japco 275 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 (edytowane) Nigdy wcześniej nie grałem w DLC. Jest całkiem spoko, choć po zachwytach jakie wyczytałem, spodziewałem się czegoś większego. Artorias łatwy, Manus już mniej. Najbardziej wkurwiającym bossem w tej grze jest Priscilla. Edytowane 26 Sierpnia 2018 przez japco Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Łot?! Chciałeś chyba napisać 'najłatwiejszym'. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 618 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Pewnie zalezy kiedy do niej pojdziesz. Podejrzewam ze zdecydowana wiekszosc trafia do niej, tak jak ja, pod koniec gry gdy czyta poradnik zeby sie dowiedziec czy cos pominal. No i faktycznie byla latwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 irytujaca bym powiedzial, ale dosc gladko padla. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 256 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 On chyba pisal ironicznie bo ten boss nie dostarczyl mu zadnego wyzwania (bo nie atakuje gracza). Ale skro Artorias latwy to juz sam nie wiem o co mu chodzilo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 priscilla atakuje, chyba, ze bylem naje.bany i zle pamietam. Cytuj Odnośnik do komentarza
japco 275 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 (edytowane) No atakuje jak ją wkurzysz. Ja tego nie rozumiem, przeszedłem tę grę parę razy ileś lat temu i pamiętam że zawsze była mega łatwa. Teraz ni hui nie mogę szmaty rozwalić, z tego co pamiętam wystarczyło ją klepnąć ze 2 razy i się pojawiała, teraz jest cały czas niewidzialna i bleed mnie wykańcza. Artorias i O&S padli za pierwszym razem, a tutaj dostaję solidny łomot. Nawet nie mogę się wywarpować z tego zadupia coby kupić pierścień na bleed. Mam 82 lvl XD. Edytowane 27 Sierpnia 2018 przez japco Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Chyba na 4 hity mi poszła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 256 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Jak ktos pisze "OS/artorias/gwen/manus/kalamet padl za pierwszym razem" to powinien koniecznie dopisywac, ile juz razy gre ukonczyl. Cytuj Odnośnik do komentarza
japco 275 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Napisałem dwa zdania wcześniej, nieprawdaż? Dobra, padła. Wystarczyło zmienić taktykę na stanie w miejscu i machanie mieczem na pałę. W sumie ciekawe że okazała się być dla mnie najtrudniejszym bossem w tym przejściu. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 No ja sie z Artoriasem i O&S męczyłem strasznie, kalamet padł od razu (sam byłem w szoku) a Manus był trudny ale nie jakoś specjalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 8 godzin temu, Mejm napisał: Jak ktos pisze "OS/artorias/gwen/manus/kalamet padl za pierwszym razem" to powinien koniecznie dopisywac, ile juz razy gre ukonczyl. gralem raz i wszyscy padli za pierwszym, poza manusem z ktorym spedzilem prawie caly dzien. ale nie ukrywam, ze przy OS mialem solaira. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 (edytowane) 9 godzin temu, Mejm napisał: Jak ktos pisze "OS/artorias/gwen/manus/kalamet padl za pierwszym razem" to powinien koniecznie dopisywac, ile juz razy gre ukonczyl. Ja Gwena i Manusa ubiłem za pierwszym przechodzeniem bez żadnego problemu. Za to z wilkiem i kilkoma innymi miałem problemy. Czasem tak jest, trochę szczęścia i o. Chociaż Gwen dla mnie był prosty ale przy Manusie miałem sporo szczęścia i dopakowaną postać. Edytowane 28 Sierpnia 2018 przez Ukukuki Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zapomnialem o sifie przez którego zdemolowalem pokój w akademiku xd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 23 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 (edytowane) Skończone. Gwyn padł za kilkadziesiąt którymś razem Zdecydowanie trudniejszy od słynnego super duetu. Najgorsze w walce z nim jest przebiegnięcie od wazonu do areny walki. Próbowałem taktyki agresja + orbitowanie. Padałem po kilku sekundach, bo czasem za późno wciskałem rolkę. Zmieniłem na kamień i brakło czasem cierpliwości toteż mnie trafiał gdy atakowałem. W końcu przeszedłem na całkowitą agresję bez rolek wokół, tylko przewrót w jego stronę i atak i zadziałało. Na klikacza na pewno nie kupię, bo uważam, że joy cony do tej gry się nie nadają, a rozwalić konsoli w autobusie nie mam zamiaru. Edytowane 23 Września 2018 przez McDrive Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 256 Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Bieganie slalomem do areny z bossem? Esencja solsow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 To jest zaskakujące jak każdy na swój sposob odbiera bossa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 no to dla mnie najfajniejsza rzecz w serii chyba. ktos pada za 1 razem a potem czytasz, ze gosc jest masakrycznie trudny. potem z innym sie meczysz a jego nazwa nie pada w temacie ani razu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 No a najlepsze jest to ze nawet jak ktos pada za 1 razem w ng to na ng+ może tobą powycierac podłogę Ja tak mialem np z 4 królami, na ng walczylem lekko 1v1 a na ng+ nagle 2v1 lub nawet 3v1 sie robilo i nie wiadomo skąd hity zbieralem .Tak mi sie troche smutno zrobiło, bo czytalem ze soulsow wiecej nie bedzie, a i remasterowac nie ma co za bardzo.Oczywiscie został demon's souls i to tyle.Ale jak sobie pomysle ze za 5 czy 10lat oglosza remake'a w 8k czy cos, kierwa nie jestem za odsmażaniem kotletów ale pierwszy stanę w kolejce.Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Rzecz w tym, że formuła Soulsów jakkolwiek by ona genialna nie była (w istocie jest genialna) powoli się wyczerpuje, tak jak np za parę lat wyschnie źródełko o nazwie Battle Royale. Jeszcze parę zapowiedzianych gier z niej skorzysta jak np The Surge 2 i szlus... Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Ludzie nadal grają w szachy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 jezeli seria trzymalaby poziom to chetnie bym ds4 lub bloodborna 2 wciagnal. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Nie wyczerpuje się bo inne studia tego tak dobrze nie czują jak twórcy. Już pomijam samą mechanikę ale klimat też jest ważny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Wyczerpanie się formuły Souls XD To jest jedyna seria, w jaką mogę grać non stop. Żadne gry w życiu mnie tak nie satysfakcjonowały (oprócz tych rockstarowych). Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 to tak jakby sandboxy sie mialy wyczerpac. a tu taki spiderman czy red dead na horyzoncie. jesli gierki beda dobre to niech wychodza do naszej smierci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi