Figaro 8 198 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Jakiś kontekst? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Chyba kwestia szczęścia, koleś w tym runie mówił coś w stylu "nie skacz", więc pewnie nie zawsze się udaje częściej się udaje niż nie, ale nawet jak algorytm zachowa się nie po myśli, to można ponowić próbę Titanite Slab (Darkwraith): 0.21% Titanite Slab (certain Great Hollow Crystal Lizards): 10% Blue Titanite Slab (Crystal Cave Moonlight Butterflys): 0.20% Red Titanite Slab (Chaos Eaters): 0.20% Black Knight Halberd: 20% Channeler's Trident: 1% Balder Side Sword: 1% Jagged Ghost Blade and regular Ghost Blade: Both 1% (meaning the rarity of the regular Ghost Blade simply comes from killing less female ghosts) Egg Vermifuge (Tree Lizard): 10% Eye of Death (Basilisk): 6% Dragon Scale (Drake): 5% Sunlight Medal (Chaos Bug): 3% Souvenir of Reprisal (Crow Demon): 6% Titanite Slab (Stray Demon): 100% (I've heard people say it's just a very high drop rate but not 100%) drop rate slabów pewnie wyglądał tak przed paczem. u mnie w przypadku dark wraith i chaos eater nie był aż tak mały. nie mogę mieć pewności, ale nie wydaje mi się, żeby był mniejszy jak 1% Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Jakiś kontekst? Prawdopodobnie kręcą reklamę live action rerelease'u DSII. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Z reddita: :O Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Chodzi Ci, że będą stimowskie aczki, czy o coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 855 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Koleś wbił wszystkie achievementy nie używajac ani razu bonfire Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Na papierze taki run wydaje się prostszy w jedynce niż dwójce ze względu na lepszą i szybszą pozaestusową formę leczenia, czyli humanity. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Ale Seath, Nito Bed of Chaos i Manus wydają się być przerażający, ile biegania od Firelink w przypadku śmierci. Nie mówiąc o braku levelowania i o tym, że trudności w farmieniu kamyków: wybijesz moby - lecisz znów z firelink. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Manus jest opcjonalny Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) Brak levelowania nie ma znaczenia, bo przecież nie od dziś istnieją SL1 runy, a bieganie od Firelinka po śmierci - cóż, czego to ludzie nie robią jak mają autyzm Zresztą nawet bez levelowania można używać takich broni jak Claymore, BSS, Uchi czy Great Scythe, więc to nie jest raczej problem. Edytowane 12 Stycznia 2015 przez Qjon Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 bronie jak bronie, pyromancy przede wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza
Czimeq 43 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 A jak wrzucisz czary nie siadając przy ognisku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 (edytowane) o ku,rwa rzeczywiście pyromancer ma combustion na start, ale możliwość używania great scythe to jednak większy deal breaker przy niemożności dotkniecia ogniska. my bad Edytowane 14 Stycznia 2015 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 022 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Z reddita: :o Podobno to częsty bug na steamie. Niemożliwe jest przejście gry bez użycia bonfire, z tego prostego powodu, że aby walczyć z Gwynem należy wcześniej użyć duszy przy bonfire. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 o ku,rwa rzeczywiście 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 @Kazub powoli przestaje wierzyć, że w ogóle odpaliłeś Dark'a a jak do tej pory bacznie śledziłem Twoje wypowiedzi w tym temacie.---------------Znowu mam Soulsy.. znowu bede grał <3 Tylko po pierwszym przejściu (w ogóle) gry pod DEX wszystko inne jak startuje wydaje mi się zbyt proste Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 022 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Czy istnieje lepsze miejsce do szybkiego farmienia niż Painted World? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 nie ma lepszego miejsca niż phalanxy Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 022 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) Tak też myślałem, trochę nudzi mnie już ta miejscówka. Wmawiam sobie, że podbicie kilku leveli zwiększy moje szanse w starciu z Four Kings na NG+. Edit: Właśnie mi się udało, w końcu Edytowane 21 Stycznia 2015 przez Czappi Cytuj Odnośnik do komentarza
Czimeq 43 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Na ng+ w Anor Londo fajnie się farmi na Royal Sentinelach + można wybić Sentinele przed bramą (na gargulce szkoda czasu), mi zajmowało tyle samo czasu co wybicie phalanxów a dusz chyba nawet więcej się dostaje. Przydaje się czar homeward lub homeward bones żeby szybciej wracać do ogniska przy królowej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 tyle samo ??? phalanxy przy odpowiednim set upie (jest ich kilka) trwają 30-40 sekund wraz z dojściem i powrotem do ogniska. farmienie sentineli daje znacznie mniej dusz w tym samym czasie, choć pozwala jednocześnie farmić titanite chunki (z phalanxów nie wypada nic wartościowego) Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipert 102 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Na phalanxach farmi sie najszybciej bedąc offline ale jest jeszcze sposób który nie wymaga żadnego zaangażowania. Wystarczy wstąpić do covenantu Forest Hunters, założyć Cat Covenant ring i... można odejść od konsoli. Ring bedzie sam nas przyzywał do świata innych graczy (także gdy bedziemy hollow) a w związku z tym, że jest kilka spawn pointów w lesie, istnieje duże prawdopodobieństwo, że zanim host nas znajdzie zainkasujemy dusze za śmierć jego lub innego phantoma. Po naszej śmierci dusz nie tracimy wiec można tak bez końca. Oczywiście to wszystko działa jeśli w lesie jest w ogóle jakiś ruch ale na ps3 powinna być tam ciągła impreza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) tego nie znałem jak komuś sie spieszy i mu szkoda prądu, to sobie może pokopiować dusze gwyna (jeśli ma) Edytowane 21 Stycznia 2015 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 022 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Platinum1 year, 11 months, 3 weeks W końcu wpadła, po kilku momentach zwątpienia dopiąłem swego Tak mnie Dark Souls wymęczyło, że nie chce mi się grać w Demon'sa, chociaż wypadałoby go ukończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Wypadaloby? Nie ukonczyles najlepszej czesci? -1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi