MEVEK 3 618 Opublikowano 2 sierpnia Opublikowano 2 sierpnia To lecimy po platyne P.S To co sobie odlozylem w skrzyni przejdzie do ng+ ? Wlozylem tam dusze abym gdzies nie posial, sprzedal. Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 2 sierpnia Opublikowano 2 sierpnia Meczaca platyna tak samo jak w demons souls, olałem. Mam tylko w Bloodborne, DS3 i Eldenie bożym, tam dali ludzkie calaki. Cytuj
Szermac 2 856 Opublikowano 2 sierpnia Opublikowano 2 sierpnia Też olałem, u mnie tylko Elden, Sekiro i Bb, nigdy mi się nie chciało zbierać pierścionków i wszystkich czarów. Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 2 sierpnia Opublikowano 2 sierpnia ile godzin grindu w Sekiro? Ja bym chciał w Demonkach se skończyć ale z ps+ to niech spadają. Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 2 sierpnia Opublikowano 2 sierpnia Ja mam calaka w Demons OG, Demons Remake, DS OG, DS II SOF, BB i ER. Nie chciało mi się robić platyn w DS Remaster, DS 2, DS 2 SOF na PC granego po latach tylko na przejście przenośne, DS3 (za dużo tych pierścionków) i Sekiro. Zdecydowanie najbardziej czasochłonna dla mnie była ta w Bloodborne patrząc na czas, ale to w zasadzie dlatego, że tak pokochałem ten tytuł (nawet lochy kielicha:)), że po prostu grałem godzinami xD. Najprzyjemniejsza BB i ER na równi. Cytuj
Szermac 2 856 Opublikowano 2 sierpnia Opublikowano 2 sierpnia 16 minut temu, messer88 napisał(a): ile godzin grindu w Sekiro? Ja bym chciał w Demonkach se skończyć ale z ps+ to niech spadają. No trochę było, w sensie gdzieś sobie od NG+2 po wszystkich zdobytych zakończeniach, przebiegałem giere do NG+5 i potem i tak jeszcze kilka godzin grindu skill pointów na jednej miejscówce, podczas słuchania jakiegoś Audiobooka xD Zjebałem bo gdzieś z 25 skill pointów wywaliłem wcześniej na wzmocnienie siły, tak to by mi pykło o wiele szybciej chyba. Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 2 sierpnia Opublikowano 2 sierpnia Nie widze nic tutaj trudnego, specjalnie wyrozniajacego sie w serii w drodze do platyny. Covenanty sa, specjalne dusze sa, moge ze specjalnymi bronmi i kamieniami przesadzili ale moze cos sie da zaradzic. Nie wiem co was tak zniechecilo? Ja mam w BB, Sekiro, Eldenie, DS remake, DS3. Nie ma przebacz. Pociag juz sie rozpedzil 1 Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 2 sierpnia Opublikowano 2 sierpnia Normalna platyna jak w kazdych soulsach czyli zbierz wszystko. I jak zawsze trzeba isc na ng+. Mi sie pomylily widly z DLC z trojzebem wiec musialem robic ng++ do Archiwow I troche farmy bedzie medalionow slonca w Lost Isalith dla ktoregos covenantu. Chyba ze grasz online to mozesz je tez wyfarmic chyba za pomoc w ubiciu bossow jesli akurat w tym covenancie jestes. Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 2 sierpnia Opublikowano 2 sierpnia Mam 3 konsole na jamie wiec cyfra zrobi swoje Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 2 sierpnia Opublikowano 2 sierpnia Miałem zrobić tylko przymiarkę ale jak sie okazało ze big boss padł prawie za pierwszym razem to poszedłem w ng+. Co tu pisać.. gdzieś juz widziałem te ataki i ta chwytającą mnie Sorry stary ale miałem przewagę liczebna klatkarzu Świetnie sie bawię. Niestety platyny nie będzie na weekend bo żonka juz mi zaplanowała cały weekend Mała przerwa na dobre mi wyjdzie. Pozdrawiam Cytuj
Homelander 2 225 Opublikowano 8 sierpnia Opublikowano 8 sierpnia Naszła mnie ochota na powrót do Eldena, ale, że nie mam na decku, a mam DS na Switchu to niech będzie. Jaką najlepiej postać stworzyć, żeby przyjemnie się grało? Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 8 sierpnia Opublikowano 8 sierpnia Mi się zawsze piromantą przyjemnie grało. Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 8 sierpnia Opublikowano 8 sierpnia Ja wybralem rycerza albo cos podobnego co mialo wysoka zrecznosc a jako bonus wzialem pierscien na dodatkowe 10% zycka. Polecali mi tutaj brac master key otwierajacy przejscia i wiekszosc furtek ale sie powstrzymalem. Lepiej jest jak sie dokladnie eksploruje. Takze ja juz powoli koncze. Zaraz bede podchodzil do ng++ i wbijam ostatnie dzbany zwiazane z bronmi za dusze bogow Swietnie sie bawie. Pozdrawiam.. 1 Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 11 sierpnia Opublikowano 11 sierpnia Mega szczęśliwy. Chwile temu wpadła także zaraz ze spokojem juz zabieram sie za DLC. Mega świetny tytuł a to przecież jest pierwsza cześć FS zaorało mnie koncepcja świata Lecę po więcej 1 Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 11 sierpnia Opublikowano 11 sierpnia 5 minut temu, MEVEK napisał(a): Mega świetny tytuł a to przecież jest pierwsza cześć Czekam na opinie o ds2 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 11 sierpnia Opublikowano 11 sierpnia 12 minut temu, MEVEK napisał(a): Mega szczęśliwy. Chwile temu wpadła także zaraz ze spokojem juz zabieram sie za DLC. Mega świetny tytuł a to przecież jest pierwsza cześć FS zaorało mnie koncepcja świata Lecę po więcej Dawaj od razu DS2, zapomniany klasyk. 2 1 Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 11 sierpnia Opublikowano 11 sierpnia Czekaj, czekaj.. 100h za mna i jeszcze troche na dlc zejdzie. Moze na Święta Bożonarodzeniowe 2025 co? 1 Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 11 sierpnia Opublikowano 11 sierpnia 11 minut temu, MEVEK napisał(a): Czekaj, czekaj.. 100h za mna i jeszcze troche na dlc zejdzie. Moze na Święta Bożonarodzeniowe 2025 co? to nie elden ring, dlc jest na dwa posiedzienia, 4 bossow i po zabawie. 1 Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia Jak ktos jest chetny na platyne to widze ze pojawil sie jakis glich na itemy, wiec mozna szybko wbic te nudne przymierza klonujac itemy algorytm yt mi dzis podrzucil filmik. Troche pozno Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi