=PiT= 13 Opublikowano 27 października 2011 Opublikowano 27 października 2011 ozywiony wplywa na cokolwiek oprocz tego ze mozesz kindle i multiplayer? Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 27 października 2011 Opublikowano 27 października 2011 Jak teraz to napisałeś to przypomniało mi się że jak farmowałem Souvenir of Reprisal to faktycznie ożywienie nie miało wpływu na item discovery. Sorry za wprowadzenie w błąd. Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 27 października 2011 Opublikowano 27 października 2011 W sumie szkoda, bycie ozywionym moglo by dodawac jakies resy, czy drop rate albo wiecej soulsow z przeciwnikow czy cos... Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 27 października 2011 Opublikowano 27 października 2011 mówiąc krótko, w(pipi)iacie Panowie xD wychodzi na to, że nie ma jednak sensu większego robić tej broni, bo prędzej się w spodnie zesram, niż zatrzymam się gdzieś na dłużej, żeby farmić humany; niestety, ale mi się zwyczajnie nie chce bawić w farmienie; podnoszę staty w chwili, kiedy chcę zacząć używać jakiegoś itemu (wyjątkiem była sytuacja przed queelag queen, bo chciałem jednak trochę vita wyciągnąć więcej); tak to staty ładuję po rozwaleniu bossa, lub jeśli przypadkiem uzbiera mi się dobra ilość soula na nast punkt; nawet w lesie na czterech wariatach zrobiłem chyba tylko z 4-5 kursów, bo wolałem lecieć dalej :] za często się ginie, żeby za każdym razem z duszą na ramieniu przedzierać się przez hordy popaprańców ostrożniej niż zwykle, bo gdzieś dalej leży moje ścierwo... neee... raz tylko żałowałem utraty soulów i humany, bo dostałem je za sprzedaż złomu, zebranego przez całą rozgrywkę; sam nie wiem jak mi się udaje dojść tak daleko, nie mając w asortymencie tak upgradeowanych broni/tarcz/armorów jak Wy tu piszecie; biorę co gra daje, ulepszam od wielkiego dzwonu... byleby progres był Cytuj
tom0803 1 Opublikowano 27 października 2011 Opublikowano 27 października 2011 Panowie kiedy odpada ogon Seath the Scaleless?? Jade mu pół paska HP i dalej nic. Zależy mi na mieczyku inaczej gość padł by po 1-2 min. Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 27 października 2011 Opublikowano 27 października 2011 (edytowane) Pewnie źle uderzasz. Sporo osób ma z tym problem, ja też miałem. Pamiętaj że musisz atakować środkowy ogon (ma trzy) i musi to być sam czubek ogona. Nie możesz uderzać tak jak u innych, przy samej du.pie czy po środku. Edytowane 27 października 2011 przez Crying_Wolf Cytuj
dżar 166 Opublikowano 27 października 2011 Opublikowano 27 października 2011 No potwierdzam, ja 15 minut biegałem za mendą bo ciągle mi uciekał z tym ogonem =/ 1 broń(darkmoon talisman), 1 miracle(darkmoon blade ffff już czuję to farmienie souvenirów), 1 pyromancy i magic wep +10 i mam platynke fuck yeah Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 28 października 2011 Opublikowano 28 października 2011 Ok, powiedzcie mi czy macie jakis sprytny sposob na ta laske z kosa co jest bossem w painted world. Kiedy jest niewidzialna to biegam za jej sladami, ale i tak dostaje pare szlagow, potem mam status bleed, kolejny szlag i papa. jak ja przywrocic z tej niewidzialnosci? Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 28 października 2011 Opublikowano 28 października 2011 fire fire fire, od Queelaga z pare humanity padla na 2 combosy. Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 28 października 2011 Opublikowano 28 października 2011 chciałem serdecznie podziękować za poradę dotyczącą łucznika; za pierwszym razem przeszedłem; masakra, że jak już masz sposób na to, to jest taki prosty; fakt, że chwilę stresu miałem, bo za trzecim ciosem dopiero się odbił w przepaść, ale się udało; za to już od następnego bonfire zaczęło się mimowolne farmienie; z 3 sl podniosłem, czyli ufarmiłem tam prawie 60k (choć sporo też straciłem); głupi byłem, bo się bawiłem z tymi silver knightami, żeby powypadały z nich itemy, przez co wiele razy powtarzałem, a tak naprawdę nie widzę narazie zastosowania dla tych broni (mieczyk całkiem rześki, ale dużo dexa wymaga, a ja niekoniecznie mam ochotę go teraz podnosić; aha - też tak macie, że teraz każdą skrzynkę na dzień dobry traktujecie z miecza, a dopiero potem ją otwieracie? od sens fortress non stop tak robię Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 28 października 2011 Opublikowano 28 października 2011 aha - też tak macie, że teraz każdą skrzynkę na dzień dobry traktujecie z miecza, a dopiero potem ją otwieracie? od sens fortress non stop tak robię no lepiej przeznaczyc to pare klatek animacji na cios niz zaliczyc zgon i zapierdalac kawal drogi -_- tez tak mam. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 28 października 2011 Opublikowano 28 października 2011 fire fire fire, od Queelaga z pare humanity padla na 2 combosy. No to lipa, bo nie mam zadnej broni fire, tylko kilka czarow pyro. W zasadzie nie chodzi mi o zadawanie jej dmg, bo moj zweihander niezle potrafi przy(pipi)c, tylko kiedy ona wchodzi w niewidzialnosc, to wtedy mam problem :confused: Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 28 października 2011 Opublikowano 28 października 2011 z tego co pamietam to niewidzialna tez ja mozna tluc. Cytuj
dżar 166 Opublikowano 28 października 2011 Opublikowano 28 października 2011 2-3 ciosy w miejsca gdzie widać jej stopy na śniegu i niewidzialność znika. Łatwy boss bardzo. Cytuj
zwolak6 4 Opublikowano 28 października 2011 Opublikowano 28 października 2011 fire fire fire, od Queelaga z pare humanity padla na 2 combosy. No to lipa, bo nie mam zadnej broni fire, tylko kilka czarow pyro. W zasadzie nie chodzi mi o zadawanie jej dmg, bo moj zweihander niezle potrafi przy(pipi)c, tylko kiedy ona wchodzi w niewidzialnosc, to wtedy mam problem :confused: Stań sobie na mostku, odwróć się plecami do przepaści. Poczekaj na nią, niech Cię walnie 2 razy po tarczy i kontratakuj. Walniesz ją 2-3 razy i robi się widzialna. W tym momencie to już banał. Zakładam że masz tyle stamin i jakąś przyzwoitą tarcze żeby tak zrobić. 1 Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 28 października 2011 Opublikowano 28 października 2011 fire fire fire, od Queelaga z pare humanity padla na 2 combosy. No to lipa, bo nie mam zadnej broni fire, tylko kilka czarow pyro. W zasadzie nie chodzi mi o zadawanie jej dmg, bo moj zweihander niezle potrafi przy(pipi)c, tylko kiedy ona wchodzi w niewidzialnosc, to wtedy mam problem :confused: Stań plecami do jakiegoś filaru, trzymaj blok i czekaj aż zobaczysz ślady, albo cię zaatakuje. Musisz uderzyć ją trzy razy szybko w jednej serii żeby się pojawiła. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 28 października 2011 Opublikowano 28 października 2011 mozesz też sytzelić z łuku w miejsce gdzie widzisz ślady stóp - strzała bedzie wisiała w jej niewidzialnym ciele i bedziesz mogl sledzic jej ruchy patrząc na strzałe Cytuj
KrzysiekMaster 1 Opublikowano 28 października 2011 Opublikowano 28 października 2011 Szybkie pytanie jak wyleczyc status co mi bierze polowe zycia od zab sie zarazilem Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 28 października 2011 Opublikowano 28 października 2011 Na dachu w kościele i w kanałach możesz kupić przedmiot który wyleczy cię z curse. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 28 października 2011 Opublikowano 28 października 2011 Za 3k dusz mozesz kupic przedmiot ktory cie z Curse wyleczy mozna go kupic tam gdzie biles sie z dwoma gargulcami ( w wiezy od jedynego NPC ) O lol widze ze jestes z Oswiecimia milo w koncu zobaczyc kogos z mojego miasta ^_^ Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 28 października 2011 Opublikowano 28 października 2011 Można też iść do Ingwarda w New Londo Ruins, ściąga curse za darmo (czerwony ku klux klanowiec na dachu budynku) Cytuj
zwolak6 4 Opublikowano 28 października 2011 Opublikowano 28 października 2011 Można też iść do Ingwarda w New Londo Ruins, ściąga curse za darmo (czerwony ku klux klanowiec na dachu budynku) Trzeba będzie się przebić przez duchy i modlić żeby nie atakowały jak jesteśmy bezbronni wchodząc po drabinie. Z połową życia może być ciężko. 1 Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 28 października 2011 Opublikowano 28 października 2011 Gdybyście chcieli sprawdzić statystyki wszystkich broni po ulepszeniach konkretnymi ścieżkami to ostatnio trafiłem na fajny link: https://sites.google.com/site/darksoulstats/dark-souls-calculators/fire 1 Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 28 października 2011 Opublikowano 28 października 2011 thats cool, dzieki temu wiem ze musze koniecznie zrobic ulepszony flamberge Cytuj
dżar 166 Opublikowano 28 października 2011 Opublikowano 28 października 2011 Gdyby Artorias Greatsword nie miał tak zyebanego ataku pod R2 byłby najlepszym greatswordem w grze(pomijając durne wymagania) Póki co lepszego oręża niż Dark Sword nie spotkałem-imo najlepsza broń w grze, fire +10 btw. Oprócz tego wszystko co nie jest greataxem/greatswordem który może stunlockować jest bezużyteczne w pvp, broń lekka działa tu tylko. Oprócz tego podziele się doświadczeniem,że należy mieć na sobie gear mający 40-50 poise, bez tego wszystko rżnie nas jak chce a taki poise jest optymalny, nie trzeba marnować slotu na havel ring. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi