Shen 9 616 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 A ja odkad mam Black Knight Sworda, to popylam z nim do tej pory, oczywiscie teraz w wersji +5 Me too. Niemniej czasem zamieniam na Great Black Knight Sword. Przy drugim przejściu pierwsze co zrobiłem to pobiegłem po moją ulubioną broń. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Skąd ten cytat? gdzieś z r/darksouls Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 (edytowane) ding, dong, ding, dong... 8) Edytowane 8 Czerwca 2014 przez raven_raven 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 (edytowane) To na górze to jest jakiś schowany interfejs G4WL? Super się musi pykać w DS na pcmasterrace. Edytowane 8 Czerwca 2014 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 (edytowane) Yep, właściwie to rozwijający się od góry właśnie. Najgorzej jak się gra w trybie Big Picture, gdzie Guide jednocześnie otwiera (a przynajmniej próbuje) GFWL, Big Picture i dopóki nie wyłączyłem to jeszcze okienko ze stanem baterii w padzie . Screenshoty robi się Guide + RT więc choć Big Picture się nie otwiera, to GFWL już musi to swoje ohydne oblicze okazać. Muszę zerknąć czy da się jakoś powstrzymać. Normalnie jednak tego paseczka u góry nie ma. e: No w sumie tak samo jak we wszystkie inne multiplatformy na PC, czyli 60fps + wyższa rozdzielczość, co skutkuje bardzo wyraźnym obrazem. W Dark Souls mimo wszystko kwestie techniczne są skopane i frame limiter trzeba zdejmować DSfixem (wypakowanie archiwum do folderu z grą i zmiana kilku wartości w pliku txt, nic wielkiego, ale niektórzy będą marudzić), a do tego gra ma raka zwanego GFWL. Jak już się to ogarnie to jest miodzio . Edytowane 8 Czerwca 2014 przez raven_raven Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 (edytowane) Ja jak gram w DS na laptopie to nie mam tego interfejsu G4WL na gorze... Edytowane 8 Czerwca 2014 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Mówię, że normalnie go nie ma, screenshot się zrobił kiedy on się wysuwał z góry ekranu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 (edytowane) Raven pamietaj ze jak wejdziesz do lokacji blighttown to zablokuj sobie framerate na 15 klatek/s zeby doswiadczyc #trueblighttownexperience. Edytowane 8 Czerwca 2014 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 dlaczego nikt mnie nie chce przyzwac do walki z bossem ;_; Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 To za te obiecanki z cyc.kami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 przeca pokazalem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Yay, udalo sie, 3 razy pomoglem zatluc smoczka w lochach <3 zwracam honor Solairowi, jednak fajne toto Jolly Cooperation Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 (edytowane) Dla mnie 1. great scythe 2. silver straight sword 3. uchi któryś z tych trzech elementów tu nie pasuje Me too. Niemniej czasem zamieniam na Great Black Knight Sword. jedyna z broni czarnuchów, którą najlepiej rzucić w przepaść tak, zweihander jest OP Przy drugim przejściu pierwsze co zrobiłem to pobiegłem po moją ulubioną broń. i co wypadła ? Edytowane 19 Czerwca 2014 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 (edytowane) Dla mnie 1. great scythe 2. silver straight sword 3. uchi któryś z tych trzech elementów tu nie pasuje Chodzi ci o sv knight straight sword? Ma fajny moveset jak longsword ale zadaje porządne obrażenia. Edytowane 19 Czerwca 2014 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 (edytowane) No SKSS jest spoko, jeśli optymalizujemy longsword builda pod low-mid level; przy minimalnych statystykach wykręca największy damage w porównaniu z innymi longswordami na +15, a jednocześnie też jest buffowalny i do upgrejdu wymaga tylko Twinkling, ale IMO brak thrusting ataku (mimo, że ma dobre i mocne R2 komba) sprawia, że stawiam go minimalnie niżej od longsworda, nie wspominając o Balder Swagu. W quality buildzie ma już większą przewagę nad Longswordem, ale wciąż przegrywa z BSS czy tylko trochę cięższym Claymorem. Edytowane 19 Czerwca 2014 przez Qjon Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 <3 jestem w warriors of sunlight i dalej bawie sie w jolly cooperation zeby sunlighty zdobywac i za kazdym razem jak jakis czlowiek summonuje u siebie Solaira, to witam sie z nim, PRAISE THE SUN <3 wczuwka jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Nie masz dlc? A jak już będziesz miał to będziesz moim sunbro? Jeden boss w dlc jest ponad moje siły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Przy drugim przejściu pierwsze co zrobiłem to pobiegłem po moją ulubioną broń. i co wypadła ? Podbiłem humanity i udało się za pierwszy razem. Z kluczem dość szybko mozna dojsc na spota, a samego rycerza zrzucic z klifu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 (edytowane) Mate, nie mam DLC, DLC mam tylko na laptopie i raczej watpie ze kupie na PS3, nie mam kasy BTW dzis ostro gram, pomoglem zabic z 5 bossow, za kazdym razem jak mialem inwazje to zabijalem ludzi, czuje moc Solaira Edytowane 19 Czerwca 2014 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Rayos, pytam bo ten boss jest... trudny. Wiesz jak robisz z kimś jolly cooperation to każdy boss jest bardzo łatwy, nie? Z tym tak nie jest. Próbowałem sam - nic, próbowałem z innymi i... ginęli po krótkim czasie. Walka bardziej przypomina te z monster hunter niż ds, ale mobilność masz deesową. Trzeba dużo biegać, boss ma masę różnych AoE i czasem po protu potrafi skosić całe hp w 2 sekundy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Każdy boss jest bardzo łatwy jak się już raz go pokonało . Slaby po prostu jesteś i widocznie trafiasz na marnych towarzyszy. Nie chcę Cię obrazić, może faktycznie jest trudny, ale skoro walka przypomina bardziej te z MonHuna, to tym prościej powinno być. Kup mi to DLC na PS3 to chętnie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 ja sam sie dziwie czemu tak ssę pałę na bosach ktorzy jednym ciosem zabierają 80% HP, kiedy w MH potrafiłem zabić potwora który tak samo zabierał 80% jednym ciosem ale walka trwałą 45minut a nie jak w DS kilka minut Cytuj Odnośnik do komentarza
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 No, mate, nie bądź bolek, o to w końcu w ds'ie chodzi żeby nawet od trudniejszego bossa dostawać po (pipi)e tak długo, aż w końcu będzie się rozpoznawać i reagować na jego stuff na tyle szybko i prawidłowo, by od niego nie dostawać. Widocznie nie dostałeś od niego po (pipi)e wystarczająco wiele razy:P. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
erix 303 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Skonczylem dzisiaj i ja. Gwyn nie był ciężki w ciągu pół godziny padł. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Co tak długo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi