stoodio 2 075 Opublikowano 5 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2011 (edytowane) Najświeższy filmik z GT -> click! Usłyszymy sporo informacji na temat Dark Souls, co ciekawe większość w kontekście Demon's Souls (WT, craft'owanie, magia, geckon'y, Nexus itp). Pierdolić Killzone3, Uncharted3, Mass Effect i inne "hity", oto zbliża się wielkimi krokami sequel najlepszej gry na PS3 - DARK SOULS! edit: o kurcze, tak się podjarałem, że pomyliłem tematy - proszę o przeniesienie... Edytowane 5 lutego 2011 przez stoodio Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 6 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2011 Widać większy budżet, lepsze teksturki, a nawet design stworków lepszy. Czekam bo Demon's Souls mimo, że nie grałem 100h bardzo mi się spodobał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 6 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2011 Coraz ciekawiej zapowiada się ten następca DS'a. Fajnie by było, gdyby tym razem dali globalne serwery, a nie podzielone na regiony. Mam wersję USA, a znajomy niedawno kupił EU i pograć sobie nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 6 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2011 Kto u nas będzie to wydawał? Bo jeśli znów w każdym regionie kto inny to raczej znów będzie kicha z serwami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 6 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2011 Nie mają być tym razem przecież dedykowane, więc szafa gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 6 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2011 No ja tez ze wszystkich exclusivov SONY, na ta gre czekam najbardziej. Odkad zobaczylem pierwsze filmiki Demon's Souls, zakochalem sie w tej grze - niedlugo potem zimportowalem azjatycka wersje (jeszcze zanim zapowiedzieli wersje USA). Jednak ogolny konspekt gry mnie zdziwil, kiedy ogladalem filmiki - po recenzji w PSXE wyobrazalem sobie gre z otwartym swiatem. Co ciekawe jednak, nie zawiodlo mnie to - gra poprostu spodobala mi sie na tyle, ze moje wczesniejsze wyobrazenia wylecialy mi z glowy. Nooo, a teraz nadchodzi Dark Souls - gra, ktora bedzie wygladac tak, jak sobie wyobrazalem Demon's Souls po owej recenzji. Nie moge sie doczekac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kamiruu 0 Opublikowano 8 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2011 Tjaaa... dla Demons Souls kupiłem PS3 także już nie mogę się doczekać. Wg. mnie powinni usprawnić system online, tzn dodać jakiś rodzaj komunikacji między graczami oraz wybór z kim chcę zagrać. Do tego przydała by się lepsza fabuła, więcej zwrotów akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 2 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2011 (edytowane) Kolejna porcja info: - ogniska będą w grze swoim checkpointem od którego po śmierci będziemy mogli zacząć zabawę na nowo, istnieje tam również możliwość uzupełnienia HP i zdobycia substancji o nazwie Est (エスト) którą napełnimy butelki- podczas grania w sieci będziemy widzieć wizerunki (użyto słowa „zjawy”) innych graczy - w DS pojawią się przeciwnicy którzy ścigać nas będą po drabinach - podczas przygody będziemy mogli przywołać „rycerza z czarnego żelaza” (黒鉄の騎士) - sami za sprawą magii także możemy przybrać ‘żelazną’ formę (ruchy postaci zostaną jednak spowolnione) - Famitsu przedstawiło oprócz tego czterech przeciwników (żarłoczny smok, zombie dragon, kogoś ‘noszącego’ lawę i płomień i groteskowego rycerza… tak z grubsza wychodzą z tłumaczenia ich nazwy) i cztery lokacje (wielkie archiwum/biblioteka, zatopione ruiny, bagna, las) Źródło:Kontownia A tutaj screeny i mniej więcej to samo info tylko po angielsku. Eh, ja już to chcę, a tu jeszcze tyle czekania przed nami. Update: Nowe (chyba) screeny: http://www.gamikaze.pl/Galerie/Dark_Souls_Galeria_2.aspx#11 Edytowane 8 marca 2011 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 14 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2011 Znamy już zawartość limitowanej edycji Dark Souls: http://polygamia.pl/Polygamia/1,112157,9587323,Dark_Souls_Limited_Edtion__czyli_zamowienie_przedpremierowe.html Jak dla mnie prezentuje się to świetnie. Zawartość jest zadowalająca bo zarówno ost jak i artbook zawsze się przesłucha/obejrzy tak więc zawsze się cieszę z takich dodatków. Cena tym bardziej zachęca do kupienia bo na Amazonie wynosi ok 40 funtów a na Zavvi 39funtów więc się strasznie opłaca biorąc pod uwagę, że za podobne wydania inni wydawcy żądają jakieś śmiesznie wysokie ceny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 20 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2011 Znamy już wygląd japońskiej okładki: Imo jest bardzo dobrze. Prosta i stylowa, takie właśnie lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza
masaKRATOS 816 Opublikowano 20 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2011 Okładka wspaniała , tak samo jak zawartość całej edycji kolekcjonerskiej Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 2 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2011 gameplay 11 minutowy Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 3 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2011 Dark Souls E3 trailer: Premiera w Japonii została ustalona na 15 września. A my poczekamy troszkę dłużej, ale będzie warto bo takiego klimatu i gameplay'u jak Demon Souls/Dark Souls nie ma żadna inna gra. Byle do jesieni. Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 488 Opublikowano 5 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2011 Zastanawiałem się co kupić,teraz jestem już pewny że Dark Souls kupię na premierę. Limitka mnie przekonała Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 6 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2011 Mam nadzieje ze po pieknym Demon's Souls,sequel nie bedzie marketingowa kupa, zrobiona byla jak lub pod casuali i okrojona z klimatu,poziomu trudnosci itp. Gleboko wierze ze to bedzie znowu ta wspaniala gra przy ktorej przesiedzialem...nie wiem ile przesiedzialem ale duuuzo godzin,ale jednak male obawy mam. Jako ze moj partner z ktorym przechodzilem DS'a gdzies przepadl (zesmy z 3-4 razy cala gre przelecieli i porobili platyny dosc szybko) mam nadzieje ze znajde kogos tutaj do wspolnych przygod :s Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 6 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2011 Ja, Ja <3 Ale to tylko od NG+. Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 488 Opublikowano 7 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2011 (edytowane) Ja chcę nowy gameplay Normalnie nie interesowała mnie ta gra ale po pograniu w Demon Souls tak sie napaliłem że nie wytrzymam do października. No jest już gameplay: http://www.gametrailers.com/video/e3-2011-dark-souls/715334 Gra już zamówiona teraz czekać tylko na premierę Edytowane 9 czerwca 2011 przez kudlaty88 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 13 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2011 (edytowane) Nowe screeny: http://www.andriasang.com/e/galleries/2011/06/13/dark_souls_screens/ Ten smok na pierwszej focie wygląda genialnie. Wprost nie mogę się doczekać jesieni. Edytowane 13 czerwca 2011 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 488 Opublikowano 13 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2011 (edytowane) Nowe screeny: http://www.andriasang.com/e/galleries/2011/06/13/dark_souls_screens/ Ten smok na pierwszej focie wygląda genialnie. Wprost nie mogę się doczekać jesieni. Smok za(pipi)isty ale martwi mnie wersja na xboxa bo ma być mocno skompresowana żeby zmieściła się na jednej płycie DVD :confused: Oby skompresowali tylko scenki i audio a grafiki żeby nie ruszali. Wielkie odliczanie do premiery KLIK Edytowane 15 czerwca 2011 przez kudlaty88 Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 488 Opublikowano 26 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2011 (edytowane) Wykastrowali wydanie kolekcjonerskie,nie będzie papierowego poradnika. Zamiast tego dadzą kod na pobranie poradnika w formie cyfrowej. Zyebali mi taki miły dzień Źródło Edytowane 26 czerwca 2011 przez kudlaty88 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 26 czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2011 Wykastrowali wydanie kolekcjonerskie,nie będzie papierowego poradnika. Zamiast tego dadzą kod na pobranie poradnika w formie cyfrowej. Zyebali mi taki miły dzień Źródło Nie płacz. Twardziele piją z gwinta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2011 Crying Wolf umieścił co prawda już ten trailer w temacie o Demon Souls ale co mi tam. W końcu to temat o tej grze: Design genialny, będzie się działo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2011 Klasy postaci jakie będziemy mogli wybrać w Dark Souls: http://www.siliconera.com/2011/08/17/dark-souls-ten-classes-captured-on-digital-parchment-and-screenshots/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 21 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2011 (edytowane) hmm sporo tych klas, kiedys chyba mowili że zrobia ich o wiele mniej niż w jedynce (chyba 4 mialy byc) ale za to beda bardziej wszechstronne czy coś .. a moze odwrotnei ze mialy byc wyspecjalizowane? juz sam nie wiem, ale sporo ich nowy trailer , jakims dziwnym sposobem ta piosenka strasznie tu pasuje i dodaje klimatu (mimo ze jak bym ją usłyszał luzem to pewnie by wielkiego wrazenia nie zrobila) http://www.youtube.com/watch?v=93LFz_j5fQA&feature=player_embedded Edytowane 21 sierpnia 2011 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Crying_Wolf 56 Opublikowano 21 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2011 Z tymi klasami to kiepsko. Niepotrzebnie rozbite na kilka podkategorii, a koniec końców pewnie wojownik będzie mógł tłuc błyskawicami, a mag będzie ciął ludzi mieczem. Wystarczyłoby mniej klas z własnymi specjalizacjami. Warrior + Knight = 1 postać, Wanderer + Thief = 1 postać, Bandit + Hunter = 1 postać, Sorcerer + Pyromancer = 1 postać i Cleric jako healer. Deprived WTF? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi