Opublikowano 30 marca 201411 l Też mi się nie udało nikogo na arenie do walki znaleźć, obsrani byli chyba ;<
Opublikowano 30 marca 201411 l Jeżeli mówicie o arenie w lokacji dlc zaraz za Artoriasem to zapomnijcie - większość graczy ją olewała bo za zwycięstwo nic się nie dostawało (ani dusz ani humanity), a pvp odbywało się parę kroków dalej u wejścia do Oolacile Township.
Opublikowano 30 marca 201411 l Eh, mialem problem z Cursem, ale udalo mi sie znalezc merchanta, ktory sprzedaje purification stone. Podczas walki z smokiem w kanalach odcialem ogon, w miedzyczasie bron mi sie mocno stepila i dostalem ostrzezenie. Wnerwilem sie, ale atakowalem innym mieczem i zjechalem do 1/4 hp. Nadal wowczas mialem curse, wiec jeden blad, uderzyl mnie i dead ;/ Potem polazilem troche, pofarmilem dusze, kupilem tego stonea. Wrocilem do Asylum zmierzyc sie z drugim bossem, jednak po 5 probach zwatpilem. Wrocilem do kanalow i bez problemu trzaskalem bestie ulepszonym mieczem. Zostalo doslownie 2 hity i bylby dead, kiedy babcia wchodzi do pokoju, ZASLANIA TV i drze sie na mnie czemu sie nie spakowalem jeszcze do Krakowa. Jako ze zaslonila tv, to bestia bez problemu mnie uderzyla, a babcia niewzruszona jakby specjalnie stala... zanim zdarzylem cokolwiek zrobic, umarlem :< pieprze to, pakuje sie do krk Aaaa, no i gra jest genialna Edytowane 30 marca 201411 l przez Rayos
Opublikowano 30 marca 201411 l Ma ktoś w okolicach 112 sl ochotę na trochę jolly cooperation albo pvp (np. na tej arenie z dlc)? Edytowane 30 marca 201411 l przez mate5
Opublikowano 30 marca 201411 l Zostało mi bed of chaos plus gwyn w sumie tylko i DLC, więc może przy trzecim runie coś się powalczy w coopie, chociaż nie widzę za bardzo jak by to miało działać
Opublikowano 30 marca 201411 l Przede wszystkim chcialbym z kims pozwiedzac tomb of giants, obojetnie czy jako host czy phantom. To jedyna lokacja, ktora przebieglem. Latalem cala gre z niewielkim poise (ok 25) zeby zachowac fast rolle, do walki z artoriasem zalozylem black iron set i chyba go bede czesciej uzywal.
Opublikowano 30 marca 201411 l No to jestem w Andor Londo. Piękny widok z mostu, nie powiem. W Sen's Fortress trochę się napociłem, zobaczymy, co nowa miejscówka ma mi do zaoferowania.
Opublikowano 30 marca 201411 l Przede wszystkim bossa @mate5 tomb of the giants nie przechodziłem jeszcze jak coś, lvl 128 zdaje się, więc w zasięgu. Z tym, że w tym tygodniu mam zmiany 15-23 więc najwcześniej piątek pewnie. Ja sobie będę biegał w seciku Artoriasa teraz, elegancko wygląda <3
Opublikowano 30 marca 201411 l Przede wszystkim bossa @mate5 tomb of the giants nie przechodziłem jeszcze jak coś, lvl 128 zdaje się, więc w zasięgu. Z tym, że w tym tygodniu mam zmiany 15-23 więc najwcześniej piątek pewnie. Pewnie dobiję te 10 leveli do piątku i pochodzimy po tej lokacji. Głównie chciałbym sprawdzić tę miejscówkę niedaleko pierwszego ogniska, taki jakby bunker z łucznikami na górze i bandą szkieletów na dole. Edytowane 30 marca 201411 l przez mate5
Opublikowano 30 marca 201411 l też jakby co tomb of giants nie robiłem, wiec jakby co, to wiecie co jakby co ;]
Opublikowano 30 marca 201411 l a i jak coś, to manus też nie rozje.bany więc ustawka na arenie/oolacile town również w grę wchodzi
Opublikowano 30 marca 201411 l Na levelowym kalkulatorze w sieci pokazało mi, że mogą mnie wzywać przez white soapstone gracze do 133 levelu więc nawet nie muszę specjalnie podlevelować, żeby z wami grać. No chyba, że Figaro masz więcej. BTW świetne są te gadające kulki:D
Opublikowano 2 kwietnia 201411 l Wow, zostałem wezwany do coopa w oolacile dzisiaj i walczyłem z manusem. Ja, host, drugi phantom i do tego sif Czułem się jak w Monster Hunter.
Opublikowano 2 kwietnia 201411 l Dayum, jednak dopiero w tych godzinach zaczyna się życie w oolacile township Jest w czym wybierać jeżeli o przeciwników chodzi okazuje się, że jednak jestem słaby ['] http://steamcommunity.com/id/waltersobch4k jak coś to dodawać i godzinach nocnych na napier.dalanie można się umówić
Opublikowano 3 kwietnia 201411 l Aa to ty na pc grasz :confused: CO, JA JUŻ CI NIE STARCZĘ? albo starczam. Edytowane 3 kwietnia 201411 l przez Figaro
Opublikowano 3 kwietnia 201411 l To co Figaro, rozwalimy tomb of giants dzisiaj? Mam Divine Halberd +5 na Nito :> Pomogłem dzisiaj jakiemuś typowi pokonać Kalameeta (pomogłem to w zasadzie złe słowo, bo koleś ANI RAZU nie walnął bossa tylko latał po mapie i mnie leczył), a w swoim świecie kalameeta za nic nie mogę pokonać, no nie dam rady kiedy cała uwaga smoka jest skierowana na zjechanie mnie tym czarnym czymś. Edytowane 3 kwietnia 201411 l przez mate5
Opublikowano 3 kwietnia 201411 l nie wiem czy bede miał czas, ale jeśli tak, to ok. powiedz mi, jak gramy w coopie, to nie moge uzywac ogniska?
Opublikowano 3 kwietnia 201411 l Nie możesz, pokazałem Ci tylko to ognisko jeślibyś go nie znał. No i phantom nie może używać estusa.
Opublikowano 4 kwietnia 201410 l czy cale blightown bedzie takie trudne jak poczatek? o.O tzn nie jest trudno, ale postacie sa dosc... mocne