Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 W sumie profit jedyny z tego, to ciuchy tej babki (które swoją drogą bardzo mi odpowiadały, chociaż trochę umorusane chyba od miesiączki) i to, że można po jej respawnie z nią rozmawiać. Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Profit jest taki że masz dostęp do ulepszania estusow i fap ringa Cytuj
Czimeq 43 Opublikowano 9 kwietnia 2016 Opublikowano 9 kwietnia 2016 Jeszcze po zabiciu Lautreca w Anor Londo można znaleźć jego zbroję (to samo pomieszczenie) i zatrzymać Fire Keeper Soul dla siebie. Cytuj
Luk248 104 Opublikowano 9 kwietnia 2016 Opublikowano 9 kwietnia 2016 Pipa ze mnie. Nie daje rady Krolowej Qelogs. Jakies porady. Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 9 kwietnia 2016 Opublikowano 9 kwietnia 2016 Normalnie to można ją cheesować wchodząc na nią i odskakiwać tylko jak puszcza ten swój wybuch aoe, ataki można omijać trzymając ją blisko, lekko po skosie. Możesz też biegać w kółko i czekać aż zacznie ten swój długi atak plucia lawą, wtedy dobiegasz i lejesz do oporu i potem znowu zwiewać. No a jak kompletnie nie dajesz rady to użyj humanity i zsumonuj sobie mildred, jezeli ja wczesniej pokonales, przy wyjsciu z tunelu od strony depths Cytuj
Luk248 104 Opublikowano 9 kwietnia 2016 Opublikowano 9 kwietnia 2016 Udalo sie bez przywolywania kogokolwiek. Uderzylem w drugi dzwon no i pszedlem tam gdzie sie brama otorzyla. Paskudne te jeszczury. Ide walic browar. Nie mam juz sily. Gdzie mam teraz wogole isc? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 9 kwietnia 2016 Opublikowano 9 kwietnia 2016 No właśnie tam do tych jaszczurów. Lokacja jest nieprzyjemna przez wahadła, ale jak pokonasz bossa(łatwego) to przeniesiesz się już do Anor Londo, a tam czeka na Ciebie prawdziwe wyzwanie. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 10 kwietnia 2016 Opublikowano 10 kwietnia 2016 Dzisiaj na kacu włączyłem ds aby wreszcie pokonać dwóch koleżków i... chyba na kacu to nie dla mnie:) spróbuję wieczorem. I tak zwracam honor teraz mi się przypomniało gdzie odzyskiwałeś duszę w anor. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 10 kwietnia 2016 Opublikowano 10 kwietnia 2016 Ja obecnie jestem po przymusowej porażce z Sif the scaleless i próbuję do niej wrócić eksplorując inną część tej lokacji. Przyznam, że ciachanie kataną mnie trochę znużyło, więc podpakowałem strength do 24 aby potestować niektóre bronie quality Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 10 kwietnia 2016 Opublikowano 10 kwietnia 2016 Seath the scaleless xd Kutang co zabawne jako boss nie jest trudny. Zdecydowanie bardziej perfidna jest droga do niego. lać go z boku i uciekać wokół niego. Gorzej jest dorwać jego ogon, z którego wypada broń. Mi się nigdy chyba nie udało Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 10 kwietnia 2016 Opublikowano 10 kwietnia 2016 Udało się padli czas iść dalej:) Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 10 kwietnia 2016 Opublikowano 10 kwietnia 2016 Seath the scaleless xd Kutang co zabawne jako boss nie jest trudny. Zdecydowanie bardziej perfidna jest droga do niego. lać go z boku i uciekać wokół niego. Gorzej jest dorwać jego ogon, z którego wypada broń. Mi się nigdy chyba nie udało Ludziska narzekają bo zwykle biją w złym miejscu. Należy raczej ciachać pod koniec ogona niż po środku czy w 3/4ych. I tak, droga do niego jest perfidna w uj. Sam boss zaś potrafi taniochę sprzedać, a mob przed samą walką lepiej rozpłatać na dwoje bo po prostu leci za nami do lokacji z bossem i zamiast kroić szefa mamy jeszcze jego minionki. Aż mnie nostalgia trafia kiedy myślę o Dark Souls. Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 10 kwietnia 2016 Opublikowano 10 kwietnia 2016 Udało się padli czas iść dalej:) Którego ubiłeś najpierw? Mimo wielu zaleceń ubicia Ornsteina ja ubiłem Smough'a jako pierwszego (po x walk z dopakowanym Smough'iem) i było według mnie dużo łatwiej. Jak stałeś odpowiednio blisko niego to nie sięgał Twojej postaci swoją dzidą. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Grubas pierwszy i tak jak dopakowany to można przy jego nogach uciekać. Zmieniłem taktykę i poszło łatwo. Unikami nie dawałem rady to ubrałem się w czołg i tarcza z dużą stability. Jak zabiłem jednego to drugi był już łatwy. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Seath the scaleless xd Kutang co zabawne jako boss nie jest trudny. Zdecydowanie bardziej perfidna jest droga do niego. lać go z boku i uciekać wokół niego. Gorzej jest dorwać jego ogon, z którego wypada broń. Mi się nigdy chyba nie udało Ludziska narzekają bo zwykle biją w złym miejscu. Należy raczej ciachać pod koniec ogona niż po środku czy w 3/4ych. I tak, droga do niego jest perfidna w uj. Sam boss zaś potrafi taniochę sprzedać, a mob przed samą walką lepiej rozpłatać na dwoje bo po prostu leci za nami do lokacji z bossem i zamiast kroić szefa mamy jeszcze jego minionki. Aż mnie nostalgia trafia kiedy myślę o Dark Souls. Z tego co pamiętam taka sytuacja może nam się zdarzyć za pierwszym razem kiedy dojscie do bossa nie jest jeszcze spowite mgłą. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Dokładnie tak jest. Właśnie lecę do niego trzeci raz XD Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Wczoraj przyraszowałem mocno gierkę i skończyłem, aby na dziś mieć ten komfort psychiczny, że wszystkie najważniejsze części mesjasz-serii ukończone przed Dark Souls ]I[ . Mesjasz jak nic, ostatecznie ukończyłem na soul level 84. Parę rzeczy pominąłem, ale na nie przyjdzie czas w wakacje (i na DLC również) Wystawiam ocenę końcową niespodzianka, uwaga 10/10. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Czy wersja Prepare to Die na PS3 ma osobny zestaw trofeów i czy save jest kompatybilny z podstawową wersją gry? Zastanawiam się czy nie kupić sobie kiedyś przy okazji prepare to die w pudełku zamiast kupować samo DLC do jedynki, ale jeśli save nie będzie kompatybilny to podziękuję Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Ktoś mi tu kiedyś odpisał że sejwy nie są kompatybilne, bo miałem takie samo pytanie. Cytuj
Wredny 9 555 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Ale na osobny zestaw trofików nie ma co liczyć - dlatego mam premierówkę i ciśnienia na posiadanie innej wersji nie mam. Zupełnie odmiennie do Demon's Souls - wersja EU splatynowana, US czeka na półce, a jeszcze azjatycką wypadałoby skombinować Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Spoko, brak kompatybilnych saveow to już dla mnie deal-breaker i może kiedyś przy okazji kupię po prostu dlc z artoriasem. Może do wakacji będzie w jakiejś promocji znowu :-) Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 16 kwietnia 2016 Opublikowano 16 kwietnia 2016 Czy działa Wam online w BC na Xbox One? Odpaliłem grę już z pięć razy i doopa :-/ Sejwu z X360 też nie pamięta a byłem tuż przed świńskim duetem w Anor Londo...:-( Cytuj
Luk248 104 Opublikowano 16 kwietnia 2016 Opublikowano 16 kwietnia 2016 Wlasnie wszedlem do Anor Londo. Obesralem gacie z wrazenia. Jak to wyglada. Nigdy czegos takiego nie widzialem Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 16 kwietnia 2016 Opublikowano 16 kwietnia 2016 A ja jak wreszcie przejde Ghost Town, to pie.rdo.lnę padem o telewizor. Karny kutafon za ten level dla fromtrolsoft. Cytuj
Wredny 9 555 Opublikowano 16 kwietnia 2016 Opublikowano 16 kwietnia 2016 A ja jak wreszcie przejde Ghost Town, to pie.rdo.lnę padem o telewizor. Karny kutafon za ten level dla fromtrolsoft. Masz na myśli New Londo Ruins? Mega zajedwabista miejscówka. Klimat, przeciwnicy, pułapki... Używasz Transient Curse i jedziesz z koksem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi