Skocz do zawartości

Dark Souls

McDrive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Da rade zrobic calaka w demons i dark souls bez online?

Da. Czeka Cię troszkę ku.rew i .ch.ujów, ale powinieneś dać radę jeśli zewrzesz poślady.

Edytowane przez Yap
Opublikowano

Popieprzyło mi się cos z tym Darkmoon Blade, zapomniałem, że miracle dostajemy za darmo, buffa do niego musimy tylko nabić. Zaliczysz wszystko offline bez żadnego problemu.

Opublikowano

Tak ogolnie ktokolwiek pyka w DaS na PC, koniecznie odblokujcie sobie porty na routerach (jesli macie)

Ja tak zrobilem i robie inwazje jak WSCIEKLY, a wiadomosc "Invasion failed" to rzadkosc, i tak samo jest z przyzywaniem mnie.

Opublikowano

Jeszcze w kwestii pytania o Demon's Souls - grajac online praktycznie nie masz szans wbic platyny, ze wzgledu na to, ze nie masz kontroli nad World Tendency. A wracajac do Dark, nadal sobie siedze w Anor Londo, jestem juz przy bossie, ale mecze sie aktualnie z 

zabojca firekeepera w firelink

Opublikowano (edytowane)

huh, faktycznie, ale to troche lamerskie bylo :P

EDIT

noooo, w koncu umarlem dosc szybko przy jakims bossie, finnaly, a challenge!

EDIT 2

NIECIERPIE UMIERAC PRZEZ (pipi)ANA KAMERE

EDIT 3

KUUU*WAAAAA JEDEN HIT ZOSTAAAAAAAL

EDIT 4

JEEEEEEST! zabilem! juz widze, ze w NG+ nie bede lubil tej walki. Domyslam sie, ze jak sie zabije najpierw mniejszego, to sie dostaje jego dusze, a nie duzego? wiec uroczo bedzie na NG+...

EDIT 5

Woo hoo, warp <3

EDIT 6

dlaczego szkielety nie umieraja ;_; 

EDIT 7

Juz wiem, i teraz, skoro mam mozliwosc warpa, to POFARMIE :) 

Edytowane przez Rayos
Opublikowano

Jak sie zabije jednego to drugi dostaje dopalacz. Podobno jak sie zabije najpierw grubego to mały jest znacznie wiekszym problemem niż duży po zabiciu malego

Opublikowano (edytowane)

fajnie, czyli sobie utrudnilem robote na NG+ :sorcerer: Poza tym, smiesznie mimo wszystko mowic easy mode majac na mysli Dark Souls ;) 

Edytowane przez Rayos
Opublikowano (edytowane)

kurna moim dex buildem - kosynierem tak dowaliłem z farmieniem że nie zdążyłem jeszcze zabić gargulców a mam 15 humanity w sobie i dodatkowo 44 w plecaku xD

tyle że strach sie gdzieś ruszyć bo nie chce prze(pipi)ać 15 humanity na jakimś głupim zgonie

Edytowane przez Yano
Opublikowano

Rayos a teraz wsluchaj sie muzyke ktora leci podczas walki z pinwheelem i zacznij plakac.

Opublikowano (edytowane)

posluchalem, nie plakalem, choc utwor w gruncie rzeczy jest creepy ("I'm sorry, I'm sorry), ale poczytalem backstory dotyczacy pinwheela i smutlem :(

Edytowane przez Rayos
Opublikowano (edytowane)

to oficjalny art? w lore utworzonym przez ludzi doczytalem tylko ze ich dusze sa scalone, a nie, ze jeden siedzi an drugim, to komiczne

Edytowane przez Rayos