Gość suteq Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Nie słuchaj casuali, cmentarz to jedyna droga, za nim znajdziesz katakumby, tylko że najpierw musisz mieć item bez którego nie zrobisz żadnego progressu w grze - kokos. W filmiku poniżej typ wyjaśnia co coconut daje i jak diametralnie zmienia mechanikę gry. Hahahahahahaha. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Taurus Demon właśnie wyje.bał się na plecy, ale jestem dobry Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Capra Demon wącha kwiatki. Ogólnie nie był taki trudny, zginąłem kilka razy zanim postawiłem dwa kroki bo nie mogłem mu uciec na bok. Wreszcie odwiedziłem też kowala i w drugiej próbie padł, różnica w zadawanych obrażeniach była spora. Wku.rwia mnie wracanie do tych bosów. Do tego jak wracałem to zginąłem z 15 razy, ale to było przed odwiedzinami kowala. Gdzie teraz? Widziałem jakiegoś sporego typa z maczetą kroił mięso na stole, uciekłem do ogniska bo miałem 8k dusz. Zresztą nie wiem czy chce w to dalej grać Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 198 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Nie wiesz bo? Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 ponieważ strasznie się denerwuję, grając mam lęki czy coś nie wyj.ebie zza rogu i mnie ubije, dziś w nocy miałem koszmary. Jutro rano wychodząc do pracy będę szybko zbiegał po klatce na dół bo wiadomo w ciasnych pomieszczeniach jest trudniej w razie dymu. Muszę iść do kuchni mam nadzieje, że nie będzie tam Dark Knighta. Nie wiem czy jestem na niego gotów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 198 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 A to rozumiem. Tez sie boje w tych grach. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Ja w tomb of the giants sralem w gacie za pierwszym razem, tez mam lęki jak gram w soulsy pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Db czy ty grasz w to zesmolony? XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Albo lepsze pytanie, czy Ty caly czas chodzisz zesmolony? Serio az takie fazy ? Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 czy wyraz "zesmolony" to synonim do wyrazów takich jak zjarany, spalony? Podejrzewam, że tak. Nie, nie gram zesmolony. Nie używam narkotyków miękkich już kilka lat, o twardych nie wspominając. Chyba za mocno wsiąkłem w klimat i stąd te jazdy wczoraj nic nie grałem przez brak czasu, a w robocie ciągle myślałem gdzie iść, co zrobić, co będzie dalej. Ostatnie tak miałem za małolata przy RE4, NORMALNIE JAK JAKIŚ PRAWDZIWY GRACZ. w niedziele wyjeżdżam na czas bliżej nie określony to grane nie będzie, chociaż do tego czasu może ją wyje.bie przez okno ku.rwa ostatnio jakaś żaba mnie użarła i tylko max połowę hp miałem, musiałem kupić jakiś czarodziejski eliksir za 6k dusz czaicie 6k! dobra idę trochę się poszwendam po okolicy dobrze, że jest dzień. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Miałem dokladnie tak samo, siedziałem w robocie i myślałem, że kur.wa wje.be gargulcom a potem pójde z upgradować drake sworda Cytuj Odnośnik do komentarza
splacz 0 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Capra Demon wącha kwiatki. Ogólnie nie był taki trudny, zginąłem kilka razy zanim postawiłem dwa kroki bo nie mogłem mu uciec na bok. Wreszcie odwiedziłem też kowala i w drugiej próbie padł, różnica w zadawanych obrażeniach była spora. Wku.rwia mnie wracanie do tych bosów. Do tego jak wracałem to zginąłem z 15 razy, ale to było przed odwiedzinami kowala. Gdzie teraz? Widziałem jakiegoś sporego typa z maczetą kroił mięso na stole, uciekłem do ogniska bo miałem 8k dusz. Zresztą nie wiem czy chce w to dalej grać Rzeźnik to dobry kierunek. Dużo HUMANITY do wydropienia i kolejny BOSS Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 gdzie kupić łuk? wytłumaczcie jakoś po ludzku chcę zdobyć ten miecz z ogona smoka, Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 shortbow możesz kupić u kupca w undead burg , a longbow znaleźć w darkroot garden Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 chcę zdobyć ten miecz z ogona smoka, Nie czytaj poradników na internecie, zepsuje Ci to grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 co ty pie.rdolisz sam na to wpadłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) Chyba za mocno wsiąkłem w klimat i stąd te jazdy wczoraj nic nie grałem przez brak czasu, a w robocie ciągle myślałem gdzie iść, co zrobić, co będzie dalej. Ostatnie tak miałem za małolata przy RE4, NORMALNIE JAK JAKIŚ PRAWDZIWY GRACZ. Miałem dokladnie tak samo, siedziałem w robocie i myślałem, że kur.wa wje.be gargulcom a potem pójde z upgradować drake sworda Jak mi odpier.doliło z Dark Soulsami gdy w nie zagrałem to ta gra pochłonęła wszystko. Grałem - myślałem o grze. Jadłem - myślałem o grze. Kładłem się spać - myślałem o grze. Rozplanowywałem przejścia, gdzie pójdę, co ulepszę, robiłem wykreślanki broni czy czarów do calaka. Ja pier.dole ale wtedy była faza. Brakuje mi tego. Edytowane 6 Października 2015 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 shortbow możesz kupić u kupca w undead burg , a longbow znaleźć w darkroot garden a no to po ptakach coś fisiował i go ubiłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Ten miecz ze smoka jest lipny i wyglada jak kupa. Już na samym początku można cos lepszego zrobic. No i widzisz kogoś z tym czymś i wiesz ze noob i poradnikowy chłopak. Odradzam Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Zweihander ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Miedzy innymi - jesli idziesz w str build to juz w ogole. Ale kazda mniejsza bron ktora chcesz mozesz upgradeowac do minimum +4 da nawet lepszy efekt niz miecz z ogona Hellkite'a ktorego szybko nie zrobisz nawet na +1. Ale dla mnie najwazniejsza kwestia bylo, ze ten miecz wyglada tak, ze prawie pawia puscilem, wiec nie bylo szans bym to nosil nawet przez chwile. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 426 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Pamiętam jak zaczynałem grać i nie ogarniałem za wiele przeczytałem o tym mieczu ze smoka i musiałem go mieć. Potem miałem farta i wyleciał mi Black Knight Sword, coś tam się wyedukowałem co się jak skaluje i upgrejduje i BKS towarzyszył mi do końca gry. Zrobiłem sobie kiedyś nowa postać z zamiarem grania czymś innym, chyba claymore miałem wpierw ale znowu zdobyłem BKSa i znowu zacząłem z nim latać. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 póki co latam z jakimś battle axe +4. Wygląd mi nie robi, ma siekać dobrze, ale i tak uj bo łuku nie mam i raczej prędko mieć nie będę. czy w Darkroot Garden jest ciężko? Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 w pierwszej części niezbyt Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 ubiłem wczoraj gargulca, a dziś motyla- jak na razie najłatwiejszy boss . Jutro chyba pójdę do kanałów bo jeszcze się tam nie kręciłem. Mam nadzieje, że trafię w końcu na jakąś lepszą broń. czy itemy które zbieram można sprzedawać lub coś sensownego z nimi robić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi