estel 806 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 A idź pan w c*uj z tą grą. Lekarstwo na jajogłowie dropi się z jaszczurek w jakiś ogrodach mega daleko ode mnie, gdzie nie dość że muszę iść kawałek, to jeszcze potem muszę ten kawałek wrócić. Ogólnie jakaś godzinka drogi. No i do tego zabiłem tego przydupasa i ostatnią godzinkę spędziłem nad farmieniem jakiś kolesi z jajkami na plecach, bo przeczytałem gdzieś że oni dropią lekarstwo. Póki co bezskutecznie. Głupia gra. Cytuj
dżar 166 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 Było zabijać typa? Wyłącznie twoja wina ziomek, poza tym on dropuje lekarstwo 2 razy więc lol co Cytuj
Zagnes 0 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 Wyhoduj je na max będzie fajnie Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 (edytowane) A idź pan w c*uj z tą grą. Lekarstwo na jajogłowie dropi się z jaszczurek w jakiś ogrodach mega daleko ode mnie, gdzie nie dość że muszę iść kawałek, to jeszcze potem muszę ten kawałek wrócić. Ogólnie jakaś godzinka drogi. No i do tego zabiłem tego przydupasa i ostatnią godzinkę spędziłem nad farmieniem jakiś kolesi z jajkami na plecach, bo przeczytałem gdzieś że oni dropią lekarstwo. Póki co bezskutecznie. Głupia gra. to jajko zjada dusze i dzieki temu rośnie, jak sie wylęgnie bedziesz miał aliena na glowie ktory moze atakować zamiast kopniaka ale jest to raczej malo przydane, idz szukaj jaszczurek na drzewach, wygladaja jak dwu-głowe węże głowna sprawa z jajkiem to to że jak je masz możesz kupwoać czary od goscia ktorego zabiłeś... wiec już nie mozesz Edytowane 23 października 2011 przez Yano Cytuj
estel 806 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 Wiem. Jak go zabiłem to nie dropnął lekarstwa. A musiałem go zabić, bo jak się zapytał czy chcę zostać sługą to powiedziałem, że nie i później mnie nie chciał wpuścić dalej. W każdym razie już sobie poradziłem. Jest skrót z bagien do Firelink i z Firelink do Darkroot to już rzut beretem. Nie było tak źle. Cytuj
dżar 166 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 (edytowane) Skończyłem swój forest run z k/d 72:3 . Zauważyłem przy okazji kilka ciekawych rzeczy. 1h Atak Great Axem robi głupiego stunlocka-można nawalać aż się typa zabije albo skończy się stamina, jeden typ mnie tak zjadł. Nic nie dało się zrobić. Najbardziej użytecznym spellem PVP jest God Wraith, finiszer niesamowity. Fog ringa używają faggoty tylko, dlatego jak widzę takiego od razu Tranquil Walk of Peace odpalam. Dark Sword jest op, rżnąłem nim jak chciałem każdego. Backstaby można robić Z BOKU. Nie wiem z czego to wynika ale tak działa, nie musiałem gościa obchodzić, wystarczyło,że był ustawiony do mnie bokiem. Homing Soul Mass trafia ludzi z fog ringiem ale trzeba bardzo blisko stanąć. 3v1 miałem, black phantom i 2 z lasu. Osom. Hidden weapon jest cholernie śmieszne, zwłaszcza jak jest typ z tarczą i włócznią. Japończycy biegają nago i robią backstaby pięścami (serio ; O, z jednym przez 5 minut robiłem PRAISE THE SUN, spoko ludzie) Nie dostałem żadnego hejt mejla! Pvp jest osom, naprawią fog ringa żebym mógł zwolnić slot za tranquila i jedziem dalej. A, zapomniałem. Dark Souls aka faceci biegający w spódnicach hue hue Edytowane 23 października 2011 przez dżar Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 Jak dołączę do Warrior of the Sunlight to w NG+ będę z nimi od początku? Będę mógł na starcie oddać duszę ostatniego bossa za zaklęcie? Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 (edytowane) niewazne Edytowane 24 października 2011 przez Qvstra Cytuj
dżar 166 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 Jak dołączę do Warrior of the Sunlight to w NG+ będę z nimi od początku? Będę mógł na starcie oddać duszę ostatniego bossa za zaklęcie? Jak opuszczasz covenant to masz rank -1, jeśli miałeś 3 i odłączyłeś to w ng+ powinieneś mieć 2. Cytuj
KrzysiekMaster 1 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 Pytanie zabilem wilka w lesie i czy to koniec lasu. Czy mozna gdzies isc oprocz hydry na dole Cytuj
Xantu 147 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 Pytanie zabilem wilka w lesie i czy to koniec lasu. Czy mozna gdzies isc oprocz hydry na dole Na motylka możesz iść. Przed drzwiami które odblokowałeś pieczęcią za 20 000 dusz masz drogę na prawo w dół tam będą rycerze których możesz ominąć wbiegasz do wieży i do góry. Cytuj
dżar 166 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Esk2nuLGKzY&feature=player_embedded Forest hunters to banda idiotów, kocham japońców za takie akcje. Cytuj
tom0803 1 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 Panowie da się gdzieś wydropić Dragon Scale?? Przydałoby sie napisać gdzie najlepiej dropią inne kamienie. Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 Dragon Scale dostajesz z hydry w ogrodzie, z hydry w Ash lake. W tej lokacji znajdziesz też luzem kilka dragon scales. Do tego z convenantu w Ash lake moż zdobywać ds. Cytuj
tom0803 1 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 Hydre mam zabitą i całą okolice przeszukałem. A z tych kryształowych ludków nie dropi dragon scale? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 dragon scale to "łuska smoka" czemu miał by dropić z kryształowych golemów? dropi ze smoków i drake'ów (takich co zioną błyskawicami, mozna do niech dojechac windą w jaskini niedaleko hydry) Cytuj
dżar 166 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 (edytowane) Nie, albo robisz to co napisał wolf albo od snuggliego bierzesz. Drejki mają drop rate Dragon Scale (S) także życzę powodzenia, szybciej będzie ng+ zacząć. Edytowane 24 października 2011 przez dżar Cytuj
tom0803 1 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 Dzięki więc zacznę NG+. Cytuj
dżar 166 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 Zrób bug ze snugglim i po problemie. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 W ktorej lokacji respownuja sie black knights? Chcialbym pofarmic drop z nich, bo do tej pory nic z itemow mi nie skaplo Cytuj
tom0803 1 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 Zrób bug ze snugglim i po problemie. Tzn.,? Co trzeba zrobić?? W ktorej lokacji respownuja sie black knights? Chcialbym pofarmic drop z nich, bo do tej pory nic z itemow mi nie skaplo W Anor londo, a dokładniej tam przy kręconych schodach. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 Drogi kolego, w anor londo sa srebrni rycerze Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 Przed ostatnim bossem są Black Knights. W końcu wbiłem platynę. Obeszło się bez zaczynania nowej postaci. Teraz pozostaje czekać na patcha i zrobić nową postać. Cytuj
MichiRTK 0 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 Mam pytanie, czy można od razu zacząć grę w co-opie ze znajomym? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi