Rayos 3 170 Opublikowano 16 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2014 (edytowane) Wiem, ale stwierdzilem ze ludzie dadza rade ja znalezc po obejrzeniu parta 1 A ja odblokowalem sobie "60" FPS DSFixem (tak naprawde to 45, dla bezpieczenstwa, bo jak odblokowalem 60, to wypadlem poza mape -_- (detekcja kolizji czasem nie dziala przy 60)). zabilem bez problemu Gaping Dragona i wszedlem do blighttown i poki co wszystko chodzi naprawde ladnie, w kanalach to az za szybko, nienaturalnie tak grac w Dark Soulsa powyzej 20 fpsow Zobaczymy jutro (bo dzis mi sie juz nie chce) jak bedzie w dalszej czesci blightowna... EDIT Blightown chodzi znosnie, duzo lepiej niz na PS3, ale do cholery, czy inwazje na pc nie "patrza" na soul level? nawiedzil mnie jakis uber koles, z pewnoscia nie w okolicach 30 soul levela na ktorym ja bylem i mnie zajechal niedaleko drugiego bonfire'a w blighttownie ;/ Edytowane 17 maja 2014 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
erix 303 Opublikowano 17 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2014 (edytowane) Jestem w Sen's Fortress. Wrocilem sie jednak ubic Sifa, poniewaz w Sen's mocny wpi.erdol. Mam 30h. Zrobiłem chociaz polowe gry ? I teraz dwa pytanka. 1. Da radę ubić giganta co podniosl brame do sen's fortress bo boje sie nawet podchodzic do niego. 2. Gdzie mozna zdobyc rekawiczke do pyromancy ? Cos przegapilem ? Juz kawalek gry zrobiony w koncu, mam jedynie staff do magii. BTW W tablicy korkowej trafilem na gifa ktory opisuja lwia czesc mojej przygody Edytowane 18 maja 2014 przez erix Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 18 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2014 Ad 1. Gigant jest prosciutki Ad 2. rekawiczke do pyromancy dostajesz od pyromancera, ktorego ratowales z the Depths (ten koles co byl w "dzbanie" uwieziony), jak z nim pogadales w Firelink Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 18 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2014 (edytowane) Inwazje patrzą na soul level - nie zostaniesz najechany przez kolesia z levelem wyższym niż twój +10+10%. W okolicach SL30 można zrobić bardzo solidnego twinka, więc musiałeś po prostu na kogoś takiego trafić. http://mmdks.com/662f i możesz invejdować i mordować na strzała praktycznie każdego kto dopiero co pojawił się w Undead Burgu/Parish. Edytowane 18 maja 2014 przez Qjon Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 19 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2014 kurde magiem zdechlem 2 razy chcąc spaść do vamosa, i zstracilem 11 humanity... ble. jutro kupuje DS2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 20 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2014 Nie irytuj mnie Yano, masz siasc na (pipi)e jak bozia przykazala i do (pipi) nedzy skonczyc jedna gre zanim zaczniesz druga jej czesc >.< 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 455 Opublikowano 20 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2014 Tak jest, popieram kolegę powyżej - trzeba jechać po bożemu i każdą część ukończyć a nie skakać z kwiatka na kwiatek. Niestety, nawet avatar Yano sugeruje, że ma on ADHD, więc chyba ciężko będzie Mu się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 20 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2014 Tez mieliscie tak, ze jak skonczyliscie dark souls i spoilery nie byly wam juz straszne to chloneliscie fanowskie strony i filmiki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 20 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2014 (edytowane) Ja choc jeszcze nie ukonczylem (jestem bliski) to chlone wszystko zwiazanego z Lore Dark Soulsa jak i Demon's Soulsa https://www.youtube.com/user/VaatiVidya/playlists Prepare To Cry Edytowane 20 maja 2014 przez Rayos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 20 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2014 Yano masz bana na temat DS1/2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 20 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2014 Yano masz bana na temat DS1/2. admin roku Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 20 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2014 django nie strasz, bo Demon's kupi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 20 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2014 Demons mialem juz dawno. Nawet wersje japonska zanim wyszlo w europie w ds1 mam nabite ze 150h to chyba wystarczy zeby chcieć sobie zrobic przerwe? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 20 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2014 robic przerwe kupujac kolejna czesc? seems legit Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 20 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2014 Tylko każuale nie przechodzą gierek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 455 Opublikowano 20 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2014 w ds1 mam nabite ze 150h to chyba wystarczy zeby chcieć sobie zrobic przerwe? Nie wystarczy - tyle to ja miałem po pierwszym przejściu i ciągle czułem obrzydzenie na myśl o graniu w inne tytuły. Po prostu wystarczy nie mieć zaburzeń osobowości i stworzyć sobie jedną, docelową postać, z którą się zżyjesz i będzie sprawiać Ci przyjemność obserwacja, jak leveluje - to prawie jak śledzenie rozwoju dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 947 Opublikowano 20 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2014 Demons mialem juz dawno. Nawet wersje japonska zanim wyszlo w europie w ds1 mam nabite ze 150h to chyba wystarczy zeby chcieć sobie zrobic przerwe? Wystarczy, żeby przejść już jakieś 50 godzin temu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 22 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2014 Wiedzialem, ze musi byc jakis haczyk >.< Demon Firesage polegl za 3 razem, bo pierwszy raz poszedlem for fun bez zadnych estusow, drugi raz padlem jak on mial HP na hita... No ale nic, prosty byl. Centipede nawet nie musialem sie wysilac i leczyc, padl za 1 razem. Cale Lost Izalith bez problemu, polowki smokow FTW! No ale zeby Bed of Chaos mnie zabil w 3 sekundy? ;_; Przez te sielanke zapomnialem w co gram, dobrze byc tak twardo sprowadzonym na ziemie Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 855 Opublikowano 22 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2014 Bed of Chaos jest akurat prostym bossem, tylko, że niestety sporo od szczęścia zależy czy trafi czy nie. Jak go pokonasz to zobacz sobie jak speedrunnerzy z nim walczą, beka Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 200 Opublikowano 22 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2014 No ten Bed of Chaos mnie irytował, ale trudny nie był. Wystarczyło trafnie spaść na dół. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 22 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2014 (edytowane) Druga proba, zrzucil mnie w przepasc jak rozwalilem druga galaz >.< EDIT Trzecia proba, znowu zabil mnie w 3 sekundy ;_; chyba trace skilla Edytowane 22 maja 2014 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 22 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2014 Mi pare prob zajelo zanim sie zorientowalem jak go pokonac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 22 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2014 (edytowane) Dobra, ja juz wiem, ale spadlem 2 razy w przepasc xd ale ok, przyznaje racje, jest prosty, bo latwo uniknac atakow, ale gorzej z moja precyzja poruszania sie EDIT UGH W KONCU! wnerwilem sie i polecialem na niego nago, zeby zdazyc uniknac obu atakow >.< i sie udalo na hita?! o.O Edytowane 22 maja 2014 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 22 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2014 Nie przejmuj się, to jest boss który nie wymaga wcale skilla, tylko szczęścia, a to już jest od nas niezależne Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 22 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2014 (edytowane) Seth pokonany, niecierpie crystal cavern, ale nie wiedziec czemu, nie odcialem mu ogona :confused: praktycznie 95% hp mu zjechalem tnac w ten duzy ogon z tylu i tylko ostatni hit go trzasnalem od frontu, zeby dobic... any idea why? I od razu pytanie, co robic przed NG+? nie wiem co powinienem... Edytowane 22 maja 2014 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi