Jerome 1 181 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Sprzedawać się nie opłaca. Bronię tez za dusze bossów pamiętajcie, ze są Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 rozje.bałem tego stwora w kanałach i hydrę. Zobaczyłem, że mam longbow nie wiem z czego poleciał i zdobyłem Drake Sworda z ogona smoka. Od razu zrobiłem go na +1 i teraz do każdej lokacji będę wchodził jak do siebie i to na low hp. PYSZNIE! Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 szybko ci ten drake sword zacznie ssać pałke, bo nie bedzie czym go upgreadować. idź lepiej na cmentarz po zweihandera jak prawdziwy mężczyzna Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 mam zweihandera już jakiś czas, ale zamach nim trwa zdecydowanie za długo. Przy ulepszeniach szybkość ataku też wzrasta? z kanałów jest zejście do Blighttown czy jest tam sympatycznie? Chyba pokręcę się trochę po Darkroot Garden. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 200 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Zweihander ssie paukę, nie słuchaj Kazuba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 536 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 mam zweihandera już jakiś czas, ale zamach nim trwa zdecydowanie za długo. Przy ulepszeniach szybkość ataku też wzrasta? z kanałów jest zejście do Blighttown czy jest tam sympatycznie? Chyba pokręcę się trochę po Darkroot Garden. Blight specjalnym wyzwaniem nie jest, zatem śmiało atakuj. Tutaj raczej walczysz z okrutnie dławiącą animacją, ale też pamiętaj, że niezłe przedmioty możesz tu zdobyć. Warto zatem spędzić tu kilka godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Zweihander ssie paukę, nie słuchaj Kazuba. Halabarda z czarnego rycerza to najlepsza broń w grze. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 200 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Potwierdzam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 (edytowane) Zweihander nudny bardzo, tylko Great Scythe, Scimitar, Halberd, Gravelord Sword, silver str. sword, katany i jeszcze piromancja. Edytowane 8 Października 2015 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Jest prawdą to, co piszecie Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 536 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Szczególnie w odniesieniu do ognistych hadokenów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Zwie niszczy jeśli umiesz walczyć ciężkimi broni. Co kto lubi Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipert 102 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 #teamclaymore 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) wchodzę do bligttown i zaraz zostaję zatruty i to chyba bez żadnego ataku, lek który pomagał na zatrucie od szczurów nic nie daje, o co kaman? ok jakieś ch.ujki na mnie plują, można to leczyć? a i jeszcze jedno, skumałem się z tym kotem w darkroot garden i te jego ziomki przestałem mnie atakować, ale ja jednego zaatakowałem i znowu chcą bitki, a kocura już tam nie ma. Już tego nie odkręcę? Edytowane 9 Października 2015 przez D.B. Cooper Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) Odkręcisz płacąc bajońskie sumy gosciowi w wieży za gargulcami. Za kasę odpuszcza grzechy edit: a lek na truciznę, to z tego co pamiętam, trawa/zielsko wypadająca z drewnianych kolesi w darkroot. Edytowane 9 Października 2015 przez ornit Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 lek który pomagał na zatrucie od szczurów nic nie daje, o co kaman? bo wyłapałeś nie poison tylko toxik (mocniejsza wersja, szybciej kroi hp). z drzew w garden wypadają obie odtrutki, jest też do kupienia.......gdzieś nie zes,rajcie sie z tymi broniami Zweihander ssie paukę, nie słuchaj Kazuba. Halabarda z czarnego rycerza to najlepsza broń w grze. Polecam. jak ją wydropi, wbije str/dex, ogarnie udźwig, znajdzie upgradey......od razu linki do guidów mu dajcie....oh wait przecież nie wolno Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 (edytowane) No najgorzej wydropić, ale jak już to zrobi to idzie się jak przecinak. Jak calakowałem grę to biegałem tylko z tą bronią przez 3,5 przejścia. Edytowane 10 Października 2015 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 (edytowane) uff właśnie po 20 próbie rozwaliłem tego pająka w Blighttown no nie wiem co tak słabo. Aż Drake Sworda zajechałem i musiałem go Battle Axe jechać. Jak robić broń z duszy bossów? wie ktoś może dlaczego w Firelink Shrine nie mogę usiąść przy ognisku? i gdzie prowadzi winda po zabiciu pająka i czemu nie działa? Edytowane 10 Października 2015 przez D.B. Cooper Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Zweihhander to zajefajny mieczyk. Nie ma nic lepszego niz wbijanie slabeuszy w ziemie jednym cieciem. Jesli wie sie jak nim walczyc mozna kazdego przeciwnika ubic. Halabarda jest mocarna i sprawia, ze uruchamiamy Normal Mode w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 (edytowane) wie ktoś może dlaczego w Firelink Shrine nie mogę usiąść przy ognisku? i gdzie prowadzi winda po zabiciu pająka i czemu nie działa? Widocznie uwolniłes rycerza, który był uwięziony w celi przed gargulcami. Zajebał strażniczkę ogniska Edytowane 10 Października 2015 przez ornit Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 no fakt, uwolniłem go. Dziś spróbuję pokonać wilka i niestety może i 2 tyg przerwy w graniu Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 warto duszę z queelag zainwestować w broń? Jaką broń wybrać do ulepszenia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Queelag's Furysword jest stosunkowo przyzwoitą bronią PvE - zadaje mocne obrażenia ogniste, dodatkowo skalując się z ilością Humanity (do 10), a z racji że jest curved swordem, można nią mocno spamować 2hR1. Chaos Blade to specyficzna katana (zabiera ci hapsy podczas atakowania) i raczej jej nie ma co polecać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Queelag's Furysword jest stosunkowo przyzwoitą bronią PvE - zadaje mocne obrażenia ogniste, dodatkowo skalując się z ilością Humanity (do 10), a z racji że jest curved swordem, można nią mocno spamować 2hR1. Chaos Blade to specyficzna katana (zabiera ci hapsy podczas atakowania) i raczej jej nie ma co polecać. możesz jeszcze powiedzieć jak to dokładnie się robi i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Nie wiem na ile chcesz spoilery, ale w pewnym momencie w grze znajdziesz drugiego kowala (nietrudny do znalezienia), u którego będziesz mógł sobie wykuć bronie z dusz bossów. Pamiętaj, że taka dusza jest jednorazowa, więc jeśli chcesz oba miecze, będziesz musiał zaczekać do New game+. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi