golab 1 670 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 musisz dojść do bossa możesz ją oszczędzić Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 musisz dojść do bossa Oh fuck! Mowisz powaznie? Po co ja tam wlazilem? :confused: Sadzilem, ze da sie stamtad wyjsc podobnie jak np z Anor Londo do Sen`s Fortress... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 (edytowane) musisz dojść do bossa Oh fuck! Mowisz powaznie? Po co ja tam wlazilem? :confused: Sadzilem, ze da sie stamtad wyjsc podobnie jak np z Anor Londo do Sen`s Fortress... Można przejść całą lokację w minutę. Edytowane 18 Lipca 2014 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 musisz dojść do bossa Oh fuck! Mowisz powaznie? Po co ja tam wlazilem? :confused: Sadzilem, ze da sie stamtad wyjsc podobnie jak np z Anor Londo do Sen`s Fortress... Można przejść całą lokację w minutę. No dobrze, ale on w tym tutku na koniec sie zabija. Tak ma byc? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Jak już będziesz tam gdzie on się zabił to tylko wbiegasz do foga z bossem z którym NIE MUSISZ WALCZYĆ żeby się wydostać z lokacji. Po prostu miń bossa i załączy się cutscenka, znajdziesz się w anor londo, gdzie jeśli użyjesz homeward bone'a to nie cofnie cię do painted world tylko przeniesie do pierwszego ogniska w anor londo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 (edytowane) Polecam reddit.com/r/darksouls No i Dark Sauce 3 jest: Edytowane 20 Lipca 2014 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Przy Dark Souce 1 wyłem ze śmiechu, przy Dark Souce 2 już trochę mniej. Trójka najgorsza Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 boże jak śmiesznie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Nie ruszyłem Dark Soulsa od... chyba 2 tygodni. Doszedłem na NG+ do blighttowna i jakoś tak... nie chce mi się grać... Demon's Soulsa przechodziłem z wypiekami na twarzy raz po raz a tutaj... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Anonymous said: have you ever seen Giantdad? ask-artorias: Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Nie ruszyłem Dark Soulsa od... chyba 2 tygodni. Doszedłem na NG+ do blighttowna i jakoś tak... nie chce mi się grać... Demon's Soulsa przechodziłem z wypiekami na twarzy raz po raz a tutaj... Smutne jest to co piszesz, bo to najlepsza czesc serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Mi mimo wszystko bardziej podeszło Demon's Souls.. Ale to straszne co się ze mną dzieje, w MonHuna mi się nie chce grać, w Dark Soulsa mi się nie chce grac... a w Pokemon Link: Battle nie mogę przestać grać, zamieniam się w casuala ;_; Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 W nintendofaga, idz jeszcze Zelda pobiegaj albo Mario. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 też mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Pytanko: Wydanie Prepare to Die Edition ma ten dodatek na płycie czy jest tam jakiś kod na DLC Artorias of the Abyss? Wersja na PS3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pure Bladestone 151 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Pytanko: Wydanie Prepare to Die Edition ma ten dodatek na płycie czy jest tam jakiś kod na DLC Artorias of the Abyss? Wersja na PS3. Na płycie, swoją drogą to (pipi) warty dodatek, takie doczepione i nic nadzwyczajnego nie wnoszące 3-4 godziny gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Nic nie wnoszace 4 godziny... Z trzema najlepszymi walkami z bossami. Prowo albo prawdziwy. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Nic nie wnoszace 4 godziny... Z trzema najlepszymi walkami z bossami. Prowo albo prawdziwy. Dokładnie! Gdyby każda firma wydawała takie dobre DLC... Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 695 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 witam. czy przed pójściem do Fortress of Sen zalecane jest zabicie tego wilka w Darkroot Garden? bo ni cholery nie moge go ubić ( 49lvl, Stone Armor + Drake Sword +2 ) a powoli zaczynam tracić cierpliwosc. dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 witam. czy przed pójściem do Fortress of Sen zalecane jest zabicie tego wilka w Darkroot Garden? bo ni cholery nie moge go ubić ( 49lvl, Stone Armor + Drake Sword +2 ) a powoli zaczynam tracić cierpliwosc. dzieki za pomoc Graj jak chcesz, nie będę ci psuł gry, ale powiem ci jedno, wypier.dol drake sworda i graj dowolną inną bronią. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 695 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 a co z nim jest nie tak? o zblizonej sile mam tylko black knight sword i black knight halberd ale nie uniose w jednej łapie. no mam jeszcze tez greataxe i gargoyle tail axe. kuzwa a myslalem ze ten drake sword dobry jest, jednak (pipi) wiem o tej grze widocznie;) Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Dobry, ale na bardzo krotka mete. Po Sen's Fortress bedziesz mial problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Już przecież ma Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 695 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 haha problemy to ja mam od początku:) i tak nie odrzuciło mnie jak przy Demon's Souls. a co do Drake Sword to po prostu nie znalazłem nic lepszego póki co. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 drake sword jest niezły na początku ale sie nie scaluje z żadną statystyką, wiec jego siła jest goraniczona, jeśli pakujesz w str to powinienes juz mieć dostęp do broni które sie scaluja ze str, np large club albo graet club, podobnie z dexem, jeśli pakujesz w dex to możesz zdobyć bronie które sie znim scalują ogolnie najlepiej jest używac broni która sie scaluje z tym w co pakujesz, oczywiscie warto też ulepszyć tą broń Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi