchowy ma prosty ale black knight halberd+5 zadaje mu smieszny dmg co sprawia ze walka trwa wiecznosc.Patrzylem na yt to na ng nie stanowi wyzwania, na ng+ ma ponad 2x tyle hp i uderza o wiele mocniej/przelamuje tarcze.Chyba czas odpoczac na chwile od ds.Jak sie wnerwie to dobije platyne tylko a dlc zrobie od 0 na ng.Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 #123 platyna. Chwalmy Słońce Pozdrawiam Olbrzymiego Kowala z Anor Londo (łuczników na gzymsach niekoniecznie ), a także ekipę z Kaplicy Firelink. Wahadła z Fortecy Sena, oraz Łoże Chaosu pozdrowień nie otrzymają.... Znakomita gra. Wybornie się bawiłem. Zatem raz jeszcze.... 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi