MEVEK 3 510 Opublikowano 29 lipca Opublikowano 29 lipca Piekne panowie jest to uczucie kiedy gierka Cie wciaga bez granic i nie umiesz sie od niej uwolnic. Odchodzisz od konsoli probujac zajac sie czyms innym. Po czym zasiadasz do kompa i dalej przegladasz temat w poszukiwaniu fabuly czy roznej masci materialow ze swiata gry. Masakra - no uwolnic sie nie moge od tego calego swiata Dark Souls I jeszcze nowa stronka Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 29 lipca Opublikowano 29 lipca 17 minut temu, MEVEK napisał(a): Piekne panowie jest to uczucie kiedy gierka Cie wciaga bez granic i nie umiesz sie od niej uwolnic. Odchodzisz od konsoli probujac zajac sie czyms innym. Po czym zasiadasz do kompa i dalej przegladasz temat w poszukiwaniu fabuly czy roznej masci materialow ze swiata gry. Masakra - no uwolnic sie nie moge od tego calego swiata Dark Souls I jeszcze nowa stronka a jeszcze czekaja na ciebie najgorsze soulsy, czyli dwojeczka ktora teraz przechodze pierwszy raz Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 29 lipca Opublikowano 29 lipca Skąd taka opinia ? Nie powinno byc więcej, lepiej i huczniej Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 29 lipca Opublikowano 29 lipca 16 minut temu, MEVEK napisał(a): Skąd taka opinia ? Nie powinno byc więcej, lepiej i huczniej Miyazaki przy dwojce nie pracował, robił wtedy Bloodborne, oddali to chyba stazystom. Jest trochę zmian które nie wiem czym były podyktowane i chyba from samo nie było zadowolone z tych eksperymentow, bo wyjebali to w kolejnych grach. Przejde to zrobie jakieś podsumowanie, mimo, że gra jest u mnie najnizej w rankingu, to nadal bardzo dobry tytuł i mam już 40h nabite i chce wiecej 1 Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 30 lipca Opublikowano 30 lipca Pobiegalem sobie tam dalej za takim pajeczym boosem i sie okazalo ze tam cos jest w oddali. Niestety w chwili obecnej nie moge tam eksplorowac bo potrzebuje butki do lazenia po lawie, ale nie w tym rzecz. Po tym wszystkim okazalo sie ze cos mi sie przyklejilo do tylka. Chwila nie minela... Spoiler I na zrobil mi sie wielki grzyb !!! no i nie mam pojecia jak go zdjac bo chyba zaciukalem znachora ktory moglby to uczynic. Musze poszperac Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 30 lipca Opublikowano 30 lipca 11 minut temu, MEVEK napisał(a): Pobiegalem sobie tam dalej za takim pajeczym boosem i sie okazalo ze tam cos jest w oddali. Niestety w chwili obecnej nie moge tam eksplorowac bo potrzebuje butki do lazenia po lawie Bossa musisz zajebac Spoiler https://darksouls.wiki.fextralife.com/Ceaseless+Discharge Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 30 lipca Opublikowano 30 lipca To ten na gorze za mostkiem takim waskim w tej samej lokacji ? Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 30 lipca Opublikowano 30 lipca 1 minutę temu, MEVEK napisał(a): To ten na gorze za mostkiem takim waskim w tej samej lokacji ? Tak, łatwy jest 1 Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 30 lipca Opublikowano 30 lipca Fajna walka w lozach tam na dole. Prosta tylko trzeba po kombonowac. Kilka razy solidnie oberwalem Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 31 lipca Opublikowano 31 lipca Mimo iz nie jest to sandbox to swiat wciaz jest ogromny a ja nie chce sie zniechcecic, przytloczyc zbyt szybko, jak to zrobil eldenik. Powolutku spokojnie. 9 godzin temu, Szermac napisał(a): Chcesz rozwiązanie ? Tak, poprosze P.S widzę ze będzie potrzebny drugi run. Mam tylko jedna dusze za ubicie O&S Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 31 lipca Opublikowano 31 lipca 17 minut temu, MEVEK napisał(a): Tak, poprosze Są dwa wyjścia. Potrzebujesz pierścień Darkmoon cośtam znaleziony w Katakumbach, jak go wyekwipujesz to się posąg przesunie. Alboooo zabijasz księżniczkę Gwynevere i się będą działy rzeczy pewne + przejście się otworzy. 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 31 lipca Opublikowano 31 lipca 29 minut temu, MEVEK napisał(a): widzę ze będzie potrzebny drugi run. Mam tylko jedna dusze za ubicie O&S Zalezy ktorego ubiles pierwszego, jak chcesz druga to musisz ich zabic w odwrotnej kolejnosci. Skrzynke za kowalem w anor londo otworzyles? Ja ją zauwazylem przy drugim przejsciu dopiero. 1 Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 31 lipca Opublikowano 31 lipca 3 godziny temu, Shen napisał(a): Zalezy ktorego ubiles pierwszego, jak chcesz druga to musisz ich zabic w odwrotnej kolejnosci. Skrzynke za kowalem w anor londo otworzyles? Ja ją zauwazylem przy drugim przejsciu dopiero. 3 godziny temu, Szermac napisał(a): Są dwa wyjścia. Potrzebujesz pierścień Darkmoon cośtam znaleziony w Katakumbach, jak go wyekwipujesz to się posąg przesunie. Alboooo zabijasz księżniczkę Gwynevere i się będą działy rzeczy pewne + przejście się otworzy. Duzo smaczkow panowie Czy jezeli ubije przed wczesnie ksiezyczke to nie wplynie to negatywnie na niektore questy i znajdzki ? Chyba lepiej siegne po ring jezeli juz mam czapeczke zaroweczke Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 31 lipca Opublikowano 31 lipca 18 minut temu, MEVEK napisał(a): Duzo smaczkow panowie Czy jezeli ubije przed wczesnie ksiezyczke to nie wplynie to negatywnie na niektore questy i znajdzki ? Chyba lepiej siegne po ring jezeli juz mam czapeczke zaroweczke Nie zabijaj jej, fajna dupa. Wygoogluj sobie painted world, bo pewnie sam tego nie znajdziesz tak samo jak ja nie znalazlem przy pierwszym przejsciu, a ciekawa miejscowka. Ash lake tez latwo przegapic, ja akurat znalazlem sam, ale dzieki podpowiedziom od innych graczy na ziemi, no i dlc, do niego samemu tez raczej nie da sie trafic. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 31 lipca Opublikowano 31 lipca No Painted World koniecznie trzeba odwiedzić, ale najpierw jeszcze raz trzeba się wybrać do Asyluma Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 31 lipca Opublikowano 31 lipca Ciekawe czy kupił medalion i zwiedził juz darkroot garden Spoiler Sif [`] Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 31 lipca Opublikowano 31 lipca No przecie komentarz dalem pod fotka ze ide na zqmek w tle. A jak sie domyslam prowadzi do niego droga przez ta brame. Doszedlem do jakis tam wielkich bydlakow ktorzy sie na mnie rzucili i to byl moj koniec. Poszedlem ogladac smoki Targaryenow z zonka. Dzis pojde glebiej. Takze spokojnie. Mam tylko 2 lewe rece i malo czasu. Pogoda tez mnie rozprasza. Ciezko jest mimo iz gierka warta kazdej chwili. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 31 lipca Opublikowano 31 lipca 6 minut temu, MEVEK napisał(a): Mam tylko 2 lewe rece i malo czasu. Jak przeszedles anor londo i pokonales grubego i chudego, to juz raczej nic trudniejszego moim zdaniem cie nie czeka. Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 31 lipca Opublikowano 31 lipca 2 godziny temu, Shen napisał(a): Jak przeszedles anor londo i pokonales grubego i chudego, to juz raczej nic trudniejszego moim zdaniem cie nie czeka. A powiedz mi proszę... czy kolejność ich ubicia cos zmieni w kolejnym playthrough (będzie jakaś inna animacja czy może boss ulegnie zmianie)? Daje mi to teraz do myślenia kiedy do mnie dotarło ze mam tylko jednego ducha. ALBO NIE ODPOWIADAJ !!! Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 31 lipca Opublikowano 31 lipca 9 minut temu, MEVEK napisał(a): A powiedz mi proszę... czy kolejność ich ubicia cos zmieni w kolejnym playthrough (będzie jakaś inna animacja czy może boss ulegnie zmianie)? Daje mi to teraz do myślenia kiedy do mnie dotarło ze mam tylko jednego ducha. ALBO NIE ODPOWIADAJ !!! Tak Spoiler Jeden pochłania drugiego, to są rożne walki, zabicie chudego pierwszego jest łatwiejszą opcją Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 31 lipca Opublikowano 31 lipca Łatwiejsza chyba w 2 fazie. Bo pierwsza wydawała mi sie cholernie trudna. Teraz to będzie koszmar i jeszcze więcej latania. Czekaj, czekaj... w ng+ beda mieli jeszcze więcej hp - no pysznie Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 1 sierpnia Opublikowano 1 sierpnia Chcialbym sie dowiedziec jakie miejscowki przegapilem. Mowa o tych sekretnych. To tak. Bylem... Spoiler - w lasku i zabilem wilka, - za pajakiem tam na dole gdzie jest lawa i jakies drzewo do ubicia bylo, - katakumby i giganci tez juz poszli w niepamiec, - wiem ze cos jest za ksiegarnia bo po otwarcu sekretnych wrot ukazala sie drabinka na polanke. Hmm ? - ponoc jest jeszcze jednak ukryta miejscowka przed pajeczyca. Po galeziach gdzies sie schodzi w dol, tak ? To chyba by bylonna tyle. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 1 sierpnia Opublikowano 1 sierpnia W dniu 31.07.2024 o 12:46, Shen napisał(a): Wygoogluj sobie painted world, bo pewnie sam tego nie znajdziesz tak samo jak ja nie znalazlem przy pierwszym przejsciu, a ciekawa miejscowka. Ash lake tez latwo przegapic, ja akurat znalazlem sam, ale dzieki podpowiedziom od innych graczy na ziemi, no i dlc, Artorias of the Abyss do niego samemu tez raczej nie da sie trafic. 7 minut temu, MEVEK napisał(a): Chcialbym sie dowiedziec jakie miejscowki przegapilem. Mowa o tych sekretnych. To tak. Bylem... Ukryj zawartość - w lasku i zabilem wilka, - za pajakiem tam na dole gdzie jest lawa i jakies drzewo do ubicia bylo, - katakumby i giganci tez juz poszli w niepamiec, - wiem ze cos jest za ksiegarnia bo po otwarcu sekretnych wrot ukazala sie drabinka na polanke. Hmm ? - ponoc jest jeszcze jednak ukryta miejscowka przed pajeczyca. Po galeziach gdzies sie schodzi w dol, tak ? To chyba by bylonna tyle. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 1 sierpnia Opublikowano 1 sierpnia -Powrót do Asylum -Painted World Ariamis -Wydrążone drzewo na dnie Blightown -a walczyłeś z głównym bossem w Archiwach, kryształowym przejściem na polance w dół ? -No i oczywiście całe DLC Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 1 sierpnia Opublikowano 1 sierpnia Chwila dlc jest juz w remasterze uwzglednione ? Cytat Beautifully remastered, return to Lordran in stunning detail. DARK SOULS: REMASTERED includes the main game plus the Artorias of the Abyss DLC. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi